Kuda na letovanje?
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Kuda na letovanje?
pa ides Kosjeric-Pozega-Uzice..
Tj od Pozege ides normalnom magistralom (Bg-Pg) do Uzica
nemoj da ides prekim putem, Kosjeric-Uzice
Tj od Pozege ides normalnom magistralom (Bg-Pg) do Uzica
nemoj da ides prekim putem, Kosjeric-Uzice
- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Pre mesec dana nije bilo puta izmedju Valjeva - Kosjerica, tesko da su ga napravili za 30 dana. Preko Divcibara je nesto popravljen od proslih godina.
- milan_gt
cek cek, gde nije postojao put?
- mbole
- Poruka: 14947
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Bem li ga, iscrta mi ga planplus.
Ah... sad vidim da su to neki sporedni putevi. Kad iscrta plavu straftu preko rute, ne vidis od nje kakav je put
A ovaj deo preko Uba?
Ah... sad vidim da su to neki sporedni putevi. Kad iscrta plavu straftu preko rute, ne vidis od nje kakav je put

A ovaj deo preko Uba?
Djak pesak 

- milan_gt
ja sam isao pre 2 meseca sa 18" tuda, super je put, jos sa prikolicom i paletom peska za peskarenje 

- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ne znam kako nisi primetio da nema asfalta na deonici jedno 5 km, uz odron i urusenje puta?
- milan_gt
ma kuda ti ides? normalno je da se ide preko Divcibara pa te zato pitam koji je to tvoj put? Idem sad jednom nedeljno kosjeric-valjevo, montirao sam 16" jer idem s prikolicom
- mbole

sad vise ni meni nije jasno ko o kom putu prica posto se moje pitanje odnosilo na dve deonice.
1. Dal ima normalnog puta direkt Kosjeric-Uzice, i koliko sam shvatio popovic je za nejga rekao da ne postoji, sto se slaze sa onim sto sam posle video na karti, to jest to je nekakav splet lokalnih puteva, gde verovatno samo lokalni mestani umeju da se snadju. To ce reci da deonica otpada iz igre i isao bih uobicajeno Valjevo-Kosjeric-Pozega-Uzice.
2. Deonica Obrenovac-Ub-Slovac (pored Lqajkovca), koja znam da se gradi, al ne znam dal se tuda prolazi normalno.
Djak pesak 

- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8304
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Deonica Kosjerić-Užice je splet lokalnih puteva, bolje je ići na Požegu. Pošto ideš iz pravca Ub-a predložio bih ti da ne ideš ptem preko Valjeva, preko Bukova ka Kosjeriću, jer ako se zavučeš iza šlepera koji redovno tuda piče biće ih teško obići po onim serpentinama i krivinama, a i prošle godine je bilo loših deonica puta (krpa na zakrpu). Ja sam koristio soluciju od Slovca na Divce, Mionica, Divčibare, Tometino polje i Požega, odprilike ista km, izbegavaš i sam Kosjerić, nema toliko saobraćaja.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- mbole
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4938
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Ja sam isao 2012 godine na BG table niko me nije pitao za auto...Iskreno imao sam u kaseti ali ne zanima ih dodji da ostavis pare...Sto se tice puta,Valjevo-Kosjeric,ima jedna losija deonica pred Podbukove ostalo je okej...Preko dana moze imati neki kamion i praviti guzvu,u nocnim satima put je malte ne prazan...Mozes ici kao sto je FM pisao,izbeci ces kamione put kao put, je slican dok se ne popnes na Divcibare krivudav...
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Mislim da te niko nece smarati za ovlascenje usput. Samo ako dodje do nezgode, bice nezgodno 

Fiesta!!
- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Potvrđujem za ovlašćenje.
- mbole
Pravo da ti kazem, ako dodje do nezgode, veca mi je frka od celavog vlasnika keca kojim idem 

A sto se "vlasti" u tom slucaju tice snaci cu se nekako, jos ima rodbine po vaznijim pozicijama

A sto se "vlasti" u tom slucaju tice snaci cu se nekako, jos ima rodbine po vaznijim pozicijama

Djak pesak 

- milan_gt
Aj ti da svratis na jedno ladno..

- mbole
Da vidis... negde si mi na pola puta, a ne zurim nigde, taman bih mogao. Jedino ako mi ne uskoci tetka iz Uzica (nemam pojma jel vec otisla za selo).
Iskopacu negde tvoj tel, cini mi se da je bio negde na forumu, pa ti se javljam sutra. Jos nemam pojma kad cu da krenem.
Iskopacu negde tvoj tel, cini mi se da je bio negde na forumu, pa ti se javljam sutra. Jos nemam pojma kad cu da krenem.
Djak pesak 

- mbole
Sretno stigao sinoc, al sam tek danas dobacio do neta.
Isao sam preko Mionice i Divcibara, zaista nigde nikog na putu (dobro bio je jedan talenat sa punticem, al...). Put je OK, na dva mesta ima odrona, al su obelezeni.
Od Bateje sam isao preko Jakova na most preko Save kod Obrenovca (izlazi tacno kod TENT1), i jes malo zaguljeno kroz sela, ali generalno mi se mnogo vise dopada nego preko Ostruznice, tj, opet nema guzve.
Svratio kod Milana, popricali malo, covek me bas domacinski docekao, nadam se da cu moci da uzvratim nekom prilikom.
Na granici me niko nije ni pitao za ovlascenje.
Isao sam preko Mionice i Divcibara, zaista nigde nikog na putu (dobro bio je jedan talenat sa punticem, al...). Put je OK, na dva mesta ima odrona, al su obelezeni.
Od Bateje sam isao preko Jakova na most preko Save kod Obrenovca (izlazi tacno kod TENT1), i jes malo zaguljeno kroz sela, ali generalno mi se mnogo vise dopada nego preko Ostruznice, tj, opet nema guzve.
Svratio kod Milana, popricali malo, covek me bas domacinski docekao, nadam se da cu moci da uzvratim nekom prilikom.
Na granici me niko nije ni pitao za ovlascenje.
Djak pesak 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Sto Krusevaca obilazis? 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- mbole
Ne postizavam sto bi rekli 
Nekako nam se nije zalomilo prosle godine. Verovatno cemo ici u Avgustu par dana.

Nekako nam se nije zalomilo prosle godine. Verovatno cemo ici u Avgustu par dana.
Djak pesak 

- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ne znam da li je ovo pravo mesto za moje pitanje, ili je to vise za temu "Saobracaj", al ajde, letovanje je u pitanju.
Ove godine prvi put krecem svojim autom na more, tacnije iskombinovao sam 5-6 mesta sem mora da obidjem, ali konkretno me interesuje put od Zlatibora do Herceg Novog.
Google maps navodi da je bolje ici preko Bosne. Tuda idem u povratku, jer svakako moram zbog raftinga. E sad, kakav je put ka CG ibarskom, pa do Herceg Novog? (oznacen plavom bojom na slici)
Znate svi kakav mi je auto, ne bih da me saceka nesto neocekivano.
Ne bih da idem 2x istim putem, jer ako ima sta da se vidi lepo (da se stane, odmori, uslika nesto, eventualno neki vidikovac) rado bih isao plavom rutom. Sta vi mislite? Jel neko isao skoro tuda, kakvo je stanje, itd...?

Ove godine prvi put krecem svojim autom na more, tacnije iskombinovao sam 5-6 mesta sem mora da obidjem, ali konkretno me interesuje put od Zlatibora do Herceg Novog.
Google maps navodi da je bolje ici preko Bosne. Tuda idem u povratku, jer svakako moram zbog raftinga. E sad, kakav je put ka CG ibarskom, pa do Herceg Novog? (oznacen plavom bojom na slici)
Znate svi kakav mi je auto, ne bih da me saceka nesto neocekivano.
Ne bih da idem 2x istim putem, jer ako ima sta da se vidi lepo (da se stane, odmori, uslika nesto, eventualno neki vidikovac) rado bih isao plavom rutom. Sta vi mislite? Jel neko isao skoro tuda, kakvo je stanje, itd...?

- milan_gt
to ti je najlepsi put do mora..
- dule0911
-
Upravo tako. Najmanje guzve, najlepsi predeli. Malo ce ti prosecna brzina biti manja ali nista specijalno.
Nisam isao tim putem kroz Bosnu ali mislim da ti je mnogo zgodnije u povratku da ides Niksic-Pluzine pa onda do Bosne, plus je put u tom delu pored pivskog jezera bas lep (sto se krajolika tice). I verovatno je krace, posto odmah posle granice krecu kampovi za rafting, dok kad ides preko Trebinja moras prvo do Foce da bi presao drinu, pa onda da se penjes ka kampovima.
Nisam isao tim putem kroz Bosnu ali mislim da ti je mnogo zgodnije u povratku da ides Niksic-Pluzine pa onda do Bosne, plus je put u tom delu pored pivskog jezera bas lep (sto se krajolika tice). I verovatno je krace, posto odmah posle granice krecu kampovi za rafting, dok kad ides preko Trebinja moras prvo do Foce da bi presao drinu, pa onda da se penjes ka kampovima.
Fiesta!!
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Krace je 5km. Ovako kad gledam na mapi i taj put izgleda zanimljivo. Isao bih tuda, samo ako nema nekih dzombi usput.
- dule0911
-
Pa pazi, put izmedju granice sa CG do Foce je inace los i trenutno rade na prosirenju istog, a on ti ne gine kojim god pravcem da ides, jer su kampovi pored njega. Tu imas ponekad i odrone tj sekcije gde nema asfalta, ali nista sto ne mozes da prodjes, nije neprohodno za tvoju visinu 

Fiesta!!