911s [SK] piše:Nije baš ni sve tako crno beo, neko želi da vozi pouzdan klot auto ekonomičan na potrošnji i održavanju, a neko leša sa klimom. Mladji auto ne znači ispravniji auto.
bravo majstore

slazem se,a za tih 2 3 dana sto sam gledao auta nagledao sam se sto fordova sto opela i ostalih cuda i sve im neki djavo fali,a bio sam isto spreman da platim al da znam da je auto dobar al mrka kapa

a svi ti sto su uvezeni ovamo su presli 150 000 km u rikverc

sto mi rodjak u nemackoj rekao ako je auto presao pravu km 150 000 je i na ceni ,a ja znam da je ovaj presao 200 000 km pravih i da mogu na Mars s njime otici tako da momci spremajte se idemo na dascaru!!! zato sam i zamenio filter za pesak je u pitanju

totti i macaneli su sponzori

a ja sam sto se svega tice gledao i odrzavanje ,i da uzmem bez elektronike auto jer su mi se auta s elektronikom smucila iako nisam imao problema s istima dosadila su mi,sto ne znaci da ja necu uzeti nesto 2001 2002.god il mladje al jedno znam da jetta ne ide od mene sigurno

koliko samo kosta plivajuci zamajac? mogu uzeti jos jednu jettu za te pare i da idem 3 put u dascar

sto se komentara za 25 god tice kako ce dzeta izgledati,izgledace sigurno bolje no svi ovi noviji auti

salu na stranu pa ona sad za 25 god izgleda ko nova