I pored te vode u filteru auto nikad nije zastucao sa njihovim gorivom, uvek normalno isao i trosio manje nego sa npr MOL gorivom koje mi je pravilo probleme. NIS pumpu dobru jednostavno nemam a da mi je negde usput/blizu, ne racunam onu malu na uzbrdici posle Laste, posto sa njima imam lose iskustvo od ranije pa ih izbegavam, iako se verovatno sad promenilo nesto od kako su rusi dosli.
Uostalom izmedju ta dva servisa je auto dosta puta koristio i druga goriva zbog duzih puteva, pa ne mora ni da znaci da je EKO kriv za vodu. Ali je filter svakako odradio ono sto treba. Cale je sad preuzeo odgovornost za odrzavanje tog auta, ja vise nemam zivaca pored svojih automobila/obaveza da se bakcem sa njim full-time, pa ako njemu ne odgovara neka prestane da sipa tamo

Ja mu samo sugerisem, a za gorivo nemam mnogo pametniju sugestiju od EKO.
A ako mislis na to da na EKO idem zbog bodova, wrong, idem samo jer mi je blizu a imaju iole kvalitetno gorivo. Od svih ostalih lokalnih pumpi imam horore zbog nekih starih problema, sem Vuk petrol, njih nisam koristio od kako su preuzeli pumpu od Elpa, moracu i to da probam.
Da imam negde blize CryoGas, njih bi koristio za plin. Auto mi ide za nijansu bolje sa njihovim plinom, ali mi nisu nikako usput da bi se opravdalo par km/h vise uz bubanj potok, gde osetim razliku u gorivu
Da me neko sad pita sto sam se raspisao, nemam pojma