Naisao sam na odlican dil koji nisam mogao da propustim, bez obzira sto je Honda u pitanju. Auto je odlicno ocuvan, prodavala ga neka klinka koja je tek dosesila iz Oklahome. Zvanicna prica je da su joj roditelji kupili taj auto kao nov kad je zavrsila srednju skolu i sada ga prodaje jer ima racune sa fakulteta. Svi papiri su bili legalni tako da je sve ok proslo. Tako da sam prakticno dobio auto koji po plavoj knjizi vredi $14,500 za $10,000. Presao je 47,000 milja.
Necu da ga poredim sa Fiestom, posto znam kakva ce diskusija izbiti, ali recu samo da iako nije sportski kao Fiesta, definitivno ima bolje iskoristen prostor i Hondin 1.5L motor mi se cini agresivnijim od Fordovog 1.6L u Fiesti.
U svakom slucaju, autu treba detaljno pranje i iznutra i izvana, ali u sustini zadovoljan sam sta sam dobio. Gledao sam polovne aute do $10,000 zadnjih nekoliko meseci i ovo je ispao kao najbolji dil. Jos mi je moja banka dala nevidjeno nisku kamatu (2.9% na 60 meseci) da nisam mogao ovo da propustim.