Consul L
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Consul L
Oho fino fino, daj jos koju sliku. Obozavam ovaj oblik karoserije, srecno sa radovima 

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Svaka čast, samo obavezno stavi masku od Ghie, onu od 10 kila 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Čekam da bude gotova! 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Steva
- Poruka: 116
- Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 00:44h
- Boza
- Poruka: 19
- Član foruma od: utorak, 27. dec. 2011. u 22:29h
Za vreme mog studiranja kupio sam sa cimerima consula. Bio je registrovan i jeftin. Secam se jedne noci nas zaustavlja policija i posle legitimisanja policajac zagleda auto. gleda pa kaze- '' pravi momacki auto''.
Kaze moram da upisem u svesku da sam vrsio rutinsku kontrolu. Posto nisam imao saobracajnu kod sebe pita nas koji je to auto- jel taunus. Kazem mu da nije vec je consul. On me gleda i vidim da mi ne veruje jer nije nikad cuo za to. Kaze on ma upisacu taunus, sve je to isto. Verovatno je mislio da ga lazem pa ce sef da ga za.....a za ono consul.
I pored svih muka sa jutarnjim paljenjem ipak je bio bas gotivan. Svi zivi blenu u kola ko da vozis ferari.
Kaze moram da upisem u svesku da sam vrsio rutinsku kontrolu. Posto nisam imao saobracajnu kod sebe pita nas koji je to auto- jel taunus. Kazem mu da nije vec je consul. On me gleda i vidim da mi ne veruje jer nije nikad cuo za to. Kaze on ma upisacu taunus, sve je to isto. Verovatno je mislio da ga lazem pa ce sef da ga za.....a za ono consul.
I pored svih muka sa jutarnjim paljenjem ipak je bio bas gotivan. Svi zivi blenu u kola ko da vozis ferari.

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
like 
mene je pandur zaustavio kada sam kasnio na posao,navodno ne radi mi far,bio sam zivcan posto sam kasnio a i zamenio obe sijalice 2 dana pre toga,napolju 40 stepeni i tako to ( nisam popio tada
) i kaze mi cika policajac da napustim vozilo,tad sam popizdeo i krenuo da budem malo drcan i ja,trazeci razlog zbog koga moram da skidam pojas zbog kog sam inace smrsao kilo do dva za 5 km i zasto moram da ustajem da gleda kako mi se dupe oznojilo od velura
a on covek hoce samo da pita koje je godiste auto posto je takav isti vozio njegov tata
pa jos pita jel ti to ostalo od dede,reko ne ja sam kupio da ga se secam 

mene je pandur zaustavio kada sam kasnio na posao,navodno ne radi mi far,bio sam zivcan posto sam kasnio a i zamenio obe sijalice 2 dana pre toga,napolju 40 stepeni i tako to ( nisam popio tada

rust is not a crime
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
a jel te pitao ,sta ti je ono na suvozackom sedistu?

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Johnny_CL
- Poruka: 457
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Je' se meni čini, il' su ovo AMG monoblock felge?
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ne... scorpio 24v fabrički točak.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Johnny_CL
- Poruka: 457
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Moja greška. Ali moraš priznati da liče
U moju odbranu. 

The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
- gazda
- Poruka: 15
- Član foruma od: subota, 14. maj 2011. u 20:43h
Sta bi sa Granadom i kupeom. Niko se nije oglasio mnogo dugo, a ja kao zaljubljenik i bivsi vlasnik vise granada, bi voleo da znam da li je neka dovedena u vozno stanje. Inace znam da je pre 2 godine na bezanijskoj kosi lik imao dva kupea u limarijski losem stanju i na moje silno kukanje nije hteo da psoda nijednu, jer mi je to auto snova. 1998 godine sam vozio metalik nebo plavu granadu sa crnim koznim krovom(boja kao na slici u potpisu) 72 godiste sva plava unutra, siber, servo volan. tabla sa 6 cajgera, ma najlepsa voznja zivota. elem, nazalost mladost ludost i 1,84 promila alkohola u krvi su je poslali u vecna lovista jer sam sa 80 km/h udario desnom stranom u banderu na bezanijskoj kosi. pat ogrebotina i malo ugruvan i mnogo tuzan je epilog ove price. imala je supermenov logo na vrhu haube, 2,3 V6 108KS i GXL opremu. Sada kada bi je nasao takvu bez razmisljanja bi je ponovo vozio, i mala digresija na kraju, bilo je tu izmedju jos i karavana i limuzina sa dvoja vrata i 2,3 V6 motor uparen sa diffom od 1,7 V4 za izivljavanje. Ali i dalje se vozi poslednja koja je bila kod mene, a to je 1984. 2.8i V6 metalik plava. Nevreme kako je isla, ali je sada na taxiu i znajuci potrosnju 20L/100, mislim da je unutra 20 pinto + TNG. Poozz svima, pa ako trebaju neke inf pisite jer je ostalo u glavi znanja brda jos. 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
U toj na taksiju je sada 2.0 V6, jer u gradu je samo jedna jedina Granada na taxiju sa Recaro sedištima.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.