Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Iosis » sreda, 27. nov. 2013. u 00:07h

Ne znam zašto rizlu ne zamjene šljakom iz elektrana. Em je jefinije od rizle, ipak je rizla kamen koji je prošao separaciju, to sve košta, a mogao se upotrebiti u bolju svrhu, beton, asfalt, nasip itd.
A šljake ionako ima više nego dovoljno, plus je sitnije i nije tako oštra kao rizla. Još nešto šta sam primjetio, šljaka je crna, čim se pojavi malo sunca, crna šljaka se ugrije, tj. bude toplija od leda oko nje. Na tim mjestima se otopi led i snjeg vrlo brzo. Jeste da je prljavija, ali kao da je bitno, ionako je zimi svedno da li blato ili nešto drugo, prljavo je prljavo. :D
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 27. nov. 2013. u 00:12h

Pre neki dan videh Q7 sav narandzast od sljake... dee ga je vozio.. boga pitaj! Da su nam takve ulice... kontam da niko ne bi prao auto!
Slika

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 27. nov. 2013. u 00:23h

Sitan kamen je ekološki neutralniji od nusprodukata sagorevanja u termocentralama.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 27. nov. 2013. u 00:29h

Taj Q7 vjerovatno je prošao kroz prosutu šljaku na raskrsnici kod Merkatora. U ponedeljak sam prošao i kada sam išao ka mostu, kako je bilo mokro i auta raznjela izgledalo je kao da je neko tele razmazao po asfaltu.
U povratku vidim da je prosuta šljaka.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 27. nov. 2013. u 07:09h

mrgreen
Slika

popovicvl
Poruka: 5662
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » sreda, 27. nov. 2013. u 08:07h

Fruska Gora je zavejana, neociscena, posuta rizlom.

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 27. nov. 2013. u 08:15h

Valjda je Banstol ociscen...
Slika

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » četvrtak, 28. nov. 2013. u 18:29h

Ja sam danas usao u lokalnu skolu i skolskom policajcu prijavio "huligane" i to zato sto su mi zavalili pretesku, vodenu grudvu u moje staklo na vratima i na taj nacin izazvali opstu opasnost ugrozivsi mene i ostale ucessnike u saobracaju. Covek je rekao da ih prepoznaje (videli smo ih krozz prozor) i da ce dalje da ih prijavi kome se vec prijavljuje. Mislim da je to bolje, nego kad su mene i drustvance pobesneli vozaci vijali da nas biju zbog istog prestupa.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 28. nov. 2013. u 18:49h

I taj policajac ti je to rekao i na tome će da se završi...
Te bi idiote što gađaju vozila grudvama skinuo u gađe pa uvaljao u snjeg!
Juče u Kamenici gađaju autobus, autobus pun ljudi, da razbiju jedno od velikih stakala dobro bi isjeklo onogo ko sjedi do prozora. Kasnije i da nađeš koje je to djete uradilo roditelj bi rekao: NIJE TO MOJE DJETE, MOJE JE DJETE DOBRO!

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » petak, 29. nov. 2013. u 02:27h

Jednom , davno , klinac sam bio i pljunuo sam na vozilo u prolazu , verujte nikakva policija i nikakvi besni vozaci mi nisu trebali kad me je cale dovatio , ubio je boga u meni , nikad vise to nisam uradio.
Zakljucite dalje sami sta hocu da kazem.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 29. nov. 2013. u 09:15h

Naravno da razumijemo, samo što danas roditelji svog djeteta bilo ono krivo ili ne. :doh:

alekco
Poruka: 178
Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h

Poruka od alekco » ponedeljak, 2. dec. 2013. u 22:13h

Unajmljujem suvozaca sa sestim culom koji moze da predvidi nepredvidive sitaucije. Nekog ko zna da gleda u pasulj. Da cita misli mesacima u njihovoj nameri da li hoce da predju pesacki ili ne. Da otkriva i detektuje elektricne impulse ka pokazivacima pravca. Plata je 10% od cene kazne za odredjeni prekrsaj. Ujedno kupujem Volgu ili Ladu specijal...nije bitno stanje limarije jer i onako je nameravam koristiti za voznju po gradu. :vid budale:

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 2. dec. 2013. u 22:24h

Mene jedna baba popela na ivičnjak, dve trake koje skreću u levo na raskrsnici, ona u levoj, ja u desnoj, i u sred skretanja je promenila traku tj htela da završi skretanje u desnoj, legao sam na sirenu al sam morao ceo da se popnem na ivičnjak da me ne bi udarila. Krenem za njom, a ona ne može da drži pravac već šeta levo-desno po trakama i ide po sredini. Kud joj ne dadoh da me udari u ono bangavo levo krilo, eto kako u kriznim situacijama razmišljaju refleksi a ne mozak.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Poruka od bojan_kv » ponedeljak, 2. dec. 2013. u 22:27h

Ja mogu da ti pozajmim Lesija, ako mi dozvoli devojka, 'em ima xyz cula, em moze da edukuje pesake kako se prelazi ulica. Jedan mator ker, al pametniji od 90 pesaka...:)))
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 3. dec. 2013. u 00:36h

Pitaj onu Kleopatru, mada je ona poskupa za svoje usluge. hahahaha

Vladan

Poruka od Vladan » utorak, 3. dec. 2013. u 01:01h

... ONOG Kleopatru ...

mbole
Poruka: 14987
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 3. dec. 2013. u 01:05h

To je KleopatKa :)
Djak pesak :)

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 3. dec. 2013. u 01:21h

Danas nu Nehurovoj na nbgd, onaj novi mali kruzni tok sto su napravili. Ulazi riba u kruzni i skrece levo, ja iza nje sviram, ovaj iza mene joj svira, u fazonu sta radis to budalo :D A covek sa busom usao do pola u kruzni tok i stao zbog curke, ona isto stala tako, jednom rukom se uhvatila za usta u fazonu "ijuuu" i stoji tako :doh: Stvarno ne kapiram kako neki ljudi dobijaju vozacke dozvole...
Fiesta!!

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » utorak, 3. dec. 2013. u 01:46h

Izvinjavam se ako smo sa kombijem tu napravili neku pometnju, jer nemamo gde da udjemo sa kombijem na gradiliste :D
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

mbole
Poruka: 14987
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 3. dec. 2013. u 01:56h

dule0911 piše:Ulazi riba u kruzni i skrece desno, ...
Nesto si ti pobrkao, ili ja ne kapiram o cemu se radi. Doduse nemam pojma kako izgleda taj kruzni, pa mozda pricas o necemu sto nije ono sto ja imam kao sliku kruznog.
Pa desno i treba da skrene na ulazu u kruzni.
Nakon sto udjes onda sve vreme vozis nalevo, ali na samom ulazu skrece nadesno.
Djak pesak :)

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 3. dec. 2013. u 02:19h

Htedoh napisati levo, ispravljeno :doh:
Fiesta!!

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 3. dec. 2013. u 02:27h

Aaaa ono drugo desno! hahahaha

alekco
Poruka: 178
Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h

Poruka od alekco » utorak, 3. dec. 2013. u 09:44h

Члан 96.
Пешак је дужан да преко коловоза и бициклистичке стазе прелази пажљиво и најкраћим
путем, након што се увери да то може да учини на безбедан начин.
Приликом преласка преко коловоза пешак не сме да употребљава мобилни телефон нити
да користи слушалице на ушима.
На путу са пешачким прелазом или посебно изграђеним прелазом, односно пролазом за
пешаке, пешак је дужан да се при прелажењу пута креће тим прелазом, односно пролазом,
ако они нису од њега удаљени више од 100 метара.
извор ЗОБС.

Ali vozac je duzan da PREDVIDI da li ce pesak krenuti u prelazenje kolovoza. Da predvidi da li ce stupiti na kolovoz, Da predvidi sta ce budala da uradi. Da uspori i prilagodi brzinu predvidjanju da li ce ili nece.Sinoc je na kruznom toku na Topciderskoj zvezdi bio manji lancani bas zbog pesaka. Kolona iz K. Milosa...i eto pesak je naumio da predje po svaku cenu. Zakoracio, prvi lik zakocio ostala dva vozila u njega. Pesak koji je uzrok nezgode je nastavio svoj put nepovrednjen...ova dvojica iza naj*** jer nisu drzali propisano rastojanje. A sva trojica ce narednih mesec dana peske ili GSP na posao. Bem ti zakon.
I tako, pod ustiskom vracam se kuci, i produzavam pored Barajeva Ibarskom ka Lazarevcu, i kod pandurskog punkta...3 pesaka prelaze magistralu pored policajca koji prica telefonom. I tako ispred mene, i ja naravno necu da ih pustim i jedva cekam da me policajac zaustavi. Medjutim on je samo pogledao i nista....kako bi se lepo proveo...sad bih post pisao iz zatvora :D

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 3. dec. 2013. u 10:26h

A da si ga udario, onda bi već bilo u novinama, taj i taj, zbog ne prilagođene brzine udario pješaka tu i tu!
A onda bi dežurni pješaci koji nikada nisu sjeli za volan, počeli drvlje i kamenje, onaj idiot, divljak, vozio je 250, udario je pješaka van prelaza pa kako to smije, pa pješak je svetac, on mora da se pazi, te naravno tražili ograničenje brzine na 30 km/h! :lele:

Ja ne znam koji je andrak ljudima koji traže drastična ograničenja brzine i samo im je to na pameti, ograniči, ograniči i još više ograniči. Na kraju ćemo doći u situaciju da će postojati zone gdje moraš da guraš auto! Da li su to ne vozači ili loši vozači koji se boje brzine veće od 20 na sat?
Za mene lično je gora spora vožnja, nego umjereno brza (70-100), sporo me uspava, otupim, jednostavno sve mi montono, a kada već vozi se malo brže moraš da obratiš više pažnju, ima zanimacije oko šaltanja, vatanja krivina itd. :D

Vladan

Poruka od Vladan » utorak, 3. dec. 2013. u 10:40h

Trebalo bi pokrenuti peticiju za doslednu primenu ZOBSa.

A ti Losose, ako ti je dosadno, zveraj malo okolo, gledaj u pesake, da ne iskoci neka. Postane zanimljivije.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“