Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Mislim da nema više potrebe da kukamo zbog teftera, svi mi smo mnogo veći broj puta upisani samo u tefter nego u zapisnik. Da li je i lokalnog krimosa upisao isto samo u tefter nit je stvar koja me se tiče, nit je stvar koju mogu da promenim, a da kukam zašto je on ostao samo u tefteru zajedno sa mnom i zašto je on ostao nekažnjen kad sam i ja ostao nekažnjen je licemerno.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Nisam pitao zbog kaznjavanja. To je tako kako je i gotovo. Ali me interesuje da li sluzbeno lice moze necije podatke bilo gde da upise, kasnije mozda i da te podatke preda trecem licu, ili samo na odredjene formulare. Ovo pitam kako je zakonski regulisano, ne kako je u praksi.
Sent from my HTC X920e using Tapatalk 2
Sent from my HTC X920e using Tapatalk 2
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Napisao je @mbolembole piše:A taj zakon koji ti treba da stitis, kaze da si DUZAN da okrivljenom urucis zapisnik. Kaze da zapisnik koji nije sacinjen u njegovom prisustvu nije validan dokument, i kao takav se ne moze priznati na sudu.
Ali u principu ti to ne mozes da dokazes,zato sto je njegova rec protiv tvoje,tj.oni imaju svu moc. A posle ko mu brani da izmisli prekrsaj zato sto nije ispunio normu? Ali to oni ne rade,samo ovo drugo. U principu smesno,a na kraju se sve svodi na to kakav je neko covek. Caletu je cika policajac pisao pojas,iako se vezao. Ali je kombi iz 77godine i pojas visi,nije zategnut i ovaj to nije video,a posle nije hteo da prizna gresku,i cale platio kaznu na sudu. Svakoga primaju u policiju to je problem. Mislim,taj tefter je verovatno spasio nas ko zna koliko puta,licemerno je ovo sto pricamo sto kaze Krstic.
Drago mi je sto imamo policajce na forumu,zanimljivo je to.. Mada,mozda hoce da se infiltriraju u nase redove,pa ce da nam pisu prekrsaje u tefter online. Ja stavim klip kako mi auto ubrzava i na mail mi stize kazna za agresivnu voznju...

EDIT: Jbt,moram da maskiram ovu tablicu..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Vozači koje zbog prekršaja zaustavi patrola saobraćajne policije obavezno bi trebalo da od policajca traže zapisnik na uvid, kao i da li podatke unosi u ličnu beležnicu. Ranije se tako dešavalo da policajci oproste vozaču prekršaj, a da kasnije zapisnik popune u kancelariji i pošalju sudiji. U saobraćajnoj policiji apeluju na vozače da ukoliko se nađu u takvoj situaciji, odmah pozovu broj 192.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Nije tu nista licemerno, osim pandurske ljigave zvake. Njegovo je da zaustavi i da pise prijavu, a ne da pretpostavlja kako ce mnogo njih da ga moli, place i smara ga, pa na toj premisi pravi schemu za lov u mutnom. Njegovo je da oprosti ili ne, ali ne moze to da predstavlja osnovu oko koje se gradi sistem, pa kao "budite srecni sto ne kaznjavamo vise".
Ajte molim vas, zvaka za ludaka. Sad smo svi mi debili, samo su oni pametni, jer su prosli kurs muftarenja "kod starijih kolega".
Naprotiv!!!
Bicu srecan ako budete kaznjavali strogo po zakonu i bez izuzetaka, a jos srecniji ako mi ponekad oprostite.
Bicu jako nesrecan ako u principu ne kaznjavate, jer mi tako ugrozavate bezbednost, a jos nesrecniji kad se na meni slome kola dok raznu stoku ne smete ni da pogledate.
To je prilicno jednostavno da se shvati, zar ne? I nisu panduri glupi, narocito njihovo rukovodstvo, a ovi ulicari, cak i ako su glupi, sve jedno su lukavi, i dobro znaju sta bi i kako bi trebalo, ali to im ne ostavlja prostor da zabusavaju i lade. Zato vise vole ovako, lepo zalegnu, zaustave par jadnika i ispune "normu". Sto ne bi radili malo udarnicki, preko norme? Zato sto su lenji, i nisu dosli u policiju da rade, vec da primaju platu iz budzeta za zabusavanje, kao i vecina ostalih budzetskih. Pri tome, panduracija je najvaznija budzetska sluzba, jer bi bez njih bio totalni haos. Oni, umesto da to prihvate sa odgovornoscu, pokusavaju da iskoriste svoj nezamenljivi polozaj, monopol legalne sile, za licnu korist, materijalnu i nematerijalnu, korupciju i dzabalebarenje.
Naravno, termin "kaznjavati" koristim kolokvijalno, misleci na pisanje prijava.
A evo, sad ce da ucesta i deljenje uplatnica na licu mesta sa 50% iznosa puine kazne.
Ajte molim vas, zvaka za ludaka. Sad smo svi mi debili, samo su oni pametni, jer su prosli kurs muftarenja "kod starijih kolega".
Naprotiv!!!
Bicu srecan ako budete kaznjavali strogo po zakonu i bez izuzetaka, a jos srecniji ako mi ponekad oprostite.
Bicu jako nesrecan ako u principu ne kaznjavate, jer mi tako ugrozavate bezbednost, a jos nesrecniji kad se na meni slome kola dok raznu stoku ne smete ni da pogledate.
To je prilicno jednostavno da se shvati, zar ne? I nisu panduri glupi, narocito njihovo rukovodstvo, a ovi ulicari, cak i ako su glupi, sve jedno su lukavi, i dobro znaju sta bi i kako bi trebalo, ali to im ne ostavlja prostor da zabusavaju i lade. Zato vise vole ovako, lepo zalegnu, zaustave par jadnika i ispune "normu". Sto ne bi radili malo udarnicki, preko norme? Zato sto su lenji, i nisu dosli u policiju da rade, vec da primaju platu iz budzeta za zabusavanje, kao i vecina ostalih budzetskih. Pri tome, panduracija je najvaznija budzetska sluzba, jer bi bez njih bio totalni haos. Oni, umesto da to prihvate sa odgovornoscu, pokusavaju da iskoriste svoj nezamenljivi polozaj, monopol legalne sile, za licnu korist, materijalnu i nematerijalnu, korupciju i dzabalebarenje.
Naravno, termin "kaznjavati" koristim kolokvijalno, misleci na pisanje prijava.
A evo, sad ce da ucesta i deljenje uplatnica na licu mesta sa 50% iznosa puine kazne.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ne mogu da rade strogo po zakonu. Nijedna državna služba ne radi tako. Možda 20% efektivnih prekšaja raznog tipa se i sankcioniše, ali više od toga ne smeju zbog socijalnog mira. Loviće pojedinačno, često i mutno, pa na kome se kola slome..... ali na većini uglavnom neće, to je poenta.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Pa da to je poenta zbog koje nista ne valja.
Socijalni nemir ne izaziva beda vec nepravda i nejednakost. Sistem to koristi i drzi te u stalnom stanju nezadovoljstva jer vidis da jedni stalno stradaju a drugi nikad, a na drugoj strani, kao popusta, to je taj fazon "eto, vecinu ipak ne kaznimo", i tera te da postanes nemoralan, gajeci nadu da ces jednom zavrsiti na onoj boljoj strani ... Stap i sargarepa. Dokle? Em je sve gore, em smo mi sve gori. I onda mi dodje neki da tupi, ni pojmovima ne barata, ali ajde, nema to veze, nomenklatura je sporedna, nego nema ideje, nema konzistentnosti, nicega, samo motanje. Mozda ih tako uce u skoli, da zbunjuju neprijatelja?
Socijalni nemir ne izaziva beda vec nepravda i nejednakost. Sistem to koristi i drzi te u stalnom stanju nezadovoljstva jer vidis da jedni stalno stradaju a drugi nikad, a na drugoj strani, kao popusta, to je taj fazon "eto, vecinu ipak ne kaznimo", i tera te da postanes nemoralan, gajeci nadu da ces jednom zavrsiti na onoj boljoj strani ... Stap i sargarepa. Dokle? Em je sve gore, em smo mi sve gori. I onda mi dodje neki da tupi, ni pojmovima ne barata, ali ajde, nema to veze, nomenklatura je sporedna, nego nema ideje, nema konzistentnosti, nicega, samo motanje. Mozda ih tako uce u skoli, da zbunjuju neprijatelja?
Poslednja izmena: Vladan, na dan sreda, 8. jan. 2014. u 01:07h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- mbole
- Poruka: 14987
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Oh, mogu i te kakoDusan64 piše:Ali u principu ti to ne mozes da dokazes,zato sto je njegova rec protiv tvoje,tj.oni imaju svu moc.

Trazim da se sudu prikazu svi zapisnici koje je doticna patrola sacinila tog dana.
Ako se vremena zabelezenih prekrsaja i serijski brojevi ne slazu, to je materijalni dokaz da zapisnik nije sacinjen u mom prisustvu, da mi nije procitan i ponudjen na potpis te da usled toga nije u skladu sa zakonom, i kao takav se jednostavno odbacuje. Vise nema moja i njegova rec.
Drugar je svojevremeno na slican nacin oborio prijavu. Majstori su u 10 minuta uhvatili 15 potpuno nepovezanih ljudi koji su prosli na crveno kroz jednu istu raskrsnicu??? Naravno, niko nije prosao na crveno, samo je semafor asimerican, a oni su kao i obicno gledali sa one druge strane. Posto je mogucnost da takav broj ljudi napravi tako ozbiljan prekrsaj u tako kratkom roku, astronomski mala, sudija je jednostavno sve prijave odbacio kao neosnovane.
Maldjo, stalno okreces vodu na pustanje, moljakanje i slicno. Ne molim boga ni privatno, a kamoli da me neko ne upise iz svog teftera. Ako smatras da sam napravio prekrsaj, postupaj po pravilima sluzbe i po zakonu. Moje je da se posle pred sudom bravim svim dozvoljenim sredstvima, ukljucujuci i svaku tvoju gresku nacinjenu prilikom podnosenja prijave.
Dve strane u nazad imas citat iz zakona o upravnom postupku koji objasnjava kako se sacinjava zapisnik (ako hoces ceo imas ga na http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_ ... tupku.html).
Posto postupas suprotno tome, to jest zapisnik sacinjavas bez prisustva okrivljenog, bez davanja istoga njemu na uvid, bez toga da mu je ponudjen na potpis... krsis zakon.
I na kraju, u najmanju ruku je licemerno pustiti nekoga pa ga onda ipak prijaviti. Ako si ga pustio, pustio si ga. Zato sto si procenio da prekrsaj nije namerno napravljen, zato sto su okolnosti bile takve da je moglo i ovako i onako, pa je u pitanju bila procena, zato sto... nebitno zasto.
Al nemoj da sad to potezes nazad, posto jelte ti nemas dovoljno napisanih prekrsaja. To jednostavno nije moralno ponasanje. Stoj iza svojih odluka, a nemoj ih okretati kako ti u kom trenutku odgovara.
Djak pesak 

- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Bole, alal Vam vera na stavovima i objasnjenjima.
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Fokus je fokus, malo je crnjak ali su u fokusu svi ostali zivi !
http://www.svet.rs/hronika/direktan-sud ... povredenih
Ovaj golf je za sad preziveo ...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/413619 ... s-kamionom
http://www.svet.rs/hronika/direktan-sud ... povredenih
Ovaj golf je za sad preziveo ...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/413619 ... s-kamionom
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
A ovo kod naplatne rampe....pored neprilagodjene brzine...tu definitivno nesto ne stima sa samom putom, signalizacijom ili sta vec. Onaj lancani kod Simanovaca itd, sve to moze da se resi jednim informativnim bilbordom iznad puta. Onolike led bilborde koriste za reklame, a ne mogu da stave jedan da informise vozace o uslovima na putu...da li je magla...poledica ili nesto slicno.
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Pitanje koji Golf je bio u ovom slucaju, ima dosta varijabli prilikom sudara al iole moderan automobil drasticno povecava sansu za prezivljavanje do nekih razumnih brzina, taj momenat mi je uvek u podsvesti kad sedam u vozila sa izrazito slabom zastitom, a secam se kad sam bio klinac kako su mi isli na zivce ti euroncap testovi, sigurnost itd. izgledalo mi je da nema spasa ako dodje do ozbiljnijeg karambola, kako sam usao u svet vozaca i kako je sve napredovalo pa i moja svest sada mi bezbednost deluje kao najaci kriterijum u celoj prici, mada sada je to vec kod svih proizvodjaca na pribliznom, solidnom nivou..
Sto se tice Blica, ne pratim ni prognozu u tim novinama, svaka struja ima svoje izvestace pa otprilike ko ne cita izmedju redova i detaljno ne prati stanje moze na prvu loptu da nasedne na ta pisanija..
Sto se tice signalizacije i opsteg stanja puteva dovoljno je videti kako je to logicno i kvalitetno odradjeno preko, znam trula je prica, ne pljujem po nama pred drugima al izmedju nas ovo je katastrofa bozija, da, nista novo, kad se solidno "stedi" (citaj: trpa u dzep) na iscrtavanju kolovoza koliko li se ustedi na vertikalnom obelezavanju.. Juce se vracam sa kraceg puta po onoj maglustini i na vecini deonica jedva vidim belu liniju, na odredjenim delovima je je uopste nema, recimo ulaz u Srbobran, mada tu imaju opravdanje, sveze je restauriran stari nemacki put u duzini od km ipo pre par meseci pa nisu stigli da ga iscrtaju..
Sto se tice Blica, ne pratim ni prognozu u tim novinama, svaka struja ima svoje izvestace pa otprilike ko ne cita izmedju redova i detaljno ne prati stanje moze na prvu loptu da nasedne na ta pisanija..
Sto se tice signalizacije i opsteg stanja puteva dovoljno je videti kako je to logicno i kvalitetno odradjeno preko, znam trula je prica, ne pljujem po nama pred drugima al izmedju nas ovo je katastrofa bozija, da, nista novo, kad se solidno "stedi" (citaj: trpa u dzep) na iscrtavanju kolovoza koliko li se ustedi na vertikalnom obelezavanju.. Juce se vracam sa kraceg puta po onoj maglustini i na vecini deonica jedva vidim belu liniju, na odredjenim delovima je je uopste nema, recimo ulaz u Srbobran, mada tu imaju opravdanje, sveze je restauriran stari nemacki put u duzini od km ipo pre par meseci pa nisu stigli da ga iscrtaju..
- sasa_f1
Ovo sto je buli u Bubanj Potoku...
Udarili su u betonsku barijeru koja ih je odbila ka bankini. Bankina prosla kroz auto, vozacu otkinula nogu,i prosla kroz trup suvozaca, pa se prevrnuli na krov u njivu pored auto-puta.
Cenim da su brzina, magla, i nepoznavanje ovog dela puta doveli do svega toga. Uzas... Koliko sam upucen neki je Mercedes AMG u pitanju.
Udarili su u betonsku barijeru koja ih je odbila ka bankini. Bankina prosla kroz auto, vozacu otkinula nogu,i prosla kroz trup suvozaca, pa se prevrnuli na krov u njivu pored auto-puta.
Cenim da su brzina, magla, i nepoznavanje ovog dela puta doveli do svega toga. Uzas... Koliko sam upucen neki je Mercedes AMG u pitanju.
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Kod tunela Zeleznik, na obilaznici su postavljena 2 takva portala, i stvarno mnogo jako sijaju, mogu reci i preterano. Problem je sto se podaci na njima ne menjaju. Jos dok su bili radovi u toku, vozilo se drugom stranom tunela, i ispred tunela je spusteno ogranicenje na 40 km/h, pametnice su palile i ostavljale da taj portal da radi 24h, a na njemu je postavljeno ogranicenje 80 km/h!
Isto tako ti portali na ulasku u Beograd iz pravca Zagreba, obavestavaju da se veze pojas (pohvalno), i opominju na ogranicenje 80 km/h, a nikad nece obavestavati o guzvama na Gazeli, ili o nekom saobracajnom udesu npr.
Drugi je problem, sto znam za recimo desetak tih portala u Beogradu, i na auto putu... Ko je isao u Hrvatsku, mogao je na auto putu primetiti na svakih par kilometara isti taj portal, koji radi, i obavestava o udesima, trenutnoj temperaturi, i korisnim stvarima.
Cedo, nije im opravdanje da nisu stigli da ofarbaju tu deonicu puta. Mi smo 2 dana pre Nove godine isli u Debrcu da popunjavamo neke linije, ukidamo isprekidane, podebaljavamo neke postojece i slicno... Sa velikom masinom za farbanje, koja je samohodna, 4-5 km puta se kompletno moze ofarbati za dan, zajedno sa razmeravanjem, tackanjem, i pripremom boje.

Isto tako ti portali na ulasku u Beograd iz pravca Zagreba, obavestavaju da se veze pojas (pohvalno), i opominju na ogranicenje 80 km/h, a nikad nece obavestavati o guzvama na Gazeli, ili o nekom saobracajnom udesu npr.
Drugi je problem, sto znam za recimo desetak tih portala u Beogradu, i na auto putu... Ko je isao u Hrvatsku, mogao je na auto putu primetiti na svakih par kilometara isti taj portal, koji radi, i obavestava o udesima, trenutnoj temperaturi, i korisnim stvarima.
Cedo, nije im opravdanje da nisu stigli da ofarbaju tu deonicu puta. Mi smo 2 dana pre Nove godine isli u Debrcu da popunjavamo neke linije, ukidamo isprekidane, podebaljavamo neke postojece i slicno... Sa velikom masinom za farbanje, koja je samohodna, 4-5 km puta se kompletno moze ofarbati za dan, zajedno sa razmeravanjem, tackanjem, i pripremom boje.
Poslednja izmena: dax92, na dan sreda, 8. jan. 2014. u 19:32h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Pa i neki naši obaveštavaju o korisnim stvarima... Npr, onaj kod izlaska sa novosadskog puta pokazuje non-stop tačno vreme 

- dax92
-
Pa da, da Sasa zna u koje tacno vreme su ga policajci zaustavili kad prodje na crveno! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Ma moze to da se resi i preko RDS ili news na radio prijemnicima u kolima. Ti portali bi dosta pomogli ljudima koji ne poznaju put. Realno, i ja ako idem negde, a ne poznajem put, vozim obazrivije i pratim kakvu takvu signalizaciju. Koliko vam se puta desilo da je na primer zabranjeno skretanje u neku ulicu, a znaka pre te ulice nije ni bilo. Tek kada dodjete do nje vidite da je zabranjeno. Kao pre par meseci na novom mostu u pravcu centra grada iz pravca hipodroma. Dodjes, kad ono ne moze...pa ajmo preko SC i starog zeleznickog. Ti bilbordi bi znacili i nama koji se svaki dan tuda vozimo...pa kad kaze na primer, guzva na gazeli....sajmu...
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
2001. ili tako nekako, prvi put sam vidio dobru stvar za maglu. U Hrvatskoj na autoputu, na svakih par kilometara uglavnom poslje uključena sa petlji na zaustavnoj traci izvučene ne određenom rastojanju linije, upravne na osu puta. I ne sjećam se baš za broj linija, ali nešto poput, ako vidiš 5 i više linija ograničenje je 130 km/h, ako vidiš 4 linije, brzina je 80, i tako sve do nekih 50 ili 60 km/h.
Mada ne sjećam se kada sam posljednji put se vozio kroz Hr da li to i dalje ima.
Kod nas jedino što znaju: ograniči na 50 i PRILAGODI BRZINU USLOVIMA i naravno veži pojas!
A ostalo, ma ajde koga briga za ostali, prilagodi brzinu, vozi 20 na sat i 80% da ti se ništa neće desiti. Onih 20% je šansa da te zakači neki tatin sin ili sam tata sa 180 u Audiju, BMWu i sl. 
Mada ne sjećam se kada sam posljednji put se vozio kroz Hr da li to i dalje ima.
Kod nas jedino što znaju: ograniči na 50 i PRILAGODI BRZINU USLOVIMA i naravno veži pojas!

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
- Poruka: 14987
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Kakva je to betonska barijera i bankina koje prolaze kroz auto? I jedna i druga su tu da bi zastitile vozaca a ne da ga ubiju. "Indzilir" koji je projektovao doticne, bi trebalo da zavrsi na robiji, a preduzece za puteve da plati debelu odstetu.sasa_f1 piše:Ovo sto je buli u Bubanj Potoku...
ja sam kroz Hr isao negde 2005 i tada su bile "tacke". Bukvalno bele "tufne" nacrtane uz ivicu kolovoza, i sa tablom ko sto je opisujes.
To "vozi 20 i bezbedan si" uopste nije tacno, i jedna je od tezih gluposto koje se vec dugo provlace po novinama, pa cak i kroz "strucne" krugove. Ti si opsta opasnost na drumu ako se kreces neodgovarajucom brzinom, bez obzira da li je ona prevelika ili premala. Imas sve sanse da te pokupi neko ko vozi 80 (i da te udari sa 60 sto uopste nije malo), ometas saobracaj, prouzrokujes da drugi vozaci naglo moraju da menjaju pravac, preticu te...
Djak pesak 

- sasa_f1
- dax92
-
To je elasticna ograda
A ovo je ta betonska barijera.

A ovo je ta betonska barijera.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- sasa_f1
Koji si pro. 

- dax92
-
Struka te natera! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT