Da malo osvezim temu, Hyundai se vozi bukvalno svakog dana, pali, radi bez greske, pre par dana je proso tegnicki bez greske.
Problem sa grejačem stakla i programiranim radom brisača o kome sam pisao nisam ni rešavao, ali je nestao sa toplim vremenom, sad da li to ima veze neke ili ne ne mogu da znam jer se desavalo i na -10 da radi normalno, a na +10 da zeza, ali sve to u zimskom periodu.
Ono sto me trenutno muci je problem sa lupanjem prednjih klešti, nasli smo set za reparaciju sa gumenim elementima, ali bez klizača i to je bilo resenje kratkog daha kako je majstor i predpostavio, razlupala su se posle mesec dana. Sada sam pronasao samo klizace klesti, tj. bolcne pa cemo da probamo sa njima, a ukoliko se pojela rupa u nosacima koji su gusani ne znam kako cemo to da resimo jer onda moram da menjam cela klesta posto se nosaci ne prodaju kao rezervni deo, a klesta nisam mogao da nadjem na brzinu nova, bar da ptoverim cenu.
Sto se tice spoljnog izgleda reparirao sam svih 5 felni koje su njegove originalne i nabavio 4 rezervna poklopca za ne daj boze. Distancere jos nisam pravio kako bih dobio efekat 205 15 gume, posto naravno vozim 195 gumu zbog cene, logicno... Evo par ne bas reprezentativnih slika sa repariranim felnama, posto auto tada nije bio cist za slikanje

.