dule0911 piše: ↑četvrtak, 27. jun 2024. u 23:43h
Focusu su trebale opruge, mozda i Fiesti, al i ovako izgleda zanimljivo, neka te dobro sluzi
Na focusu su i mogle da se stave ali sam imao u glavi da ga menjam uskoro jer je potrosnja bila jako nezahvalna sa mojom voznjom
A na fiesti ne moze dva prsta da stane
Markedjani piše: ↑petak, 28. jun 2024. u 08:22h
Koja je dimenzija guma na Fiesti?
Dosla je sa 15icama zimskim potrosnja 6,7 grad
Pa sa focusa Sava DOT 2015

215 45 kada sam ih prebacio na fiestu

11l grad...
Trenutno kupio nove Matador 205/40 sto je maksimum posto sam sa prethodnom kacio unutra malo
Sharpshooter piše: ↑petak, 28. jun 2024. u 12:32h
Aha, samo su pelne sa focusa prebačene na fiestu.

Solidno izgleda, nema šta.
Mislim da je to najzahvalniji motor za fiestu koji si mogao da uzmeš.
Daj slike od Ka, da vidimo kako je završio karijeru.
Da, objasnio sam i proces guma pre ovog odgovora.. Ali auto lezi kao karting ja ne mogu ljudima da objasnim dok ne probaju, ja sam prezadovoljan..
Mislim da ipak 16 sa vecim obimom gume igra odlicnu ulogu i za performanse i za potrosnju ali otom potom, ili cu menjati sa nekim ili ce ici ipak uz auto
1.6 benzin T O P ko god da pita ni focus ni fiesta 1.6 NISU trosili ulje i nisam imao nikakvih prevelikih kvaroma osim "potrosnog materijala"
Ka je trajao oko 4 godine, prosli svasta, oko 5-6 udesa i poslednji je bila prekretnica da jedan ka mora biti ubijen.. Na kraju su bila dva posto je Rista Rumun drugar na moje odlicno iskustvo sa ka uzeo i sebi crveni koji je na kraju imao istu sudbinu i prodat u tandemu za 40k
Stefan148 piše: ↑petak, 28. jun 2024. u 14:46h
Kako Focus nije za grad sa 17icom, a Fiesta jeste?
Šala mala, lepa Fezza.
Hvala takodje! Jako lep primerak imas i felnice su mu top!
Za focusa totalno nepotrebna dimenzija gume 215/45 17 mozda nesto veca guma za po 10mm bi bilo bolje ali skoro kao niskoprofilne su
A fiesta za nas divni grad Beograd sa 205/40 je U Z A S... Nije mi trebalo duze od 3 nedelje posle kupovine nove gume da to saznam kada je pala malo jaca kisa i kamen iseko gumu sa strane i kanta
Tako da sada se vozi jako stalozeno i oprezno sa vise pokreta kao da zagrevam auto za F1
I da koje su tvoje velicine felne i gume, mislim da bi mi jako lepo legle