Alternativno, ti kupiš gajbu piva koju će zainteresovani sa foruma da stuku, a ja te častim kulturnim kuglama za trap... em ti da uštediš na sarkazmu i budžingu, em da ne čitamo o tebi u hronici.
otisle kugle na taunusu 1.6
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: otisle kugle na taunusu 1.6
Evo ja dam 200e na neviđeno, al' nemoj posle da bude nisam kaz'o. 
Alternativno, ti kupiš gajbu piva koju će zainteresovani sa foruma da stuku, a ja te častim kulturnim kuglama za trap... em ti da uštediš na sarkazmu i budžingu, em da ne čitamo o tebi u hronici.
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
mnogo je kume.. 
-
dejan55
- Poruka: 50
- Član foruma od: sreda, 7. mar. 2012. u 22:17h
jel si ti to cvrsto resio da potrosis pare.sta ce ti taunus bolje kupi pivo za sve pare nego neznam dalste ukapirali a reko bi da niste prelistaj tamo moje odg. na pitanja mozda nesto i naucite pojedincima svaka cast.verovatno je malo ljubomora u pitanju kad neko da dobar odg.vas par ste tu da to odmah negirate dodjite u radionicu na pivo ida vidite kako cica radi usput mozda i kupis forda

- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
A jbg, ako se sve vrti oko para, jebeš pare. Nego, reagovao sam na ton te poruke... ako je čiča toliko siguran u to što radi, ne vidim poentu originalnog pitanja a još manje shvatam potrebu za sarkastičnim odgovorima i ovu šatro-prozivku (ljubomora? dobar odgovor? šta god to trebalo da znači, stvarno nisam iz te priče). Ali, da se sretnemo preko pivdže - žemo, nevezano za bilo šta drugo. 
pozdrav, Bojan
-
dejan55
ma sto da ne ja sam za druzenje uvek brale nego ne volim kad neko zajebava i podcenjuje ja sam ozbiljan covek volim da pomognem uvek kolko mogu mislio sam dal neko zna da mozda pasuju kugle od nekog vozila koje bi duze trajale ada nisu skupe nebi puno ulagao vozim taj auto po nekad iz zezanja i to mi uspomena od oca nov je ko cvet placam reg. a ne povezem ga 5 puta u godini al eto nasta ispade.mislio sam da je poenta da ovaj klub ima vise clanova hteo sam i da plati clanarinu i da sa vama idem na skupove rada mije preko glave sad to sve otpada,dacu tel. zaone koji bi ostali u kontaktu.pozdrav.
- van
- VIP
- Poruka: 9054
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Мој ћале је купио новог таунуса у 1974. године , мало после мог рођења . Ауто је у последњих 20 година више пута требао да буде бачен , али није , јер је то први ауто у коме сам се возио и нисам то дозволио . Више пута је сређиван и нисам жалио паре што улажем у њега да би био технички исправан . За 500 евра можеш да промениш пола аутомобила , тј. све од механике што чини ауто безбедним и нормалним за вожњу . Јел то много за технички исправан ауто ?
Што се тиче кугли , 2002. сам ставио све 4 нове . Само је једна горња кугла је добила луфт после 4 године , остале су супер . 10 евра за 4 кодине , 250 динара годишње за амортизацију једне турске кугле , која је за разлику од осталих турских кугли , одлучила да добије луфт .
Што се шеме тиче , скинеш кугле , и ако су фабричке , раставиш , доњу и горњу плочу , доњу исчукаш да више стисне куглу , напуниш машћу и вратиш на место .
А има и једна још боља шема , будеш пријатан и дружељаубив са људима и они ти поклоне половну а исправну или ти ако су сипер , поклоне и нову . Само се то обично дешава када је неко ентузијаста и не може да нађе део да купи , а не зато што цицијаши на 1000 -1500 динара .
И користи интерпункцију , много је заморно да литаш пост , где енма ни великих слова ,ни тачке, ни зареза.
Што се тиче кугли , 2002. сам ставио све 4 нове . Само је једна горња кугла је добила луфт после 4 године , остале су супер . 10 евра за 4 кодине , 250 динара годишње за амортизацију једне турске кугле , која је за разлику од осталих турских кугли , одлучила да добије луфт .
Што се шеме тиче , скинеш кугле , и ако су фабричке , раставиш , доњу и горњу плочу , доњу исчукаш да више стисне куглу , напуниш машћу и вратиш на место .
А има и једна још боља шема , будеш пријатан и дружељаубив са људима и они ти поклоне половну а исправну или ти ако су сипер , поклоне и нову . Само се то обично дешава када је неко ентузијаста и не може да нађе део да купи , а не зато што цицијаши на 1000 -1500 динара .
И користи интерпункцију , много је заморно да литаш пост , где енма ни великих слова ,ни тачке, ни зареза.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Još kad ti ga neko pokloni.... Najbolje bi bilo da se popravlja sam od sebe za džabe, inače se totalno ne isplati.Markedjani piše:šta ti je filozofija kad kupiš auto za 100-200 eur... svako skuplje ulaganje od 10-20 se već ne isplati
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
dejan55
budite pozdravljeni sa sve poklonima tackama i zarezima .sto se tice pravopisa to je druga tema ima ovde toga na tonu.vise se necu javljati tako da ste bez brige
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
krivo mi sto se cica naljuti..nismo mi ford dundjer klub.. 
- van
- VIP
- Poruka: 9054
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Онда ће овде да буде тону па мало мање чудноватог правописа .
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Aca06
-

- Poruka: 3185
- Član foruma od: sreda, 22. apr. 2009. u 11:57h
Taunus 1.3 Tc1 1974
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989