Evo posle 7 meseci da predstavim best buy

E91 - 320d 163 ks, totalni ful.
Prezadovoljan autom nema za sada ni jednu jedinu manu, nedostatak i slicno. Ne pusta vodu i to

Od opreme M sport vesanje nize, drugaciji amorti i to, kozna sedista kadice, u naslonima monitori sa BT slusalicama, 12 zvucnika plus naknadno ugradio pojacalo i vufer u gepek na mesto rezervnog tocka. Sklopivi retrovizori, centralni retrovizor sa autom zatamnjivanjem, velika navigacija, komande na volanu, grejanje/hladjenje pica, cup holdersx2, 2x dvd napred plus cd changer u gepeku i jos jedan dvd player u gepeku. Sedista imaju full el podesavanja, vozacevo ima i mogucnost memorisanja 2 polozaja. Imaju i dugme za naduvavanje sa strane da bolje drzi u krivinama. Fabtivki zatamnjena stakla. Glasovne komande. Farovi xenon i prate krivine. Felne 17 m sport, rucica menjaca m sport, volan m sport.
Trosi u gradu oko 8l, na otvorenom sa klimom na 120 ravno 5, bez klime na 90 3.5l.
Odrzavanje jos nisam imao nikakvo sem jednog termostata od 1200 rsd koji sam sam zamenio za 10 min.
Cene servisa i drugih delova u ravni ili jeftinije nego kod mondea.
Auto ide kao blesav. Bitna je razlika u tome da li je pri kupovini u ok stanju ili ne. Probao sam jedno 4kd pre kupovine i mogu reci da su 3 bila lesa koji su jedva isli. Medjutim ovaj je haos. Ide kao munja. 240 bez problema.
Edit: setih se, ima i otvaranje gepeka iz 2 dela, moze samo staklo da se otvori, automatsku roletnu gepeka, izvalcivu mrezu za psa, mrezice na zadnjim staklima, tempomat, 2 zonska klima, 6 brzina, klima i za zadnju klupu, 6 uticbica tipa upaljac. Senzori za kisu, svetla, senzori u gumama. Ima jos svasta, ko bi se svega srtio