Zak Braun traži da sezona počinje ranije jer je kalendar od samo 6 meseci kratak (ovo ni ja nisam primetio da traje samo 6 meseci
A sa NFL-om ne može ni Nascar da se takmiči zato su (prema njihovim rečima) i uveli plejof format.

what? pogledao sam ceo.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 16:34hKazi mi bez da mi kazes da uopste nisi odgledao video sa izuzetkom prvih par sekundi hehe.
Kad bi se vodili tvojom logikom...
Jel ti odgovara Al Unser?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:16hKo Boga te molim prestani da copy/paste sta ti je AI rekao...
Ok, nek bude Monaco GP - jel pobeda na Monaco GP prestiznija nego titula u F1?
Jel ti odgovara Mears?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:16hKo Boga te molim prestani da copy/paste sta ti je AI rekao...
pa u f1 je titula važnija to sam već rekao.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:24hOk, nek bude Monaco GP - jel pobeda na Monaco GP prestiznija nego titula u F1?
Prosle godine Leclerc je pobedio Monaco, a Verstappen je osvojio titulu - sta mislis, kada bi pitali Leclerca da li bi se menjao sa Verstappenom, sta bi on rekao?
Znaci jednu logiku koristimo za F1, a potpuno drugu za Indy...
Jel odgovara Kastroneves?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:16hKo Boga te molim prestani da copy/paste sta ti je AI rekao...
hehe ja slušam šta vozači kažu. a i nije isto kad jedna serija osnovana 1996 a druga 1950.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:27hZnaci jednu logiku koristimo za F1, a potpuno drugu za Indy...![]()
Pa eno i Palu je u tom intervju rekao da je indy 500 teže osvojiti jer je to jedna trka i nemaš pravo na grešku. Dok kad vijaš titulu indycara kroz celu godinu neke greške možeš priuštitiTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:28hNemoj mi molim te postavljati ove vozace koji su bili nesposobni da osvoje titule, pa pricaju kako su njihove pobede na Indianapolisu vece nego titule hehe. Tese sami sebe hehe.
znači harvik koji je to tako predstavio laže. okej i ovde završavam ne vredi...Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 22:20hPostavio si izjave trojice (jer Palou nije rekao da mu je Indianapolis 500 bitniji od titule vec samo da je veci medijski dogadjaj).
samo ti meni još ni jednog vozača nisi naveo koji je rekao po tvom. a ja sam nešao četvoricu.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 22:20hPostavio si izjave trojice (jer Palou nije rekao da mu je Indianapolis 500 bitniji od titule vec samo da je veci medijski dogadjaj). Od te trojice, samo jedan je i osvojio titulu i pobedio Indianapolis 500. Ovi koji nemaju titule normalno da ce reci da im je Indianapolis 500 bitniji.
To je kao da pitaju Michael Waltripa u NASCAR-u da li je titula veca od Daytone - pa normalno da ce Waltrip reci "Daytona" kada je pobedio Daytonu 2 puta, a titulu nikada nije osvojio. I to je njegovo misljenje sa kojim bi se neki slozili, a drugi ne bi...
"You win the Indy 500, you win the Indy car championship. Which one is bigger? A's far for media and attention and everything that goes with it, the Indy 500 is just a massive event. What feels the bigger at this point, winning the championship or the Indy 500?
Haha, znaci Castroneves sada prica u ime svih? Ko je umro i postavio njega da prica u ime svakog vozaca?