Od skora vlasnik Lancie delte 3, 2009. prva registracija, oprema ORO (negde pise PLATINUM), kozni enterijer, automatska klima, tempomat, senzori za svetla i kisu, led dnevna i zadnja svetla, parking senzori, corner ligh, sklapajuci elektro retrovizori, grejaci sedista, podizaci svuda, ESP, ASR, hillholder i jos dosta tih stvarcica (ne znam ni sam sta sve ima), deljiva zadnja klupa i oba dela klizna, naslon za ruku napred i pozadi, motor 1.4 turbo benzinac od 150ks i 6. stepenim menjacem, auto deli dosta delova sa fiat bravom 2 ali sa istim je bukvalno neuporediv. Bose sistem ozvucenja 8 zvucnika i fabricki vufer u gepeku. Auto je sa pravih 120.800 km stigao kod mene i sa urednom servisnom istorijom, jedan vlasnik. Presao sam oko 600km za sada, kombinovane voznje i sa malo autoputa. Auto super ide, ubrzava fenomenalno, stabilan ali prilicno nepregledan kako napred tako i pozadi (dok se naviknem) po malo tvrd (trenutno 16tice gume). U ovlascenom sam uradio mali servis, komplet pregled i fabricku dijagnostiku, sve skupa manje od 11.000 din, sto je ok za ovlasceni. Veliki servis, kocnice, kao i antikorozivna zastita uradjeno 2015. na 92.000km tako da sam i sto se toga tice miran.
Potrosnja u ovim malo hladnijim danima po gradu, kratke relacije po boardu 10. Otvoren put 7.5 po boardu. Nije toliko strasno. Jedina licna zamerka malo bucniji motor, nije auspuh vec jednostavno je tako napravljen, iz male kubikaze izvuceno puno konja. Turbo pali na 2.800 obrtaja
letnje conti sport contact 5 225.45.17
zimske conti vinter ts860 205.55.16