Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
^ @skolioza: kakva nepažnja na času 

- mbole
- Poruka: 14944
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Al ce da skoci promet restoranima duz auto puteva 

Djak pesak 

- nikola
Ja sad već verujem u teoriju zavere da je to restoranski lobi urgirao da se ovo merenje uvede 

- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Новица Тончев је купио хотел Наис
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Sinoc me kod interkontinentala upucao radar. 50-72
Uzeo dokumenta, pogledao registraciju, cime se bavis trte mrte, ovo je za sudiju... Vratio dokumenta kaze ajde bezi, nemoj da zuris. Nigde nista upisivao i slicno.
Kapiram da ce da stigne na adresu, zar ne...?
Uzeo dokumenta, pogledao registraciju, cime se bavis trte mrte, ovo je za sudiju... Vratio dokumenta kaze ajde bezi, nemoj da zuris. Nigde nista upisivao i slicno.
Kapiram da ce da stigne na adresu, zar ne...?
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4938
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Mozda te samo pratio, nije snimao... Imaju običaj to da rade...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
- Lucky
- Poruka: 1083
- Član foruma od: sreda, 3. dec. 2014. u 10:44h
Stiglo bi da te nije zaustavio, ovako je trebao zapisnik da ti da
- nikola
Pa da, ali i to što ga je zaustavio kao i da nije... nema nikakvog traga o tome.
- sasa_f1
S obzirom koliko se natezao, gde radis sta radis, koga li ja znam odatle, cenim da je hteo da mi uzme pare, pa kad je video da ga kuliram i da sam rekao prekoracio sam jbg, video je da tu nema vajde i kao ajde bezi.
- Djole
- Master of Tanjirača
U bre kakav si, ja kad nesto napravim obavezno cast
sa kamionom su uzeli para i para... 

- sasa_f1
Jednom sam samo dao, i to u RS.
Draze mi je da platim ono sto sam za**ao, nego da dam njemu pare.
Draze mi je da platim ono sto sam za**ao, nego da dam njemu pare.
- Sharpshooter
- Poruka: 5109
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Zavisi koliko si zajebao.
Da je hteo da ti piše, ode dozvola na metar.
Verovatno su ispunili kvotu za taj dan, pa malo da zarade preko.
Da je hteo da ti piše, ode dozvola na metar.
Verovatno su ispunili kvotu za taj dan, pa malo da zarade preko.

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- Djole
- Master of Tanjirača
Pa sto kaze sharp ne postoji cena za uzimanje dozvole sto se mene tice 

- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
Radar na Zlatiboru, 60-86, i to iz lade nive :-D
Kazna 5000 din, ako se plati u roku od 7 dana 2500, tako da je jeftino :-D
Kazna 5000 din, ako se plati u roku od 7 dana 2500, tako da je jeftino :-D
- Sharpshooter
- Poruka: 5109
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Zavisi na koliko i šta u tom trenutku voziš 
Tako sam ja kada smo tek kupili SportKa ostao bez dozvole na 6 meseci.
Nov auto, a ne možeš da voziš.
Sinoć na semaforu na Trošarini, bahato govedo u raspalom BMW-u, prolazi kroz čisto crveno i direktno na mene. Još nije bilo nikoga, pa sam i lagano krenuo i primetim ga kako ulazi u raskrsnicu sa leve strane. Nalegao na sirenu, ali ništa. Dileja me samo tupavo gleda i nastavlja.
Nije bilo ono jurio je da uhvati žuto. Upalilo se zeleno za pešake na njegovom semaforu jedno 2-3 sekunde, pre nego je naišao.
Da mi se npr otvorilo zeleno dok sam prilazio raskrsnici, pa da sam prozujao kao što umem, bilo bi veselo.
Ako ništa, zbog ovoga treba imati kameru u kolima.
Ako već panduri neće da koriste te snimke, neka se pajser barem provlači po netu u rubrikama, vidi budale.

Tako sam ja kada smo tek kupili SportKa ostao bez dozvole na 6 meseci.

Nov auto, a ne možeš da voziš.
Sinoć na semaforu na Trošarini, bahato govedo u raspalom BMW-u, prolazi kroz čisto crveno i direktno na mene. Još nije bilo nikoga, pa sam i lagano krenuo i primetim ga kako ulazi u raskrsnicu sa leve strane. Nalegao na sirenu, ali ništa. Dileja me samo tupavo gleda i nastavlja.
Nije bilo ono jurio je da uhvati žuto. Upalilo se zeleno za pešake na njegovom semaforu jedno 2-3 sekunde, pre nego je naišao.
Da mi se npr otvorilo zeleno dok sam prilazio raskrsnici, pa da sam prozujao kao što umem, bilo bi veselo.
Ako ništa, zbog ovoga treba imati kameru u kolima.
Ako već panduri neće da koriste te snimke, neka se pajser barem provlači po netu u rubrikama, vidi budale.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
- nikola
Živim kod te raskrsnice i nagledao sam se udesa na njoj, što lakših, što težih. Prolazak na čisto crveno (bez, što kažeš, hvatanja žutog) je u noćnim satima skoro pa pravilo. Mnogi se zanose time što je raskrsnica velika i tobože pregledna. Mnogi su završavali praveći saobraćajke tu, baš zato što ih ponese lažni utisak.
- nikola
Evo, ko je voljan i ima vremena, može da popuni ovu anketu koju pokreće Agencija za bezbednost saobraćaja. Ima raznih pitanja, neka su zanimljiva, neka su glupa, neka su i nejasna... ali ima dosta toga u vezi tema o kojima vode diskutujemo, pa imate priliku da date svoje mišljenje (anonimno).
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... A/viewform
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... A/viewform
- mbole
- Poruka: 14944
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jbt... kome je najmanje 12 a najvise 1? Ko li je sastvaljao ovaj upitnik da mi je znati.
Djak pesak 

- Vlada pop
- Poruka: 900
- Član foruma od: subota, 30. apr. 2016. u 00:26h
Ne vredi pokusao sam da uradim upitnik ali sam izgubio zivce i odustao
Focus 1.8 TDCi 74 kW 2004 karavan
- zeteks
- Poruka: 1296
- Član foruma od: utorak, 12. okt. 2010. u 15:56h
- nikola
Šta je tu čudno? Kad vidite Okanovića i ostalu ekipu lezilebovića, koja sedi u agenciji, sve je jasno... ali, jbg oni se nešto pitaju... kao...
Poslednja izmena: nikola, na dan subota, 19. avg. 2017. u 19:28h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
Majku ti poljubim, ko je ovo sastavljao.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.
- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
Ja sam odustao
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nikako da napišem, stvarno smo mi divlji što se saobraćaja tiče.
Skoro sam bio u posjeti rodbini u Portorožu i Piranu. Tamo kao i ovde kod nas nema baš mnogo parking mjesta, naročito Piran, u samom gradu možda ima 150-2000 parking mjesta i to na ovom parkingu gdje većina ljudi ide, tu ima maksimalno 70. Zato na ulazu u grad imaju veliku garaži i još pored nje parking, odatle besplatan autobus vozi u centar. Al' ajd i ne može drugačije jer je Piran stari grad sa 80% ulica su širine 1-2 m.
Vidio sam dve ulice kojom se mogu kretati auta, nikome nije palo na pamet da stane na sred ulice i ode piti kafu. Nisam bio kratko, pa da nisam imao priliku vidjet.
Portorož je drugačiji, ima normalne ulice, ali isto gusto nabijeno, parking ima svaka zgrada, ali su to samo za stanare, svako ima svoje mjesto.
Javni parking se plaća, ima ga, ne baš dovoljno, ali se nađe mjesto.
Koliko sam puta prošao, nigdje nikoga da stane kao kod nas, samo na minut da kupi cigare i novine, pa tako jedan, drugi, treći i cjeli dan zauzeta ulica.
Inače naših registracija jako rjetka pojava, možda jedan na autoputu i još jedan s bosanskom registracijom i tamo mora da bude papak, nikog nisam vidio da parkrira na autobuskom stajalištu, on je parkirao i ode u kafić da pije kafu.
Inače saobraćaj i pored velike gužve, dobro funkcioniše, da nije bilo onog jednog semafora, zaboravio bi šta je semafor.
Ono što sam prošao raskrsnica u Kopru i Portorožu (osim jedne), sve su kružni tokovi.
Pješaci prelaze na prelazima, možda par puta da sam vidio, al' ni blizu kao kod nas.
Ne znam da li su ih tako natjerali kaznama ili je narod sam po sebi takav...
Opet i da su kaznama, bar nisam vidio ograničenja pogrešno postavljenih i ostalih stvari kao što ima kod nas.
Ležeće policajce sam vidio samo na jednom mjestu i to su takvih da ih pređeš normalno, naravno, ako se držiš propisane brzine. Ali pređeš bez da osjetiš udar, kod nas ih prave kao postave ivičnjak.
Moji utisci o saobraćaju u Sloveniji, bar taj dio gdje sam bio, ne znam kakvi su u većem gradu. Ali kad sam se vratio ovamo, dođe mi muka kad vidim ove naše bahate bilmeze...
Skoro sam bio u posjeti rodbini u Portorožu i Piranu. Tamo kao i ovde kod nas nema baš mnogo parking mjesta, naročito Piran, u samom gradu možda ima 150-2000 parking mjesta i to na ovom parkingu gdje većina ljudi ide, tu ima maksimalno 70. Zato na ulazu u grad imaju veliku garaži i još pored nje parking, odatle besplatan autobus vozi u centar. Al' ajd i ne može drugačije jer je Piran stari grad sa 80% ulica su širine 1-2 m.
Vidio sam dve ulice kojom se mogu kretati auta, nikome nije palo na pamet da stane na sred ulice i ode piti kafu. Nisam bio kratko, pa da nisam imao priliku vidjet.
Portorož je drugačiji, ima normalne ulice, ali isto gusto nabijeno, parking ima svaka zgrada, ali su to samo za stanare, svako ima svoje mjesto.
Javni parking se plaća, ima ga, ne baš dovoljno, ali se nađe mjesto.
Koliko sam puta prošao, nigdje nikoga da stane kao kod nas, samo na minut da kupi cigare i novine, pa tako jedan, drugi, treći i cjeli dan zauzeta ulica.
Inače naših registracija jako rjetka pojava, možda jedan na autoputu i još jedan s bosanskom registracijom i tamo mora da bude papak, nikog nisam vidio da parkrira na autobuskom stajalištu, on je parkirao i ode u kafić da pije kafu.
Inače saobraćaj i pored velike gužve, dobro funkcioniše, da nije bilo onog jednog semafora, zaboravio bi šta je semafor.

Ono što sam prošao raskrsnica u Kopru i Portorožu (osim jedne), sve su kružni tokovi.
Pješaci prelaze na prelazima, možda par puta da sam vidio, al' ni blizu kao kod nas.
Ne znam da li su ih tako natjerali kaznama ili je narod sam po sebi takav...
Opet i da su kaznama, bar nisam vidio ograničenja pogrešno postavljenih i ostalih stvari kao što ima kod nas.
Ležeće policajce sam vidio samo na jednom mjestu i to su takvih da ih pređeš normalno, naravno, ako se držiš propisane brzine. Ali pređeš bez da osjetiš udar, kod nas ih prave kao postave ivičnjak.
Moji utisci o saobraćaju u Sloveniji, bar taj dio gdje sam bio, ne znam kakvi su u većem gradu. Ali kad sam se vratio ovamo, dođe mi muka kad vidim ove naše bahate bilmeze...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni