Stvar je u selektivnoj primeni zakona.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ceo sistem se zasniva na tome.911s [SK] piše: Stvar je u selektivnoj primeni zakona.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Upravo tako a nekada se naplaćivalo i po broju točkova koji su na "zelenoj" površini.nikola piše:Komunalci sve što nije beton/asfalt tretiraju kao zelena površina.
На западном транзиту имаш ограничење 70 км/х, ово је на источном транзиту, гдје немаш ни једног знака ограничења брзине па ваши опште, 50км/хTiler piše:Nekada su u Banjaluci radari bili podešeni na 70 km/h... Barem je tako bilo kad sam kupovao Focusa MK2 ... Dobro je da znam da su ih spustili na 61 očigledno...
То ми је одмах и пало на памет, колико сам само среће имаоnovi81 piše:Ajd ne sekiraj se. Nije strašno to ti je 50km ili 25km u roku od osam dana. Da si nagazio još tri ode dozvola
Sent from my E5603 using Tapatalk
Eh odlicna informacija.... hvala....dejan_BL piše: На западном транзиту имаш ограничење 70 км/х, ово је на источном транзиту, гдје немаш ни једног знака ограничења брзинe
Vidiš, ovo i mene zanima. Ja sam jednom tako parkirao na zemljanoj,prašnjavoj površini pa me komunalac upozorio da ću sljedeći put biti kažnjen. Da je to zelena površina.mbole piše:Stfane, stvarno me zanima ta definicija "zelene povrsine".
U kom zakonu da je trazim?
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
"Zelena površina" se ne definiše zakonom, već aktima lokalne samouprave. Svaka lokalna samouprava može drugačije da definiše šta sve spada u zelene površine, jer priorodna okruženja nisu ista u gradu, selu, vikend naseljima itd.mbole piše:Stfane, stvarno me zanima ta definicija "zelene povrsine".
U kom zakonu da je trazim?
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk