Fordova konkurencija(uporedna kroz vreme)
Moderator: ace1
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Fordova konkurencija(uporedna kroz vreme)
Ovako na prvu loptu, za moj ukus je previše... ne znam kako tačno to da kvalifikujem, verovatno brkata dobro opisuje ono što hoću da kažem. Suviše nekih kontrastnih šavova, bemliga.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- mezzano
- Poruka: 196
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h
Boga mi, meni se sviđa. Jedino mi se ne sviđa ovaj mahagoni deo na kokpitu. Nekako ne deluje "teško", kao što deluju Insignia, Passat i prethodni Mondeo, već ima i neku sportsku notu.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Na sajmu automobila u BGD, pre nekoliko god., seo sam u Mazdu 6 9cale je birao auto, ja sam navijao za Mazdu, on za Mondea, na kraju uzeo Focusa). Morao sam sediste da pomerim skroz nazad, a nisam mnogo visok, 184,5, i nikako nisam mogao ni da udjem ni da izadjem, a da djonom ne zakacim zvucnik, smesten nisko u vratima.
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Kako ih 'ebe rucna kocnica, prosto ne znaju sta sa njom da rade. Prethodna generacija je bila svetogdje po pitanju rucne. Dosta puta prethodna Mazda 6 udje u neki buduci proracun kupovine, ali svaki put zaboravim na rucnu kocnicu i odustanem.

Inace, za mog caleta (tada direktora) firma je kupila Mazdu 626 2.0 12V '90te, cuvenu sivu od tadasnjeg Genexa. Kad je prvi put dosao kuci sa njom, secam se da su komsije gledali auto kroz spustene roletne i nisu smeli da pomenu rec "mazda" neko vreme. Kao da je sleteo svemirski brod u ulicu, "mozda zraci taj plutonijum"? Za 10 godina 380 000 km, bila je oronula, ali je picila i dalje.

Inace, za mog caleta (tada direktora) firma je kupila Mazdu 626 2.0 12V '90te, cuvenu sivu od tadasnjeg Genexa. Kad je prvi put dosao kuci sa njom, secam se da su komsije gledali auto kroz spustene roletne i nisu smeli da pomenu rec "mazda" neko vreme. Kao da je sleteo svemirski brod u ulicu, "mozda zraci taj plutonijum"? Za 10 godina 380 000 km, bila je oronula, ali je picila i dalje.
- darioculibrk
- Poruka: 1211
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 22:47h
Stvarno je rucna katastrofa..ne znam ko je postavi tu. Al vjerovatno ce imati i elektricnu pa nece smetati
Unutrasnjost mi se bas svidja.

Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
- mbole
- Poruka: 14975
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Meni izgleda lepo, samo ne bi bas voleo da sedim pozadi, bojim se da bi boleo vrat, i tuklo sunce u ovu moju ćelu 

Djak pesak 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Svidja mi se,svidja mi se...
- mezzano
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Imaju +10 poena od mene za spuštanje zadnje tablice u branik.
pozdrav, Bojan

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Kupe mi je bas sexy, ali prednji kraj nekako ne pristaje limuzini, nije ruzna ali nije ni nesto lepa. Kupe mi se svidja.
Fiesta!!
- popovicvl
Prelepo, vidim sebe u njemu.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14229
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Golf 7.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- milan_gt
kupis farove, stopove i prednji branik..odvezes sesticu kod limara/farbara (ne mora ni neki dobar da bude, u rangu shala sa sprejom
) i imas prvi u gradu golf sedam 

- mezzano
Nije loš, mada ništa spektakularno.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Pa čak i to ne moraš... sa 10 metara se neće ni provaliti... štopke i farovi su samo malo špicastijimilan_gt piše:kupis farove, stopove i prednji branik..odvezes sesticu kod limara/farbara (ne mora ni neki dobar da bude, u rangu shala sa sprejom) i imas prvi u gradu golf sedam

-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
Mogu samo da zamislim kako ova Mazda 6 coupe izgleda uzivo 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Baš se potrudili ovi iz wagena. Pravo kreativni. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- popovicvl

Stvarno im skidam kapu, u stanju su da prodaju jedno sranje u 3 razlicite kutije, tj. iste. Sad ce medijski pritisak, mnogo novaca da se utisne neophodnost takvog proizvoda u glavu sa dubljim dzepom i plicom glavom. Te milijarde ce platiti svaki kupac ponaosob za svoj primerak auta. Da su nasi iz Kragujevca spiskali milijarde na marketing Yuga ili Zastave, a te iste novce ugradili u cenu auta, danas bi mogli biti konkurentni recimo nekom Polu, pod uslovom da smisle jos nadrkanije branike.
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Zajebali su i ove iz Porshea 

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- darioculibrk
Ma da, Svabama i ostalim iz EU pare padaju s neba pa ih je tako lako zajebati sa marketingom...Nije idealan auto, ali je kvalitetan. A porediti ga sa Zastavom i Yugom je krajnje neozbiljno, cak i na forumu...popovicvl piše:kako je cakan, prosto se otrgla olovka samokontroli u VW.
Stvarno im skidam kapu, u stanju su da prodaju jedno sranje u 3 razlicite kutije, tj. iste. Sad ce medijski pritisak, mnogo novaca da se utisne neophodnost takvog proizvoda u glavu sa dubljim dzepom i plicom glavom. Te milijarde ce platiti svaki kupac ponaosob za svoj primerak auta. Da su nasi iz Kragujevca spiskali milijarde na marketing Yuga ili Zastave, a te iste novce ugradili u cenu auta, danas bi mogli biti konkurentni recimo nekom Polu, pod uslovom da smisle jos nadrkanije branike.
- popovicvl
Bilduju istu karoseriju godinama. Golf 5 je sve samo ne kvalitetan. Relativno brzo je isplivao na povrsinu sa svojim promasajima. Poslovni partner je uzeo sebi Golfa 5 pre 4-5 godina, brzo ga se otarasio dok je imao cenu. Kad dignes haubu, samo sto turcin ne zapeva. Sve je tursko.
Karoserija je toliko komplikovana da se za proizvodnju jednog Golfa trosilo 17,5 sati rada na traci. Brze-bolje su ga prepakovali u nesto sto se zove 6, mada i dalje je to 5. Kao sto se vidi problemi ih prate pa je u roku 7-8 godina izaslo 3 generacije Golfa. Sve su rekli.
Karoserija je toliko komplikovana da se za proizvodnju jednog Golfa trosilo 17,5 sati rada na traci. Brze-bolje su ga prepakovali u nesto sto se zove 6, mada i dalje je to 5. Kao sto se vidi problemi ih prate pa je u roku 7-8 godina izaslo 3 generacije Golfa. Sve su rekli.
- milan_gt
pa zato sto verovatno lezaj tocka odgovara i sa trojke..kao i pola prekidaca i ostalih zaebancija..isto je i sa meckom, najociglednija stvar je ablender, a i rucica tempomata od kad se uopste ugradjuje, isti je na svim meckama u zadnjih 25 god, bilo auto kombi kamion, nebitno, od matore 124orke do majbaha, brabusa, AMG-a, svih kabrioleta, karavana, sprintera, aktrosa..i na najsvezijem iz meckine game SL 63/65 AMG stoji nakaradni ablender ko varjaca..
ali najzasluznije mesto mu je u '12. F1 sejfti kar-u

ali najzasluznije mesto mu je u '12. F1 sejfti kar-u

Poslednja izmena: milan_gt, na dan utorak, 4. sep. 2012. u 23:51h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- darioculibrk
Pa mozda je poenta u tome da njihovi kupci jednostavno traze takvu karoseriju i takav izgled??? Ili kod Mercedesa, kad sjedne unutra odmah mu je jasno da je to Mercedes.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Da zajebu Porche treba im još 50 godina.
Ali kako vidim zajebat će ih!

kako je cakan, prosto se otrgla olovka samokontroli u VW.

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni