Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

1996 Ford Taurus LX

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
TaurusLX
Poruka: 26
Član foruma od: ponedeljak, 24. okt. 2011. u 08:31h

1996 Ford Taurus LX

Poruka od TaurusLX » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 19:10h

Pozdrav, evo konacno sam se i ja setio da uslikam auto. Auto je Ford Taurus LX 1996 god. duratec V6 3.0 24v. kao sto se vidi iz sliki auto u proslosti bas nije bio odrzavan, ali se nadam da cu ga srediti malo na prolece. Izvinjavam se zbog snega,nije mi se dalo bolje cisiti mrgreen

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

batarihter
Poruka: 473
Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h

Re: 1996 Ford Taurus LX

Poruka od batarihter » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 19:38h

Lepo i nesvakidasnje thumbsuph Vidi se da covek ne zivi u Srbiji,skazaljka za gorivo ce da "pukne" koliko je otisla u vis!! hahahaha A tek kozna sedista :'( Kad bih u mojoj sierri bila u tako "extra" stanju!! :'( Sve u svemu lepo automobilce!!Pozdrav CANADA :ford:
Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 21:24h

Auto sasvim lepo izgleda, samo ga malo bolje očisti sledeći put ;) .
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 21:38h

Kanada je prelepa.. hahahaha Ja se izvinjavam,ali nisam mogao da se ne setim onoga:"Ovo bjelo govno opet pada!" hahahaha

TaurusLX

Poruka od TaurusLX » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 22:00h

Hvala ljudi!

Peco nemam vise zivaca da ga cistim,sneg pada svaki dan zadnjih nedelju dana,bice cist kad se sneg otopi :D

Dusane nemas pojma koliko mi je to puta palo na pamet kad vidim da pada sneg :D

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 22:14h

A šta je sa grtalicom? hahahaha

Moram priznati zanimljiva mi unutrašnjost. :D
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 22:34h

Skroz ti verujem. Mene nekada mrzi da čistim auto kad ovde padne sneg ( a ovde u odnosu na Kanadu ne pada ni malo ) ;).
Iosis piše:A šta je sa grtalicom? hahahaha

Moram priznati zanimljiva mi unutrašnjost. :D
I meni je brate, kad pomislim samo šta sve radim u ovom mom autu ne smem ni da zamislim šta bi radio u onoj koži hahahaha .
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

TaurusLX

Poruka od TaurusLX » ponedeljak, 14. nov. 2011. u 22:57h

@ losis: grtalica zapala negde mrgreen
I meni je brate, kad pomislim samo šta sve radim u ovom mom autu ne smem ni da zamislim šta bi radio u onoj koži hahahaha
hahaha :clap:

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 15. nov. 2011. u 01:55h

Najzanimljiviji je otvor za vazduh odmah ispred suvozaca, nisam do sada video nijedan auto da na tom mestu ima otvor :D
Fiesta!!

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14159
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » utorak, 15. nov. 2011. u 04:01h

Jeli stvarno presao 186,000 milja? Cudi me da je sat za brzinu u miljama, a ne u kilometrima.

Ovaj auto je inace postavljao standarde aerodinamicnosti u svojoj klasi kroz 1990s.

Bio je toliko aerodinamican da su ga cak koristili u NASCAR gde je bio apsolutni gazda, niko mi nista nije mogao.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

TaurusLX

Poruka od TaurusLX » utorak, 15. nov. 2011. u 05:05h

Otvor nije bas direktno ispred suvozaca stoji malo ulevo, tako se samo cini na slici.

Jeste presao toliko zato je i kostao 900$ 8) i u miljama je zato sto je uvezen uz SAD-a,tacnije iz Georgije

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14159
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » utorak, 15. nov. 2011. u 06:54h

Svaka cast, mada ima dosta dobar motor, Duratec 3.0 je jako kvalitetan. Da je Vulcan 3.0 u njemu mislim da nema sanse da predje ni trecinu toga.

Ja sam imao Taurusa prve generacije na kratko, iz 1991 godine. 3.0 motor, dobio sam ga besplatno, a prodao sam ga otpadu za $50 pre par godina, imao je oko 140,000 milja na satu. Motor je i dalje bio u super stanju, ali se sve ostalo raspadalo. Ceo "zivot" taj Taurus je proveo napolju po zimama Chicaga i bas propao, tad su imali velikih problema sa limarijom. Cak je bio i udaren u zadnjem delu sto je prethodni vlasnik ispravio obicnim cekicem i onda ofarbao kanticom bele boje iz Home Depot. lol
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

TaurusLX

Poruka od TaurusLX » utorak, 15. nov. 2011. u 22:18h

Ovaj moj ima super limariju,nigde ni traga koroziji.. A to za home depot je bilo i na mom ako pogledas branika videces da je malo drugacija nijansa od haube, ali to je moj cale ispravljao prethodnog vlasnika koji je ofarbao delove gde se ljustila farba i to u crnu :shok: Sto se razumevanja u limariju i mehaniku tice prosecan kanadjanin se razume koliko i moja baba u ipod

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“