A ti nesto radis drugacije? hehe
Poprilicno sam siguran da nikada nisam rekao da to nisu Fordovi motori - samo da ih Ford nije razvio.Ja sam ti čak objasnio i da je tako opet su to Fordovi motori što ti izgleda nećeš da shvatiš.

A ti nesto radis drugacije? hehe
Poprilicno sam siguran da nikada nisam rekao da to nisu Fordovi motori - samo da ih Ford nije razvio.Ja sam ti čak objasnio i da je tako opet su to Fordovi motori što ti izgleda nećeš da shvatiš.
Pa ja sam ti citirao da je i Ford učestvovao u razvoju ali ti to nećeš da prihvatiš. i sa youtubea isto onaj sa klipa kaže samo Ford. Ti sve negiraš. Eto svi su oni glupi za tebe
OPA napredujemoPoprilicno sam siguran da nikada nisam rekao da to nisu Fordovi motori - samo da ih Ford nije razvio.Ja sam ti čak objasnio i da je tako opet su to Fordovi motori što ti izgleda nećeš da shvatiš.![]()
Ma vidi Tale se ljuti što taj caution nije išao u njegovu korist. Inače caution je sasvim opravdan tako je na ovalima ako se neki auto kreće sporije od minimalno dozvoljene brzine zove se caution. Što je i razumljivo jer ne možeš ti na ovalu gde 40 auta tutnje kao brzi voz da ti voziš kao turista.
Nije bilo nikakvog sporog auta. Caution na 35 krugova pre kraja je bio samo radi "takmicarske prirode" da se dobije uzbudljiviji finis, plus onaj vatromet. To je sam NASCAR rekao jos pre trke da ce se desiti.
Misliš kao competition caution?Talladega_500 piše: ↑utorak, 20. maj 2025. u 13:57hNije bilo nikakvog sporog auta. Caution na 35 krugova pre kraja je bio samo radi "takmicarske prirode" da se dobije uzbudljiviji finis, plus onaj vatromet. To je sam NASCAR rekao jos pre trke da ce se desiti.
da u pravu si. vidiš to mi promaklo. ma nisam ja ni gledao trku u direktnom prenosu pa sam izgleda pomešao sa nekom drugom situacijom. nazvali su taj caution promoters caution. ali sobzirom da se radi o all-star trci to i nije važno. jer ceo taj događaj je zamišljen da bude show.