Fordova konkurencija(uporedna kroz vreme)
Moderator: ace1
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Fordova konkurencija(uporedna kroz vreme)
kume, ovaj kao da ga je sakal dizajnirao 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Bolje bi ga ti i ja napravili kad bi bili mortus pijani! 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Složiću se sa Boletom maximalno, to i jesu razlozi zašto sam zavoleo monovolumene. Samo da dodam da mi je presudan i ulazak/izlazak iz auta, bez ikakvih egzibicija - samo zakoračiš/iskoračiš i voila...
Bole, nas mogu samo ovi 40+ da razumeju
Bole, nas mogu samo ovi 40+ da razumeju

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Razumem vas i ja, nazalosttotti piše: Bole, nas mogu samo ovi 40+ da razumeju

Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Za vas je najbolji autobus i to niskopodni. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Zbog tog prvog i dolazi do ovog drugog, a i još mnogo toga...mbole piše:na stolici mozes da sedis ceo dan (i gomila nas upravo to i radi), ustanes i ides kuci posle posla. Kad odsedis isto to vreme u limuzinskom sedistu, ne mos da se sastavis. Nisi siguran sta te vise boli.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- mbole
- Poruka: 14969
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ono jes da to prvo ima uticaja, al nekako mi se cini da je zutilo krstenice ipak glavni faktor 

Djak pesak 

- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14177
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Steta sto Lincoln nema slican auto ... Novi 2015 Cadillac CTS-V, Corvettin 6.2L supercharged V8 motor sa 640 ks, 0-60 mph za 3.7 sekundi, maksimalna brzina 200 mph (320 km/h).

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Teško je proceniti sa slika, a ne da mi se da previše istražujem temu... u kojoj je klasi otprilike CTS, kao Fusion ili više kao Taurus?
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ja znam da su svi odusevljeni aktuelnim CTS-V-om, ovo je bolestina od motora
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Da sam sad u trzistu za limuzinu tog tipa pre bih izabrao Cadillac, iako ne volim GM proizvode, nego MB/BMW. Jer su u zadnjim generacijama poceli stvarno da se popravljaju, i po kvalitetu/karakteristikama ne zaostaju za Nemcima (naprotiv), a povoljniji ako se ne varam. Samo sto bih verovatno birao cts v-sport.
Ovaj V ce biti azdaja, vec vidim. I nece mu trebati sintetizovani zvuci u kabini kao kod nekih u toj klasi.
Ovaj V ce biti azdaja, vec vidim. I nece mu trebati sintetizovani zvuci u kabini kao kod nekih u toj klasi.
Fiesta!!
- totti
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
- Talladega_500
- Yankee
Po dimenzijama nesto izmedju, ali su mu konkurencija 5-Series, A6, E-Class i slicni.BojanM piše:Teško je proceniti sa slika, a ne da mi se da previše istražujem temu... u kojoj je klasi otprilike CTS, kao Fusion ili više kao Taurus?
Prethodni CTS-V je za 14 sekundi razbio M5 iz te generacije na Nurburgringu. Ovaj novi CTS-V je prakticno Chevrolet Corvette Z06 sa 4 vrata jer je gotovo cela mehanika pozajmljena sa Corvette.dule0911 piše:Da sam sad u trzistu za limuzinu tog tipa pre bih izabrao Cadillac, iako ne volim GM proizvode, nego MB/BMW. Jer su u zadnjim generacijama poceli stvarno da se popravljaju, i po kvalitetu/karakteristikama ne zaostaju za Nemcima (naprotiv), a povoljniji ako se ne varam. Samo sto bih verovatno birao cts v-sport.
Meni je ipak prethodni CTS-V bio lepsi, posebno ako je Hennessey.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21564
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Odličan prevoz... volim te sirove budalaštine od automobila. (budalaština u pozitivnom smislu)

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- mbole
Meni su oba isto ruzna 
Ne volim ovaj "sekira" dizajn. To bre treba da bude zaobljeno, da tece, ko dobra zemska.

Ne volim ovaj "sekira" dizajn. To bre treba da bude zaobljeno, da tece, ko dobra zemska.
Djak pesak 

- Talladega_500
- Yankee
Znaci ti bi ovako nesto?

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ništa ne fali novom Käfer-u 

pozdrav, Bojan

- mbole
Bljak.
Napisao sam dobra zenska, ne mala i debela sa odfikarenim ivicama
Napisao sam dobra zenska, ne mala i debela sa odfikarenim ivicama

Djak pesak 

- Talladega_500
- Yankee

- Talladega_500
- Yankee
Dopadne mene Nissan Versa Note danas kao rental (nisu imali bas nista drugo, ostala samo Versa; za malo da dobijem Fiat 500, ali je uzeo neki kre*en pre mene) i moram priznati da sam se bas pozivitivno iznenadio. Prosli put me je dopala nova VW Jetta 1.8 turbo koja je na kraju ispala kanta.
Plastika unutra je loseg kvaliteta, sto sam i ocekivao od $14,000 auta, ali zato prostor je impresivan, a posebno mi je impresivna sama voznja. Buka minimalna cak i na 75 mph. Udobnost odlicna. Ima CVT menjac i vecinu vremena, sa normalnom voznjom, ne prelazi 2,000 RPM. Ljudi se obicno zale na CVT da je dosadan, ali mene je odusevio. I u voznji se cini kao da ima daleko vise od reklamiranih 109 ks. Po moj racunici potrosnja je oko 38 mpg ili 6 litara, od cega auto-put 60%, ostatak kreni-stani grad. U sustini odlican mali gradski auto.

Plastika unutra je loseg kvaliteta, sto sam i ocekivao od $14,000 auta, ali zato prostor je impresivan, a posebno mi je impresivna sama voznja. Buka minimalna cak i na 75 mph. Udobnost odlicna. Ima CVT menjac i vecinu vremena, sa normalnom voznjom, ne prelazi 2,000 RPM. Ljudi se obicno zale na CVT da je dosadan, ali mene je odusevio. I u voznji se cini kao da ima daleko vise od reklamiranih 109 ks. Po moj racunici potrosnja je oko 38 mpg ili 6 litara, od cega auto-put 60%, ostatak kreni-stani grad. U sustini odlican mali gradski auto.

- Iosis
- VIP
Al taj kič... Užas...
Japanski dizajneri kao da nemaju oči.
Japanski dizajneri kao da nemaju oči.

- mbole
Bice da je garnitura koja je smislila onu rugobu od megana sa buljonferom presla u kompletu u Nisan.
Izivljavanje sa dizajnom, koliko mogu da primetim samo na manjim modelima. One prave im na srecu za sada ne daju da se igraju.
Izivljavanje sa dizajnom, koliko mogu da primetim samo na manjim modelima. One prave im na srecu za sada ne daju da se igraju.
Djak pesak