Posto sam skontao da nikada vise necu imati boljeg fokusa keca od sivog kog sam napravio, a jako sam zeleo turbo motor u sledecem autu, logican izbor za neku manju lovu je bio A3.
Da ne duzim - 1.8T quattro 180ks fabricki '99 godiste. Mapa Uber tuninga, trebalo bi da je na nekih 210ks i 340nm (provericu nekad, ne volim da se frljam sa ovim ciframa)
Turbo umire (K03s), auto estetski i nije bas za gledanje, pogotovo sad posle udesa koji sam imao, ali polako stajem na noge.

Farovi su od restilizovanog A3, sa migavcem u faru.
Oprema:
- elektro podizaci
- elektro siber
- digitalna klima
- bord comp
- kozni trokraki volan
- fabricki alarm
Auto ima neki blow off ventil, i komplet izduv fi 60 sa jednim protocnim loncem, uradjen kod Pirketa. Svi vakuumi (ekologija) sa auta pocupani/blokirani. Pogon radi savrseno, mada moze i da se razdzeka, pa da bude skoro pa fwd.
Iskoristicu slike prethodnog vlasnika, manje vise ce uskoro takav auto opet biti. Felne planiram da stavim od S3 tog godista. Opruge ako nadjem nekad, i to bi mu bilo to. Nista sminka, samo gas.

upload pictures
Samo jos javno da se zahvalim clanovima: Kubura i Shelby za cimanje oko nabavke delova, i clanovima MML i opelbrka za 1000 ucinjenih stvari. Hvala drugari!