Tamo je pored Radenka i neki Dragoslav beše

Moderator: Dragomir
pa ako imas zeninu karticu a para nemas nikad, kao ja, onda ti odgovara!FM III piše:Izgleda da su dobri kada ih svi hvale. Gde se oni nalaze da odem i ja tamo.
Tamo je pored Radenka i neki Dragoslav beše.
Da pokusam da odgovorimRankofocus piše:...nikad nisam posecivao specijalizovan servis..., Mene zanima nesto:
-recimo ja dovezem auto i kazm hocu komplatan pregleg i predracun po stavkama (naravno ne prijavljujem nista kao lice koje nema pojma)
(1)koliko kosta taj pregled za predracun ? $
-naravno stavke koliko ima vode, ulja,gasa, pritisak u gumama,svetla gde bacaju,prljava stakla,brisac, (to me ne zanima ni pod razno!)
(2)dali postoji mogucnost ne ispravan ili pogresan predracun ? (recimo zuji lezaj na poluosovini , majstor pogresno procenijo i napisao lezaj tocka)
ja pristanem na popravku izmedju ostalog i na tu stavku zameni se lezaj i ono opet zuji sta se dogodi onda?? dal bude ono , pa znas buraz sad imas novi lezaj ovaj ti ne zuji sad!zuji samo ovaj drugi !
(sta se tad dogodi ?)
(3) dali na predracunu stoji ponudjeno delovi sa lagera i delovi iz nabavke , tj. informacija o marki dela ceni i garanciji?
(recimo crkla dizna : ugradnja cena xx + deo na lageru dostupan odmah ""= bosch 1god -yxy din, = simens 6mes- yyx din,= prc 7dana -yy din)
-za sad toliko
Nije bas sve tako crno ili belo ,. ja sam pitao jer me je zanimala ,politika-firme i kako u vezi poslovanja . interesovalo me koliko su ozbiljni i koliko snose odgovornost.bojcistv piše:Druze Ranko mehanicare ni zapadu nisu ućerali u suru, a ovdje cisto sumnjam.
joooooooj.....zabrinuo sam se opasno,nisam znao da gagi radi velike servise na drugarimapEDJa772 piše:Bio danas pre podne kod Dragomira u Pinosavi![]()
![]()
![]()
Uradio veliki servis na mom drugaru dobrom i spremio ga za put na more![]()
![]()
Zadovoljan sam uslugom a verujem da je i FORD zadovoljan i da spremni idemo na more u subotu![]()