E pa ovako....
Kad sam uzeo auto pre tri meseca, bio sam opsednut njime. Lickao sam ga, pickao itd... odatle i zelja da se druzim sa ljudima slicnih afiniteta, te sam postao clan ovog kluba. Ekipa ovde je na nivou, sve pohvale, medjutim .....................
posle mesec dana i jace konstantnog boravka po raznoraznim majstorima, i izbijenih iz dzepa 1200+ eura za popravke, i konstantnih kvarova koji se javljaju kao pecurke posle kise, mogu da kazem samo jedno...... Ovo moje GOVNO (da dobro ste videli, psovka) definitivno ne zasluzuje ime FORD, a kamoli FOCUS. Poserem se na auto kome rikne pumpa za vodu posle 5 god, poserem se na auto kome se upali ABS kad prodjes kroz baru, popisam mu se na turbinu, remenicu (plivajucu), instrument tablu, A/C klimu, sva creva, EGR ventil i ostala sranja koja su se u medjuvremenu kvarila.... Poceo sam zbog njega da ne spavavam i da pijem tablete za smirenje, da smaram ljude oko sebe (rsforddragomir zna o cemu pricam

), umesto da opusteno zivim u slobodno vreme posto ionako radim ko magarac, ja obilazim majstore, i ono sto zaradim za 5 dana dam na jedan servis.
Zao mi je sto je bas meni zapao on, jer znam 10ak ljudi koji voze fordove na fazon sipam i ne mislim.... Sto se mene tice, nije "on" kadar da izmeni moje misljenje o fordu, "on" je samo jedno nedonosce, u moru normalnih i zdravih automobila koji sa ponosom nose naziv ford.
Od mene toliko, mozda ce nesto da se promeni kasnije, pa cu mozda i da demantujem sam sebe, ali trenutno tako stoje stvari...
PS. I sto je najvaznije, razocarenje je jos vece, jer sam shvatio da sam uz k**ac iso u skolu 20 godina, da sam majstor mehanicar bajo, je** bi ga lose, rasturio bi ga u sraf, i napravio bi od njega raketu....
Aj u zdravlje!!