Uzet za povoljne novce, unutra u autu svinjac, jer ljudi vozili bez patosnica, i naravno neregistrovan

Sad je trenutno u fazi sredjivanja, i mehanickih popravki. Do sada na trapu zamenjeno sve sto se moglo zemeniti i na prednjem i zadnjem. Slikacu papire sta je sve zamenjeno. Ostaje reglaza da se uradi i da se provere dizne. Zamenjen hladnjak, termosta, intercooler, donje crevo hladnjka, crevo od hladnjaka prema bloku, antifriz, svi filteri, ulje. Zamenjena sva prelivna creva i vakuum creva. Ostaje da se deletuji one klapnice na usisu ili swirl flaps, jer hoce kao kod mondea da upadnu u motor i naprave karambol. Ostalo da se skinu dizne i da se odnesu kod bosiste da se provere, jer sumnjam da jedna nesto zeza.
Ostaje da se povezu maglenke, jer nema nigde dzekove, da se vidi zasto autonivelacija pozadi, jer ima vazdusno vesanje ne radi, da se ispita zasto webasto ne radi. Auto je nekad imao xenon ali je neko skinuo i stavio obicne farove. Imam samo par slika do kupovine, i kakav je svinjc bio unutra i posle samo suisavanaja. Auto kuka za jedno dobrooooo dubinsko. Kupio sam i masinu, da ga sam uradim

Da se zahvalim Montoyi sto mi je izasao u susret i dao mi nabavne cene za delove

Ovo je posle probanja masine za dubinsko na gepeku i zadnjim delovima zadnjih sedista

Od opreme ima elektropodesiva sedista u svim pravcima sa memorijom, cak se naslon “prelama” na pola i podesava se samo gornji deo posebno. Nema kozu ali ima sajber

Budite u toku

Sent from my iPhone using Tapatalk