Jučer je dan počeo lijepo (a i završio) u 6:15h kad sam se slučajno probudio i vidio da Nenad dolazi pola sata ranije nego dogovoreno (nije mi to baš lijepo sjelo al ajd, šta da se radi

).
Prvi pit stop obavljen u Cabuni gdje smo se našli Nenad i ja. Kratka kava i pravac Os via D. Miholjac da nam se Crna tica pridruži.
Kratka stanka na Lukoilu kod Portanove, popili kavicu sa jedno 8 policajaca i otišli dalje prema Tovarniku.
Ovim putem se javno zahvaljujem svim cestarima ovog svijeta što tako lijepo održavaju asfalt uredno rupičast..
Opet kratka stanka za naslikavanje..
Na prvom OMVu nam se i Hrkljuc pridružio pa smo opet nakon kratke stanke nastavili dalje. Ali bez brige, bila je kratka stanka i u Šidu kod trgovine
U ovoj ulici (mislim da je Kneza Miloša) smo gore na brdu čekali i čekali i čekali i čekali sve dok nismo odlučili skrenuti desno..
A kad smo skrenuli desno, onda smo opet odlučili čekati i čekati jer su bajkeri imali defile pod policijskom pratnjom
Par komada je bilo bajkera, jedno 600-700..
U 12:50h konačno stigli na ada Huju..
Ovaj dečko sa kapuljačom na glavi je imao najbrže patike na skupu (samo neznam gdje mu je auto

)
Crna Tica u elementu, obaranje svih mogućih i nemogućih rekorda.. (šteta što tako nije vozio i na putu do tamo i nazad

)
Vrijedna uprava na djelu, zakon majica
Na povratku nas je malo dočekala gužva na HR granici ali ništa strašno. Poslije grane stali u Spačvi na kratku stanku, izljubili se i izgrlili te uz suze rastali sve do ponovnog okupljanja..
I kraj mog putovanja..
Put i tamo i nazad je prošao super, vrijeme je poslužilo dobro. Insekti su isto tako odlično odradili svoj posao i nalijepili se posvuda gdje su mogli i umjeli.
Druženje je bilo standardno dobro, drago mi je da sam upoznao još Fordaša bravo
Nakon defilea po stazi, uslijedilo je dodjeljivanje nagrada i moram se pohvaliti i zahvaliti na dodjeljenoj nagradi za Mondeo.
Mada sam na kraju ostao bez nagrada, kao odštetu što ih nisam vodio, žena je prisvojila nagradu od Grand Motorsa - plava dukserica. Najmlađi sin je prisvojio Ford privjesak i futrolu za kartice, stariji sin je pokupio sve LEDice, tako da su meni ostavili vrećice
Al nema veze, meni je bilo lijepo i nadam se da ćemo se opet družiti
Zahvaljujem se organizatorima (nismo ostali ni žedni ni gladni) te sponzorima LED SHOP trgovina i Grand Motors na vrijednim poklonima.
LED Gu10 odmah isproban i mogu reći da je super, jako lijepo svijetli - daje toplu boju, slično halogenoj (što mi se jako sviđa!)
A zahvaljujem se i BokiRS-u što mi je počistio greške sa klima uređaja pa sad auto ide malo puno bolje