Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Supercars

Odgovori
Synyster
Yankee
Poruka: 16743
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: Supercars

Poruka od Synyster » petak, 10. apr. 2026. u 14:45h

Synyster piše:
četvrtak, 9. apr. 2026. u 23:33h
Walkinshaw TWG produzio ugovor sa oba vozaca - Chaz Mostert i Ryan Wood.

Ogovori su minimalno do kraja 2028. sezone, mozda i duze.

Veliki posao za njih - posebno zato sto je aktuelni sampion Mostert bio slobodan vozac na kraju sezone i Chevroletovi timovi su ga ocajnicki jurili.

Slika
Iako su ga najvise jurili Chevroletovi timovi, citao sam da je Mostert bio najbrzi potpisu sa Triple 8.

Ponudjen mu je posao u 3. timu u Triple 8 koji trenutno vozi Jackson Walls. I Mostert je navodno ozbiljno razmisljao o tome.

Na kraju se odlucio da produzi ugovor sa Walkinshaw TWG. Ne znam da li je razlog novac ili mozda misli da Toyotu ima veliku buducnost u Supercars ili nesto trece.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Dying is easy - it's living that scares me to death.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » petak, 10. apr. 2026. u 17:49h

Chevrolet najbrzi tokom prvog testa, Toyota tokom drugog. Mozda se desi iznenadjenje ovog vikenda.

Slika

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » petak, 10. apr. 2026. u 21:30h

Zanimljivo je da Chevrolet trenutno ima samo jednog vozaca pod ugovorom za 2027. sezonu - Jobe Stewart.

Navodno je trebao da bude veliki talenat, ali ove sezone je tek 23. u generalnom plasmanu (predzadnji). Doduse, vozi za katastrofalni Erebus Motorsport tako da su rezultati ocekivani, ali ako Chevrolet njega vidi kao buducnost - nece dobro proci.

Ovo je samo jos jedan dokaz da je General Motors pred izlazim vratima iz Supercars.

Slika

Odgovori

Povratak na „Ostalo“