Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav iz AL-a !

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
shix
Poruka: 342
Član foruma od: nedelja, 23. mar. 2014. u 18:44h

Pozdrav iz AL-a !

Poruka od shix » četvrtak, 23. okt. 2014. u 21:24h

Pozdrav svima od Shix-a iz Aleksinca ! Pazario pre jedno 6 meseci Ford Focus 1.8 tdci. Inace prvi auto mi je bio Taunus mk1. Ali nekako me ford prati ceo zivot, jer je moj matori promenio jedno 30-ak automobila medju kojima su bila 3 Caprija, 3 Granade, 2 Sierre, i jedan Mustang MACH 1 (uh kad se samo setim...). :beer:

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Re: Pozdrav iz AL-a !

Poruka od Pančevac » četvrtak, 23. okt. 2014. u 21:41h

:dd1:
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

shix
Poruka: 342
Član foruma od: nedelja, 23. mar. 2014. u 18:44h

Poruka od shix » četvrtak, 23. okt. 2014. u 21:49h

Hvala. Ja se stvarno izvinjavam, jer sam tek sad vido da sam se vec predstavio tada kada sam kupio auto...Ali sada je ta tema zakljucana, e sad ne znam da li zato sto sam se ponovo predstavio ili zato sto me nije bilo...?

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7130
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » četvrtak, 23. okt. 2014. u 22:01h

Ni jedno ni drugo, nego se teme u predstavljanju jednostavno zaključavaju posle nekog vremena... pošto nema poente da budu otvorene, a svako od novopridošlih mora da napravi svoju temu - ne da se nadovezuje na tuđe, postojeće teme. thumbsuph

Elem, dovoljno je što si se tada predstavio, slobodno nastavi da koristiš forum. ;) I nemoj da se plašiš, i ova tema sad ide pod ključ, pošto je "višak". :D
pozdrav, Bojan

Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“