Doduše, isto važi i za najviši nivo opreme u Mondeo svetu spram povoljnije braće iz ergele, tako da...

Ne dizem Opel u nebesa, ali ni Ford. Jednostavno, kazem koji mi se vise svidja. Nisam vozio Mondea, Insigniu jesam. Ako nekad probam Mondea, mozda promjenim misljenje ali sto se tice dizajna Insignia mi je ljepsa i to je to. Nisam znao da je na forumu dozvoljeno samo pisanje hvalospjeva Fordu i njegovim modelima. Ne mogu ja unaprijed govoriti Ford, Ford, Ford i samo Ford. Ako mi se ne svidja neki model, ne svidja mi se. Volim automobile i pratim autoindustriju otkad znam za sebe, tako da, izvini, ne mogu pisati ni po jednom proizvodjacu ( cak ni Geely-ju i ostalim kinezima). To je tvoj stav, kao "volim Zvezdu i odmah iz dna duse mrzim Partizan..." Ja nisam u toj prici.fancy piše:Došao si na Ford forum i dižeš u nebesa - Opel?darioculibrk piše:Pa to sam i ja rekao, ali covjek ne odustaje![]()
...![]()
Važi, ako to radiš sa nečim iz premijum klase - Audi / Merc / BMW / ... ili ikonama stajla Porche / Ferrari et al, ali brate, Opel
Vidi gazdo topika, ne znam da li razumeš - ali, ko zaista voli Ford sigurno će mu se pišati na Opel (i obrnuto!)... ostalo su sve "privremeni" vlasnici Forda koji su na Forum zaglavili jer su jurili da reše neki problem sa svojim autom dok ne nabave drugi, svejedno koji
Ono, Zvezda, Partizan i sl. rivalstva... nema tu mnogo ljubavi.
p.s. Milane, hvala na slikama, nisu potrebni komentari, sve govore
Pravicu se da nisam ovo procitaoDusan64 piše:... I ja studiram vezano za dizajn,veruj mi da pravila postoje,zna se tacno sta je lepo,a sta nije...
Pa eto, mogu i ja reci da je Mondeo OK ali kad ga stavis pored Insignie, nema sta da trazi tuDusan64 piše:Insignija jeste lep auto,ali kad je stavis pored Mondea nema tu sta da trazi,da ne ulazimo u vozne karakteristike. I ja studiram vezano za dizajn,veruj mi da pravila postoje,zna se tacno sta je lepo,a sta nije,Mondeo ima lepsu liniju,lepse boje enterijera...
P.S.
Neko se zajebavao sa volanom u Insigniji...
Objašnjavaj ti tvoje glupiranje nekom drugom, a ako ti nešto nije po volji piši upravi i taksiraj žalbu sa 4 ture piva.milan_gt piše:Boki a to za ubacivanje drugih slika nekom u temu o kolima sam video od crvenog kad je tutnuo njegovu trulu sierru boje visnja kod mene i to u formatu vecem od 800x600..
BojanM piše:postoji tema "Fordova konkurencija(uporedna kroz vreme)" pa izvolite da se trošite tamo.