Evo da i ovde predsatvim moju "masinu".Dobijen u zameni,mislio sam da ga odmah stavim u oglase ali se pokazao odlicno i veoma jeftin za odrzavanje,tako da ostaje od mene. Posle predjenih skoro 10k km,red je da napisem utiske o autu tj review.

Za sada sluzi odlicno,mali auto, jako zgodan za parkiranje sa potrosnjom prosecnom 5,5l/100km.Kad se ukljuci klima raste malo i potrosnja normlano,oseti se pad snage ali ide i hladi.

Zadovoljava moje potrebe 100%,jer najcesce sam sam u autu ili sa devojkom,retko kad ide vise ljudi.Cale je skoro isao sa njim do Nisa,onako fino natovaren stvarima uz brzinu od 100km/h je trosio 5-5,5l.Redovno odrzavanje je smesno,staje 3l ulja u motor,a skoro sam radio i vel servis da ga tako nazovem jer nisam menjao vodenu pumpu.Kazu da se menja kad procuri ili rikne.Znaci set kaisa za klimu,servo,alternator,zupcasti i spaner me izaslo 4800din u Trio motors-u u Ns.Jedino nisu poslali odg kais za servo ali su mi to zamenili besplatno kad sam bio skoro tu.Preporuka za njih.Kao stvoren auto za grad sto mu i jeste namena,za auto put po meni nije,jer se dernja na 120km/h,bar meni

&
Bilo je farbarije na njemu,vidi se da je krilo farbano ali nije pogodjena nijansa.
Majstor mi je rekao da je lamela malo naceta ali nista hitno da se zameni,cena seta u Ns je oko 10.000din kako su mi rekli.
Sedista tvrdje postavljena,ja kad se namestim i povucem sediste skroz unazad iza ne moze niko normalno da sedne,jedino da obuhvati sediste kolenima.
Inace ja imam 185cm tako da bi nekom visljem falilo mesta,iskreno i meni fali malo vise prostora ali za nijansu.
Gepek za velicinu auta sasvim solidan,kad se obore sedista moze dosta da se natovari,sedista se dele u odnosu 50:50.
Akumulator u njemu kao za skuter,mislim da je 35a.Evo malo svezih slika posle pranja:
Cajgeri nocu,jako slicno osvetljenje kao kod Opela:
Rezervna guma sa alu felnom nikad montirana:
Za parkiranje ne treba trositi reci,ova slika sve objasnjava:

&