Posto svi nesto cute o svojim novim vozilima i radovima, a tako forum umire, evo ja cu da pisem i dalje.
Prodao sam 18ice, ostale su u klubu. Zao mi je, ali jbg. Na dizelu se nisu osecale toliko, tj lakse ih je nosio zbog torka. Kod benzinca je ozbiljan udarac na performanse. Drugi razlog prodaje je sto hocu na navak na prolece, a ne ide da vozim sa 225/35 gumom.
Uzeo sam opet MP3 felne, ovog puta od druga Montoye (hvala mu sto me je sacekao u pola 1 ujutru

). Treci put uzimam isti tocak

Planiram da ih vozim sa distancima (maksimalnim koji staju a da ne kaci), jer smatram da tek tad taj tocak dolazi do izrazaja. To sad radim zato sto, nazalost, necu vise voziti gewinde, vec se vracam na Eibach Sportline opruge, tako da cu imati visine, tj lufta, da tockovi izadju malo van.

Trenutno jurim neke dobre gume, mislim da ce ici 215/40 dimenzija. Mucim muku i dalje sa kocnicama, resio sam glavni kocioni (a sa njim i dim na auspuhu), ali su i dalje problem zadnja desna klesta koja glave. Trebao bih ovih dana da ih zamenim.
Vozio sam ovih dana auto na otvorenom. Potrosnja plina u jednom pravcu 11(vozilo se gde je moglo 140, preticalo se), u drugom 10l mesovite voznje, malo gas malo lagano. Ja zadovoljan, plin radi bas lepo.