Nisam odavno ažurirao temu zgarišta.
Svašta nešto se u međuvremenu čačkalo, ništa preterano krupno doduše.
Prvi deo update-a u međuvremenu...
Da bih uopšte mogao da ga registrujem prvo ugrađen enterijer iz 306 S16 koji sam uzeo, pošto je vozačko sedište skroz puklo. Tu sam se iskilavio, pošto su sa starije serije 306-ice, i falilo je pola šina i plastika pa sam morao da prepravljam da bi pojasevi uopšte mogli da se montiraju, a i da iskompletiram sve da koliko toliko liči na auto.
Sam enterijer je u osrednjem stanju, najveći problem je što je vozačko sedište vareno na istom mestu gde je i moje prslo, tako da će ova da se sačuvaju za tehnički a u auto idu 2 fiksne kadice. Uzeo sam zasad jednu za probu, Mirco RTS sa homologacijom, malo prijatnija "3D" tkanina, sivi vez logoa da se uklopi sa ostatkom. Morao sam malo na dijetu da bih stao u kadicu, al' staje dupe zasad.
Naravno, zaboravio sam da uzmem proklete držače, jer imam original Sparco baze sedišta za 306, pa sam u glavi nešto prebacio da mi ne trebaju, međutim trebaju mi i nosači same kadice.
Pre par dana urađen mali servis, Total 9000 5W-40, Mann filteri ulja i goriva.
Trenutno se majmunišem sa rutiranjem creva i pravljenjem nosača za oil catch can, pošto mi em malo duvka na iber em je fabrički separator zapušen, pa od njega podliva niz motor na karter ulje i nervira me. Usko u motornom prostoru bogami, sve na knap. Napravio sam neku prvu verziju nosača kojim nisam baš zadovoljan, prepravljam ovih dana i nadam se pravim finalnu verziju.
E, da, pazario sam i još jedan set točkova za njega. Gledao sam ih u oglasu skoro godinu dana, i na kraju reko neka ide život...

OZ Racing Crono HT, 16". Najverovatnije ću ulične gume na njih za sledeću letnju sezonu, a polu slik na Ledjere.