Kupljen je Audi A4 B8 quattro, 10. god. u savršenom stanju sa pravih 144 kkm. Pronašao ga je moj majstor koji pri tome mušteriju od koga sam uzeo auto zna lično, tj. predhodnog vlasnika. Auto je porodični auto, kupljen u Švajcarskoj i vožen gore. Mišljenje majstora je izuzetno pozitivno i kaže da korektniji auto tih godina i tog tipa nije skoro imao u garaži...Motor je od 125kw, sa čip računarom odrađen gore i sada je na 200ks (fabričkih 170 ks), nema niti jedne masne fleke na bilo kom delu motora i prednjeg trapa, a nikad nije pran, što se vidi. Kvačilo meko ko duša, auspusi beli, motor radi savršeno, a vuče nenormalno - posle benzinca atmo. možete da zamislite razliku. Urađen komoplet VS i MS, a sve ostalo je u savršenom stanju. Auto je prljav od svakodnevne dugogodišnje vožnje tako da je trenutno na dubinskom pranju, enterijer je savršeno očuvan, a dobio sam i 19" audi felne, a trenutno su na njemu zimske 16". Ne znam šta drugo da kažem dok ne probam malo to bolje jer kad dodje sa dubinskog ide na reg. ali sam mora da požurim i predstavim ga ovde, iako nije Ford, ali ekipa je sjajna, a koliko vidim nisam jedini.