e jesam brate .nego mi fb zajebava a i ugasio sam ga na kraju malo da odmorim od istog. fala. na pp se vikamo

nemam razlog da ista lazem sto se ovoga svega tice ,cene stanja auta i slicno (ne prodajem ga uopste pa da ga samo sad zato hvalim itd...)

ko mu nadje zamerku uzivo u dupe cu ga poljubiti i 100 eu cu da mu poklonim

fabricko je stanje sta da vam kazem kad sam i garanciju dobio na ceo auto 2 godine u ugovoru toliko od mene za sad dok ne slikam auto jer stvarno imam haos posla i nmg da stignem da uslikam

sve cu da mu uslikam i od dole i komplet auto pa vi procenite posle

sta da vam kazem kad mi radi sijalica na haubi kad otvaram da pogledam motor . ko hoce da mi veruje nek veruje ko nece ne mora realno me boli uvo za pricu pojedinih da li je presao 93000 km ili nije ja jedno znam da smo ga pregledali kod majstora u servisu ovlascenom i da je rekao da je ta km original plus sam kod svog majstora posle pregledao i isto je rekao . auto kad vozis bolje se ponasa nego svi ovi noviji auti i vidis da nije iznjakan u voznji zna se kad auto predje 500 000 km kakav mu je trap i sve a zna se kad je presao 90 000 km ili 100 000 km pravih kakav je .nasao sam mu rep sutra idem da se dogovorim za cenu s likom iz mog mesta je. planiram i felne da mu uzmem al to otom potom