Prodadoh focka prvom komsiji, pa na nagovor kolega sam menjao i omiljeni brend. Audi a4, b7, 2006godiste,2.0benzin od 130ks. Auto je na tockovima iz Nemacke dosao, jako lepo spolja i unutra ocuvan, mehanicki skoro bezgresan... Od opreme, bi ksenon, ambijentalno osvetljenje, drl, siber, tempomat, dvozonska klima... U sustini ni blizu vecini fordova. I ovo sto sam nasao od opreme je retkost u audiju. U glavnom su klotare sto me je jako razocaralo. Motor vuce kao mutav i sa 1000rmp i sa 6000... Oseti se dosta vise snage od 4000obrtaja navise kada se zakretanje ugla desi ali i potrosnja odmah ode za duplo preko. Udobnost i ususkanost ne zelim da komentarisem, motor se ne cuje, klasa se oseti, lako se vozi bez potrebe za puno saltanja. Za parkiranje, onako, pregledan je na retrovizore ali se preko ramena nista ne vidi,dupe je visoko.

Odmah sam odradio led osvetljenje kabine, pozicia, drl, distanceri zadnji od 1.5cm made in Vracar, nove zadnje gume, zamenjen zavrsetak auspuha za veci, ofarbane felne u tamniju boju,lip gepeka nalepljen i ofarban u boju auta...

Ceka me jos dosata radova, u glavnom estetskih... Planiram neku multimediju 2din,zatamljenje stakala, mozda malo spustanja ali to tek na 17felnama, ovako nema smisla... Svakako i ugradnja plina pre svega... Ako neko ima predlog gde i sta.. Imam preporuke za Viktora sa Cukarici, ubacuje neki stage??? Nem pojma koji... Oprostite sto ovde auto predstavljam ali jedan od retkih foruma koji zive je fcrs, a clanovi su

hvala, zivi bili!