1. Kad imas neki problem, plinadzija te dalje kod mehanicara, mehanicar te salje kod plinadzije i tako u krug.
2. NEDAM ni milimetar gepeka

PS
Pola auta, pola i potrosnje

Moderator: ace1
Ovako te mehaničar šalje kod bošiste, bošista kod električara, ovaj treći još misli da se na pumpama prodaje nafta i nije ni čuo za eurodizel... Al ako je ipak čuo, onda da svoje stručno mišljenje "to je zato što sipaš na pumpi X, a ne na Y".mbole piše:Plin je sa moje tacke gledista uvek imao dva problema:
1. Kad imas neki problem, plinadzija te dalje kod mehanicara, mehanicar te salje kod plinadzije i tako u krug.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Tako sam i ja pronašao flajku vinjaka 5 zaglavljenu iza boce.mbole piše:Pre tri dana je drugar pronasao jedan moj noz ispod boce, zaostao od prosle godine
Pa i nije, Mondeo u gradu u tom rezimu trosi 7.5-8 kao dobar dan, tako da ispade 25% potrosnja za 50% vecu zapreminu, efikasniji motor svakako. Trosi manje od moje fieste u istom rezimuvidovac piše:Ala to trosi Milane :p samo 50% veca zapremina od mondea a potrosnja 100% veca
Sent from my Coolpad E501_EU using Tapatalk
traži u temi koja se zove "Potrošnje goriva kod Fordova"milan_gt piše:Audi
Dule, negde je Milan napisao da njemu na bordu potrosnja na Mondeu nikad nije prosla 5,5 ma kako god ga vozio. Pa sam aludirao na to, svojim postom goredule0911 piše:Pa i nije, Mondeo u gradu u tom rezimu trosi 7.5-8 kao dobar dan, tako da ispade 25% potrosnja za 50% vecu zapreminu, efikasniji motor svakako. Trosi manje od moje fieste u istom rezimuvidovac piše:Ala to trosi Milane :p samo 50% veca zapremina od mondea a potrosnja 100% veca
Sent from my Coolpad E501_EU using Tapatalk
Inace je ovo potrosnja iz Nemacke, tj auto-put i grad, a ja kako se vec vise upoznajemo potrosnja je 9 L cist gradYOmax piše:A sta znaci "inače" sa prosecnom brzinom od 59kmh... Grad je 28 kmh