Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford mondeo 3 cudno vergla

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Ford mondeo 3 cudno vergla

Poruka od BojanM » utorak, 22. jan. 2013. u 08:08h

Ako niko ne odgovori jer nije razumeo, onda sledi vapaj "zar niko ne zna" a ako neko po ko zna koji put naglasi da se napisano ne da rastumačiti onda "pišete gluposti"... :mad:

Morao bi malo da poradiš na tome ako očekuješ pomoć, jer mi možeš verovati na časnu reč da ljudi vide neka slova na ekranu, ali to što je napisano ne prenosi informaciju na kvalitetan način. Argument "ima razloga zašto je tako" je možda OK, ali apsolutno ničime ne pomaže razumevanju.

Gos'n Šakale, jeste da mi ne živimo u Nemačkoj i verovatno ne razumemo te razloge, ali ja živim u delu Srbije iz koga i sam dolaziš i svakodnevno se susrećem sa iskrivljenim lokalnim dijalektom. Vremenom sam naučio da čitam "kako je pisac hteo da napiše a ne kako je napisao"... ali ipak, tvoji postovi najčešće nadmašuju moje moći tumačenja, i zato uglavnom i ne učestvujemo u istim diskusijama.

Hvala na pažnji.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

shakal_86
Poruka: 437
Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h

Poruka od shakal_86 » utorak, 22. jan. 2013. u 08:21h

Brljotine sam video ali posto sam pisao mobilnim i ovo sranje speluje na nemackom tesko moze da se napise lepo zato se i javljaju greske.
Bojane jednim delom si u pravu ali su uglavnom svi razumeli ono sto sam napisao.Mada na zalost ima ovde takvih ljudi kojima je stalo samo do zajebancije.
Poslednja izmena: shakal_86, na dan utorak, 22. jan. 2013. u 08:28h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''

macaneli
VIP
Poruka: 9940
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » utorak, 22. jan. 2013. u 08:25h

volem i ja vas Slika
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21582
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » utorak, 22. jan. 2013. u 11:51h

shakal_86 piše:Kakvi ste vi to ljudi coveku treba pomoc a vi ga jos i podjebavate.Ako ne znate da pomognete onda nemojte da pisete takve gluposti.
Jeste da ima gresaka sto sam to napisao ali postoji i razlog zbog cega su greske napisane.Mada necu ja sada vama da se pravdam zasto ponekada pisem sa greskama. :zuti:
@Markedjani razocaran sam zbog tvog komentara :zuti:
Na tottieve provokacije smo navikli ali tebi kao predsednik foruma uopste to ne prilici. :zuti: :mad:
Ja te ne provociram nego ti dajem dobar savet ako želiš da ti neko pomogne... ja iskreno ne mogu da rastumačim tvoje pisanije a verujem i još dosta njih na forumu.

Čak si u poslednje vreme počeo da mešaš nemački i srpski,zato sam napisao to što sam napisao... to što sam ja "predsednik kluba" ne menja moj način komunikacije.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

MarkoMara
Poruka: 87
Član foruma od: utorak, 27. jan. 2015. u 20:34h

Poruka od MarkoMara » ponedeljak, 29. avg. 2016. u 23:55h

Dragomir piše:Ti izgleda neznas da citas ISPOD AKUMULATORA
Jel mozes, molim te, da mi obelezis na slici gde se nalazi taj relei (ispod akumultora) ?
Imam isti problem, vidim da resenje nije napisano.. Greska p1631 simptomi prilicno isti.. Odjednom se ugasi
Ford Focus 1.8 TDCi 2002god. 85kw 115ks :rally:
Ford Focus 1.8 TDDi 2003god. 66kw 90ks :ford:

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“