Ubio sam se dok sam podigao trap tezak je ko tuc a sve sam, mislio sam da spustam kola al bi to tek bilo nestabilno sa onom malom dizalicom ali posle par padanja sto u nesvest (skoro - ipak sam ja u godinama) sto trapa naokolo nekako sam uglavio srafove a ostalo je bilo lako. Pre toga sam malo improvizovao da bih ugurao silene u rupa evo alata od par stvarcica

i trap koji je legao
A sad malo oko motora: jos ne znam ali treba "ka Njegos" sto neko rece u Radnim okupljanjima da prvo dva puta premerim pa jednom govorim jer kad nisi u nesto siguran najbolje je da cutis neces pogresiti. O cemu se radi - kad sam simulirao dihtung koji je oko 1 mm i malo crnog ulja na otvore za gorivo na glavi a par slojeva selotejpa na rupu na usisu doslo se do zanimljivih otisaka

Ne znam koliko neko moze da vidi ali otvor za vodu se potpuno poklapa a otvor za gorivo je na glavi znacajno veci ali ipak moze (izgleda) da se prosiri na glavi a da ostane mesa usisu da sve to lepo drzi

Ovde gore se lepse vidi otvor na glavi je obelezen olovkom, vidi se koliki je otvor na usisu a vidi se da kad bih ga prosirio na usisu ostaje jos po 3-4 mm okolo mesa.
Posto sam usis ne trpi neke pritiske, kad dobijem dihtung usisa jos jednom cu da operem glave i usis pa da spricnem neku sporosusecu boju, da stegnem usis pa da vidim gde tacno pada koji otvor ali sad moram da dobro proverim sta pricam i pre nego sto padnem u depresiju.
Otvori za karb su 32 mm ali ima mesa da se sire ako ne moze se praviti neka medjuploca a mogu da nadjem karb za 2.8 ali kome treba odraditi membrane i srediti dizne. Moram samo da vidim za koje karbove mogu da se nadju membrane pa da udjem u tu pricu...