Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Grand Motors

Odgovori
Avatar korisnika
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4448
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Lokacija: Beograd

Grand Motors

Poruka od BokiRS » sreda, 17. apr. 2013. u 14:43h

U ovoj temi ce se pisati o akcijama Grand Motorsa i o posebnim pogodnostima za clanove Ford klub Srbija.

Za pocetak Akcija "To je cena koju zelim"

Slika
Slika


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Grand Motors
Zamena ulja i filter za manje od 4.000 dinara!
Specijalna ponuda za deset Fordovih modela starije proizvodnje

Pod motom „To je cena koju želim“, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser putničkih i lakih komercijalnih vozila Ford, pripremio je za vlasnike deset modela ove marke starije proizvodnje specijalne cene za takozvani „mali servis“ – zamenu motornog ulja i prečistača („fltera“) za ulje. One važe u Grand Motorsovim servisima u Beogradu (Novi Beograd i Petlovo brdo), Subotici i Nišu.
Za pet modela Fordovo motorno ulje, originalni prečistač i rad majstora koštaju samo 3.899 dinara, sa PDV-om. Ova specijalna cena važi za Ford Focuse s benzinskim motorom od 1,4 litra proizvedene od 1998. do 2011-te, Focuse i model C-MAX s benzinskim motorom od 1,6 litara, takođe proizvedene od 1998. do 2011-te, modele Fiesta i Fusion s benzinskim morom od 1,3 litra (2002.-2008.) i automobile Fiesta i Fusion s benzinskim motorima od 1,25 i 1,4 litra, proizvedene od 2002. do 2008. godine.
Po ceni od 4.199 dinara nude se zamena ulja i prečistača za Fiestu i Fusion s dizel motorom godišta od 2002. do 2008-mog i modele Focus i C-MAX s dizelašem od 1,6 litara, proizvede od 2004. do 2011.
Za 5.199 dinara nude se zamena ulja i prečistača za Focus s dizel motorom (TDDi/TDCi) od 1,8 litara proizvedenim od 1998. do 2004-te, Focus i C-MAX sa dizelašem od 1,8 litara (2004-2011), Mondeo III s benzinskim motorima od 1,8 i 2,0 litra (2002.-2007.) i Mondeo III sa dvolitarskim dizel motorima (TDDi/TDCi), proizvedenim od 2002. do 2007. godine.
Grand Motors preporučuje vlasnicima zainterersovanim za ovu specijalnu ponudu da termin zamene ulja i prečistača zakažu na uobičajen način – telefonom ili na www.ford.rs.

16.4.2013.

PR Grand Motors
Tel. ¬+ 381 11 20 90 671, 20 90 672
E mail: [email protected]; [email protected]
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Avatar korisnika
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4448
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Lokacija: Beograd

Re: Grand Motors

Poruka od BokiRS » petak, 26. apr. 2013. u 14:01h

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Grand Motors
Marko Dikić i prijatelji putuju na finale Lige šampiona
U nagradnom konkursu Forda i Grand Motorsa više od 1.400 učesnika

Ford, dugogodišnji sponzor UEFA Lige šampiona i Grand Motors, uvoznik i prodavac automobila Ford, od 11. marta do 15. aprila 2013. su i u Srbiji organizovali nagradni konkurs Kugom na Vembli (Drive Kuga to Wembley), u kojem su nagrade za pobednika i trojicu (ili troje) njegovih prijatelja (rođaka) avio karte, smeštaj u Londonu, karte za filnalnu utakmicu 25. maja na Vembli stadionu i džeparac za celu grupu u vrednosti od 400 funti.
Na ovaj nagradni konkurs se prijavilo više od 1.400 učesnika iz cele Srbije, kojoj je pripao jedan od 91 nagradnog paketa, koliko ih je Ford dodelio evropskim državama prijavljenim na jedinstveno takmičenje.
Propozicijama je bilo predviđeno da svaki učesnik popuni online prijavu i tačno odgovori na lako pitanje o jedinstvenoj novoj opremi na novoj generaciji Fordovog modela Kuga. Svima koji su dali tačan odgovor automatski je bio upućen poziv za test vožnju nove Ford Kuge u nekom od Grand Motorsovih centara u Srbiji. Posle vožnje popunjavao se upitnik sa 10 pitanja o automobilu Ford Kuga, o istorijatu UEFA Lige šampiona i o finalu ovogodišnjeg najvećeg fudbalskog takmičenja u Evropi.
Pedesetak onih koji su tačno odgovorili na svih 10 pitanja i ispoštovali sve propozicije konkursa bili su pozvani da 24. aprila prisustvuju žiriranju i proglašenju pobednika, organizovanom u renomiranom beogradskom restoranu Pane&vino. Pred žirijem koji su činili client servise direktor u agenciji New Moment, Jasmina Nikolić, direktor brenda Ford u Grand Motorsu, Srđan Damjanac i poznati košarkaš Zoran Stevanović, finalisti su javno ponovili odgovor i na jedanaesto pitanje: Zašto baš ja? (na tom događaju).
Žiri je bio impresioniran iskrenošću i duhovitošću odgovora na to odlučujuće pitanje. Filip Janković je ovako obrazložio zbog čega bi baš on 25. maja trebalo da se nađe na Vembliju: „Zato što je mom tati rođendan 25. maja. On me je vodio na utakmice dok sam bio mali, pa je ovo idelan poklon – red bi bio da i ja njega sada povedem na tako veliku utakmicu.“ Dušan Šijačič: „Da bih na finalu zaprosio devojku i ispunio životni san“. Miloš Milutinović: „Zato što volim fudbal, zato što volim sport, zato što volim Ford“. Vladimir Ilić je bio još originalniji: kao odgovor na jedanaesto pitanje pripremio je stihove o ovom nagradnom konkursu!
O srećnom dobitniku je ipak odlučila kugla. U njoj su se našli upitnici četvorice finalista: Filipa Jankovića, Vladimira Ilića, Zorana Stamenkovića i Marka Dikića. Upitnik srećnog dobitnika – Marka Dikića, izvukao je gospodin Predrag Ćirić, vlasnik restorana Pane&vino. Tridesetjednogodišnji Marko Dikić, vlasnik privatne građevinske kompanije iz Beograda, u odgovoru na jednaesto pitanje je napisao: „Da ostvarim ne jedan, nego tri sna: sebi odraslom, detetu u sebi i svojoj devojci“.
Za trojicu koji su u ovom nagradnom konkusru imali manje sreće od pobednika, Sony je, kao jedan od sponzora Lige šampiona, obezbedio utešne nagrade, dok pobednik - Marko Dikić planira da u London povede dvojicu najbližih prijatelja i devojku.


24.4.2013.

PR Grand Motors
Tel. ¬+ 381 11 20 90 671, 20 90 672
E mail: [email protected]; [email protected]


Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Avatar korisnika
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4448
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Lokacija: Beograd

Re: Grand Motors

Poruka od BokiRS » utorak, 11. jun 2013. u 08:39h

Slika


Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, poziva vlasnike da po povoljnim uslovovima pripreme svog Forda za letnju eksploataciju. Od 10. juna do 10. jula u servisima Grand Motorsa u Beogradu (na Petlovom brdu i na Novom Beogradu), u Subotici i Nišu i u servisu Grand M u Novom Sadu zainteresovanima se nudi besplatan pregled, uz uslov da se na preporuku servisnih stručnjaka odmah obave neki radovi na vozilu ili kupe originalni rezervni delovi.
Tokom prolećne servisne kampanje, vlasnicima Fordovih vozila, bez obzira na poreklo, godinu proizvodnje i prevaljenu kilometražu, omogućavaju se i brojni popusti: recimo, dvadeset odsto na kočioni materijal (disk-pločice, paknovi, diskovi). Uz isto sniženje se mogu kupiti i originalne metlice brisača, kao i vitalni delovi prednjeg i zadnjeg oslanjanja („trapa“). Isti popust, od 20 odsto, odobrava se i za kupovinu motornih ulja i prečistača („filtera“) za ulje.
Stručnjaci Grand Motorsa savetuju vlasnicima Fordovih vozila da pre letnje sezone, kada su ventilacioni i klima sistemi angažovani punim kapacitetom, svakako obave i dezinfekciju ventilacionog sistema po ceni od 1.690 dinara.
Na kraju, svi koji svoje vozilo budu dovezli na kontrolu i odluče se na popravke preporučene tokom prolećne servisne kampanje, na poklon dobijaju tečnost za pranje vetrobranskog stakla.
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Avatar korisnika
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4448
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Lokacija: Beograd

Re: Grand Motors

Poruka od BokiRS » petak, 21. jun 2013. u 15:16h

Ford proslavlja proizvodnju sedmomilionitog Transita Van;
čvrsta, svestrano upotrebljiva radna mašina će se prodavati na 118 tržišta u svetu

• Ford je proizveo sedmomilionitog Transita; postrojeni jedan iza drugog, kolona od sedam miliona Transita bi se protegnula od Londona do Sidneja, u Australiji i natrag

• Značajan jubilej je danas obeležen na zvaničnom otvaranju postrojenja za montažu komercijalnih vozila Fordovog strateškog partnera Jiangling Motors Corporation, u mestu Nanchang, u Kini

• Fordov predsednik i izvršni direktor Alan Mulally otvorio Jiangling Xiaolan fabriku koja omogućava postepen rast tržišnog učešća na kineskom tržištu

• Sledeće godine Ford će, prvi put, proizvoditi i prodavati Tansit i u Severnoj Americi i proširiti ponudu ovog modela kupcima na 118 tržišta na šest kontinenata; cilj je da se od 2016. u celom svetu godišnje prodaje 400.000 jedinica, odnosno jedan Transit na svakih 80 sekundi

• Uvođenje u ponudu potpuno novog Transita u Evropi je planirano za 2014.


NANCHANG, Kina, 20. jun 2013. – Ford Motor kompanija je danas objavila proizvodnju sedmomilionitog Transita, popularnog komercijalnog kombija koji je u Evropi „lansiran“ 1965-te, a sada se proširio na 118 tržišta na šest kontinenata.

Postrojeni jedan iza drugog, sedam miliona Transita bi se protegnuli od Londona do Sidneja, u Australiji i nazad.

Značajan jubilej je proslavljen danas, na zvaničnom otvaranju novog montažnog pogona za Transit u Nanchangu, u Kini, kojem je prisustvovao i predsednik i izvršni direktor Forda Alan Mulally. Fabrika Jiangling Xiaolan je rezultat investicije od 300 miliona američkih dolara Fordovog strateškog partnera Jiangling Motors Corp (JMC), koji proizvodi vozila sa oznakama JMC i Ford za rastuće kinesko tržište.

„Ford Transit igra značajnu ulogu u životima i poslovima miliona ljudi", rekao je Mulally. "Od prevoza radnika do gradilišta, preko isporuke važnih paketa, ili čak do situacije da s njime žure pacijenti u bolnicu, ljudi širom sveta se oslanjaju na Ford Transit da bi obavili posao."

Uveden u ponudu u istoj godini kada je prva osoba „hodala“ po svemiru, Transit je imao neposredan uticaj, pružajući praktičnu podršku procvatu privrede u Evropi. Od tada je Ford razvio širok spektar karoserija i varijanti: od kombija za prevoz paketa, preko kiper kamiona i kampera, do tako nečuvenih vozila napravljenih u samo jednom primerku, kakav je Supervan sa Cosvorth V8 pogonom.
Evropska premijera potpuno novog Transita korisne nosivosti dve tone zakazana je za proleće 2014. On će biti na vrhu redizajniranog i proširenog spektra modela za Evropu koji takođe uključuje Transit Custom, Transit Connect i Transit Courier.

Proizvodnja Transita je toliko ubrzana da je posle prvog jubileja – milionitog vozila 1976. drugi usledio 1985-te, pa potom već 1994-te, 2000-te, 2005-te i 2010.

Fordov diler Stephen Coenen je rođen 1965. - iste godine kada je prvi Transit sišao sa montažne linije. On sada vodi Auto-Center Walter Coenen u Mönchengladbachu, u Nemačkoj, koji je osnovao njegov otac deset godina ranije.

"Pošto sam bukvalno odrastao sa Transitom, doživljavam ga kao jednog od članova porodice. I mene i ljude koje sam susretao asocirao je na prošla vremena, ali je i naše klijente uvek prizivao da kupe sledeći model. Mnogi od naših klijenata su pokrenuli mali biznis i treba im kombi koji radi za njih, u kojem se osećaju i kao gazda i kao vozač", kaže Coenen.

Transit je osoben po tome što je tokom svoje istorije predstavio listu tehnoloških inovacija za teretna vozila kako bi se poboljšale performanse, udobnost i sigurnost, sa karakteristikama kao što su bočna vrata za utovar, halogeni farovi i radijalni pneumatici, do dizel motora sa direktnim ubrizgavanjem, visoko bezbednim bravama i standardnim sistemom za sprečavanje blokiranja točkova pri kočenju (ABS).

"Ford Transit nastavlja sa inovacijama, pomažuči klijentima da prevoze više robe, smanje svoje operativne troškove i pouzdano i bezbedno stignu na odredište", dodao je Mulally.

Proizodnja Transita van Evrope prvo je proširena 1997. novim objektima u Nanchangu, u Kini i Hai Duongu, u Vijetnamu. Nova fabrika Jiangling Xsiaolan je više nego duplirala godišnje kapacitete za proizvodnju komercijalnih vozila kompanije JMC – sa 245.000 na 545.000 jedinica. U kompaniji JMC, koja proizvodi Ford Transit za kinesko tržište, 30 odsto vlasništva pripada Fordu.

U globalnoj ekspanziji proizvodnje i prodaje Transita dalji značajan korak će biti napravljen sredinom 2014-te, kada će potpuno novi Transit, po prvi put, ući na tržište Severne Amerike. Severnoamerički Transit će se proizvoditi u Kanzas Sitiju, u američkoj državi Misuri.

Ford očekuje da će do 2016. svake godine prodavati više od 400.000 Transita od jedne i dve tone nosivosti, što je ekvivalentno prodaji jednog vozila na svakih 80 sekundi.

Potpuno novi Ford Transit nosivosti dve tone je zakazan za „lansiranje“ u proleće 2014. Trebalo da donese novi nivo tovarnih mogućnosti i svestranost u segment srednjih komercijalnih vanova, uz širok spektar karoserija i derivata koji imaju vodeće u klasi tovarne sposobnosti i niske troškove vlasništva, uz izuzetnu trajnost.

U Evropi će dvotonski Transit i jednotonska vozila Transit Custom svoje vođstvo učvrstiti proširenim spektarom od četiri nova modela Transit, koji ćeu prodaji biti do sredine 2014. Ovo uključuje i potpuno novi Transit Connect, koji nudi korisnu nosivost od 550 do 1.000 kilograma i kompaktni novi Transit Courier maksimalne nosivosti 660 kilograma.„Ford Transit ima odlično nasleđe i još svetliju budućnost", rekao je Mulally. "Kao što nam je doneo ovaj neverovatan sedmomilionski jubilej, očekujemo da Tranist pomogne još većem broju korisnika da svoje poslovanje njime još snažnije pokrenu napred."

# # #

* Procenjena dužina od sedam miliona Ford Transita obračunata na osnovu prosečne dužine vozila od 5,0 m. Vazdušna udaljenosti od Londona do Sidneja, Australija je oko 17.000 km.O Ford Motor Company
Ford Motor Company, svetski lider u automobilskoj industriji sa sedištem u Dirbornu /Dearborn/, u američkoj saveznoj državi Mičigen /Michigan/, proizvodi ili distribuira automobile na šest kontinenata. Sa oko 175.000 zaposlenih i 65 fabrika širom sveta, kompanijine automobilske marke uključuju Ford i Lincoln. Kompanija obezbeđuje finansijske usluge kroz Ford Motor Credit Company. Za više informacija o Fordim proizvodima, molimo, posetite www.ford.com

Ford Evropa je odgovoran za proizvodnju, prodaju i servisiranje vozila marke Ford na 50 individualnih tržišta i zapošljava oko 47.000 radnika u fabrikama u svom potpunom vlasništvu, odnosno oko 69.000 radnika ako se računaju zajednička ulaganja i nekonsolidovane poslovne operacije. Pored Ford Motor kreditne kompanije, poslovanjem Ford Evropa su obuhvaćeni i divizija Ford korisnički servis i 24 proizvodna objekta (15 u potpunom vlasništvu ili kao konsolidovana zajednička ulaganja i devet kao nekonsolidovana zajednička ulaganja). Prva Ford vozila u Evropu su isporučena 1903-će, iste godine kada je osnovana Ford Motor kompanija. Proizvodnja u Evropi je počela 1911. godine


Slika

Slika

Slika

Slika


http://transitcelebrations.fordmedia.eu/enhanced.htm
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Avatar korisnika
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4448
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Lokacija: Beograd

Re: Grand Motors

Poruka od BokiRS » sreda, 3. jul 2013. u 08:34h

Slika


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Grand Motors
Krovni prtljažnici i nosači Thule sa 20 odsto popusta
Krovni nosač već za 5.770 dinara


Od 1. jula, u svojim prodajno-servisnim objektima u Beogradu, Nišu i Subotici, uz popust od 20 odsto, Grand Motors nudi širok izbor krovnih nosača i prtljažnika za sve vrste automobila jednog od najpoznatijih proizvođača ove dodatne opreme - švedske kompanije Thule. Osim što se nude s popustom, po cenama koje su znatno niže nego što se inače mogu pronaći u specijalizovanim prodavnicama, ovi korisni dodaci se, na zahtev kupca, mogu i besplatno ugraditi, na licu mesta.
Ilustracije radi, krovni nosač za bicikl može da se kupi već za 5.770 dinara (sa PDV-om), a krovni prtljažnik – boks, vrhunskog kvaliteta, zapremine 320 litara, već za 29.496 dinara.
Thule krovne nosače i prtljažnike Grand Motors nabavlja direktno od proizvođača, što znači da se može udovoljiti zahtevima vlasnika bezmalo svakog automobila ili „terenca“: ako ih trenutno nema u magacinu, mogu se poručiti i preuzeti već za nekoliko dana.


28.6.2013.


Grand Motors – Marketing/PR
11077 Novi Beograd
Milutina Milankovića 21
Tel. ¬+ 381 (0) 11 20 90 671, 20 90 672
E mail: [email protected], [email protected]
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Avatar korisnika
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4448
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Lokacija: Beograd

Re: Grand Motors

Poruka od BokiRS » petak, 5. jul 2013. u 16:08h

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Potpuno novi Ford Transit Connect nudi pametna rešenja za svakodnevni prevoz tereta, vodeća u klasi

• Potpuno novi Ford Transit Connect nudi inovativne karakteristike tovarnog prostora koje poboljšavaju pristup i smeštaj tereta, stvarajući najfleksibilniji i najsposobniji prostor za teret u klasi

• Transit Connect, koji će u ponudu biti uveden krajem ove godine, postaje jedini ven u klasi sposoban da prevozi glomaznu građevinsku opremu, s mogućnošću da se euro paleta ubaci kroz bočna klizna vrata; kombi verzija nudi jedinstvenu ravnu prtljažnu platformu sa zadnjim sedištima na sklapanje

• Otvor za teret u pregradi Transit Connecta omogućava korisnicima da transportuju glomazne predmete do 3,4 metra dužine


KELN, Nemačka, 5. jul 2013. – Fordov potpuno novi Transit Connect nudi vodeće u klasi sposobnosti za prevoz tereta kojima se olakšava rad vodoinstalatera, električara i drugih zanatlija.

Novi Transit Connect, koji će u ponudu biti uveden krajem ove godine, omogućava preduzećima da utovare i transportuju nezgrapne i kabaste predmete kroz otvor za teret u pregradi, preklopivo sedište suvozača i - kroz najširi otvor u klasi (na verziji sa dugačkim međuosovinskom rastojanjem, L2) - jedinstvenu mogućnost da se utovari euro paleta kroz klizna bočna vrata.

Specijalan profil na vrhu pune čelične pregrade u venu L2 takođe nudi jedinstvenu u klasi mogućnost da primi panele dimenzija 2,4 x 1,2 m, dok kombi L2 nudi zadnja sedišta koja se preklapaju u ravnu teretnu platformu.

„Posmatrali smo kako trgovci obavljaju utovar i istovar vozila da budemo sigurani da imamo pravi dizajn za potpuno novi Transit Connect", kaže Stephen Lesh, glavni programski inženjer za Transit Connect u Ford Evropa. "Ovaj ven je spreman na sve. On može da prevozi sve vrste alata i materijala - i da sigurno i udobno preveze radnu ekipu."

Fordovi inženjeri su razvili inovativan sistem u prostoru za teret koji omogućava da Transit Connect može bezbedno da transportuje dugačke predmete kao što su cevi ili rolne podnih obloga do 3,4 metra (u verziji L2), odnosno do 3 metara u verziji sa kratkim međuosovinskim rastojanjem (L1). To je podrazumevalo razvoj poklopca u pregradi sa šarkama i poseban "savi i uroni" mehanizam za spoljno suvozačko sedište, kao i mudar profil na površini naslona na suvozačkom sedištu, dok je instrument tabla projektovana tako da se stvari mogu pomeriti i ispod nje.

Potpuno novi Transit Connect kupcima nudi sledeće pametne funkcije kao što su:
• Fleksibilno dvostruko suvozačko sedište koje omogućava da dva putnika putuju sa vozačem. Spoljno suvozačevo sedište se preklapa da bi mogle da se transportuju velike kutije na podu kabine, ili je ravno - za prevoz dužih predmeta kroz pregradu
• Ultra bistro LED osvetljenje u prostoru za teret
• Standardne bočne alke za pričvršćivanje u visini ramena u prtljažnom prostoru, koje
omogućavaju korišćenje dodatnih petlji za vezivanje
• Funkcionalne karakteristike mobilne kancelarije u kabini, uključujući Ford SYNC
povezivanje i izdašan prostor za odlaganje stvari; unutrašnje dvostruko suvozačko
sedište preklapa se u ravnu površinu kao radni prostor ili se podiže da bi se otkrio
prostor za odlaganje
• Prilagodljiva zadnja sedišta u Kombi i Double Cab ven verzijama, sa pokretnom
pregradom-mrežom; L2 verzije nude jedinstveno u klasi preklapanje sedišta u drugom i
trećem redu da bi se stvorila ravna platforma za prevoz tereta.

Potpuno novi Transit Connect kombi opremljen pregradom bez otvora nudi ukupnu zapreminu tovarnog prostora od 2,9 m3 (verzija L1) i 3,6 m3 (L2) ili 3,7 m3 (L1) i 4,4 m3 (L2) bez pregrade, uključujući prednji prostor za teret. Svi podaci su nastali na osnovu merenja po SAE normativima. Ven ima maksimalnu nosivost do 1.000 kg (L2) , što su najbolje performanse u klasi. Isporuke novog modela bi trebalo bi da počnu krajem 2013.
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Avatar korisnika
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4448
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Lokacija: Beograd

Re: Grand Motors

Poruka od BokiRS » četvrtak, 11. jul 2013. u 16:03h

Grand Motors
Ford Focus na beskamatni kredit
Uz Ford finansiranje kredit do 7.000 EUR bez kamate i drugih bankarskih troškova


Do kraja septembra Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, nudi mogućnost da se u njegovoj i mreži prodajno-servisnih partnera u Srbiji jedan od najpopularnijih modela - Focus kupi i na kredit, bez kamate i dodatnih troškova.
„Aranžman Ford finansiranja podrazumeva beskamatno kreditiranje iznosa do 7.000 evra s rokom otplate do 36 meseci, bez dodatnih troškova za obradu zahteva niti bilo kakvih drugih provizija“, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Srđan Damjanac. „Potencijalnim kupcima će svakako biti najzanimljiviji Focus u verziji s petoro vrata, benzinskim VCT motorom od 1,6 litara (105 KS) i bogatim paketom opreme Trend, koji u ovom kreditnom aranžmanu košta 12.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti.
Evo i konkretnog primera: ukoliko se kupac opredeli za kredit do 7.000 evra, mesečna rata bi iznosila 194,44 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Naravno, uz obavezu da kao svoje učešće uplati razliku do pune cene i to na dva načina – u gotovom ili po sistemu staro za novo. Grand Motors, naime, nudi i tu pogodnost za kupovinu novog Focusa (ali i ostalih automobila iz programa Ford): da korišćeno vozilo, uz korektno procenjenu otkupnu vrednost, može da bude učešće za kupovinu novog.


11.7.2013.

PR Grand Motors
Tel. ¬+ 381 11 20 90 671, 20 90 672
E mail: [email protected]; [email protected]

Slika

Slika
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Odgovori

Povratak na „POPUSTI za članove kluba“