Bez brige kolega Volkswagenovac, i tvoj ce da trosi toliko, ali tek posle 600,000 km na satu ... Golfu se tek tada razdradi motor.totti piše:Obzirom da tebi tvoj Golf troši 5 litara u gradu ...

Bez brige kolega Volkswagenovac, i tvoj ce da trosi toliko, ali tek posle 600,000 km na satu ... Golfu se tek tada razdradi motor.totti piše:Obzirom da tebi tvoj Golf troši 5 litara u gradu ...
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Zadnji put kad sam bio u Srbiji (u Junu 2012 godine) imao je preko 600,000 km na satu. 1985 godiste, 1.6L dizel, jedna generalka radjena na njemu.darko darko piše:da al posle destak generalni, imam jedan u kuci. Imaju dve vrste generalnih, proslecnu i jesenju, da nema opada sa jako povoljnim motorima neznam sta bi radili!
da ga nevozim svaki dan mozda bi ti poverovao, ispod 7,0 7,5 po gradu neide, nikad, a to ispod 5 ide i moj mondeo, a sigurno ce da trosi manje ako ga vozim istom brzinom kao golfa, inace celo leto greje ko lud, dok zimi sa kapom salom i preme za osvajanje sevornog pola mi nista nepomaze koliko duva sa svih strana, naravno to je najbolji auto na svetu, ovaj samo u srbijiTalladega_500 piše:Zadnji put kad sam bio u Srbiji (u Junu 2012 godine) imao je preko 600,000 km na satu. 1985 godiste, 1.6L dizel, jedna generalka radjena na njemu.darko darko piše:da al posle destak generalni, imam jedan u kuci. Imaju dve vrste generalnih, proslecnu i jesenju, da nema opada sa jako povoljnim motorima neznam sta bi radili!
Oh da ... trosi ispod 5 litara.![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
'81 Ford Taunus 1.6 L
Ja sam ovog crvenog Golfa vozio svaki put kad sam bio u poseti Srbiji pre nego sto sam kupio svog Golfa. Isao sam i na duze relacije sa njim (Beograd-Nis recimo, par puta u Republiku Srpsku, i skoro svaki dan Barajevo-Pancevo ...). Ne trosi 3 litre kako urbana legenda kaze, ali trosi oko 4.5 litre normalne voznje - barem je toliko ovaj crveni trosio.darko darko piše:da ga nevozim svaki dan mozda bi ti poverovao, ispod 7,0 7,5 po gradu neide, nikad
Volkswagen je nedavno proizveo 30,000,000 Golf, sto ti dovoljno govori koliko je ovaj auto popularan u celom svetu.darko darko piše:naravno to je najbolji auto na svetu, ovaj samo u srbiji