Zato sam i napisao.Avgust je haos mesec jer tad svi nagrnu u italiju pa se stvore uzasne guzveAlmighty.shO piše: ↑petak, 6. jul 2018. u 16:41hGeneralno planiram 1 dan Rim, 1 dan Sorento, 1 dan Capri, ostalo Napulj, i onda 1 dan Pisa, 2 dana Firenca.... Generalno da bi sve detaljno obisao treba ti 2 meseca ali ono.. ne planiram nigde da zurim ali cu pokusati da vidim svastaPompeja, Vezuv, Herkulanum.. Istorijske stvari me vise interesuju od samog kupanja i plaze
![]()
Tiler piše: ↑četvrtak, 10. avg. 2017. u 15:03hPa što ne kažeš da si tu, sad kako češće idem tim putem mogli bi da kafu popijemomaki058 piše: ↑četvrtak, 10. avg. 2017. u 14:11hkolege fordovci,oprezno sto se tice zelenih kartona na granici BiH -Cg scepan polje,tu radim na izdavanju istih,ali redovno CG policajci vracaju ljude iz Srbije i drugih zemalja u istu CG gde naplacuju ilegalno zelene kartone,posto ih izdaje njihov covek
rado kolega,tu sam stalno,ko od nasih planira prema Cg neka se prijavi za kafenisanje,pivarenje itd..)))
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ok, da ga ne vodim dalje na analize i da kažem doktorki da nema pojma911s [SK] piše: ↑četvrtak, 22. avg. 2019. u 02:06hNije to od stomačnog virusa nego od klasične dehidracije koja nije posledica nego je uzrok, manja deca mahom pate od toga kada odu na more. Drugačija klima, dug boravak na jakom suncu plus izuzetno povećan fizički napor kao što je plivanje u kombinaciji sa nedovoljnim unosom tečnosti koji bi u takvim uslovima trebao biti i nekoliko litara dnevno za malo ali aktivno dete.
OK može se desiti i virus odnosno trovanje hranom ali onda od toga pate svi.