2025. sezona
- Boss
- Poruka: 2799
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
Re: 2025. sezona
tale ja sam ti o tome upravo i pričao i dokazivao. gizi ne može biti šampion jer nascar to ne želi (kao što nisu montoji dali da pobedi u brikjardu) njima treba gizi za veštačko pravljenje drame.
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14478
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Kakvu to dramu on pravi?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
pa to da se priča o njemu kao šampionu jer nascar nema o čemu drugom da priča.
- Talladega_500
- Yankee
Ne vidim ko o njemu prica kao sampionu. Svima je jasno da je jos uvek katastrofalan na ovalima i da ce ispasti u 1. rundi playoffa. Cak i ovih +22 playoff poena mu verovatno nece pomoci jer je 1. runda playoffa Darlington, Gateway i Bristol.
van Gibsergen je glavna tema samo kad pobedi - kao i svaki drugi vozac. Malo vise se pricalo o njemu nakon Watkins Glen jer je oborio rekord po broju pobeda za rookie, ali generalno o njegovim pobedama se ne prica nista vise nego o pobedama svakog drugog vozaca ove sezone.
van Gibsergen je glavna tema samo kad pobedi - kao i svaki drugi vozac. Malo vise se pricalo o njemu nakon Watkins Glen jer je oborio rekord po broju pobeda za rookie, ali generalno o njegovim pobedama se ne prica nista vise nego o pobedama svakog drugog vozaca ove sezone.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Talladega_500
- Yankee
Ryan Preece na pol poziciji na Richmondu.

- Talladega_500
- Yankee
Najveci NASCAR-ov mladi talenat Corey Heim vozi sutra na Richmondu. Bice to njegova tek 3. Cup trka ove sezone. Vozice opet za 23XI posto je njihov vozac u razvoju, sto znaci da ce 23XI imati 4 auta sutra.

- Boss
onda si ti slabo slušao jer ja sam čuo. pričaju o njemu da može da postane šampion samo da još malo uđe u štos na ovalu. a pogle ovo sad tek gledam,Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 14. avg. 2025. u 13:58hNe vidim ko o njemu prica kao sampionu. Svima je jasno da je jos uvek katastrofalan na ovalima i da ce ispasti u 1. rundi playoffa. Cak i ovih +22 playoff poena mu verovatno nece pomoci jer je 1. runda playoffa Darlington, Gateway i Bristol.
hamlin 24
larson 23
gizi 22
plejof poena. gizi bi mogao u Round of 12 a tu se vozi road course Šarlot. Što znači da on može do Round of 8 poslednje stepenice do finala. A onda će se itekako brujati još više o njemu.
- Talladega_500
- Yankee
Par ljudi je reklo "kada van Gisbergen ukapira ovale onda su ostali vozaci u problemu". To je misljenje manjine jer nema sanse da van Gisbergen sa svojih 36 godina ima vremena da ukapira ovale. Da ima mozda 25 godina, pa onda mozda bi imao vremena, ali ovako nema nista od toga.
Tih njegovih +22 ce se istopiti vec posle prve playoff trke. Prva runda su Darlington, Gateway i Bristol. U 1. delu sezone van Gisbergen je na Darlingtonu zavrsio kao 20., na Brisolu 38. Ni na jednoj stazi nece osvojiti stage poene, ni na jednoj stazi nece zavrsiti bolje od top 20.
U 19 ovala ove godine, samo jednom je zavrsio u top 15 (14. mesto na Charlotte), uglavnom je zavrsavao na 30+. poziciji.
Tako da moralo bi se desiti cudo da on prodje 1. rundu s obzirom kakve rezultate je imao na ovalu ove sezone.
A druga stvar, njemu niko ne garantuje pobedu na Rovalu. On na Rovalu nikada ranije nije pobedio ni u Cup ni u Xfinity, a vozio je nekoliko trka tamo.
- Boss
Adam Stern: While some have wondered if Team Trackhouse will be a candidate for Ram Trucks and Stellantis, the team may decide to wait for Honda because then it could align with the same OEM in NASCAR and MotoGP.
https://www.sportsbusinessjournal.com/A ... in-nascar/
https://www.sportsbusinessjournal.com/A ... in-nascar/
- Talladega_500
- Yankee
Krecem za Beograd za par sati, pa za Dalmaciju u ponedeljak ujutro. Naredne 3 sedmice su imati limitirani pristup internetu, plus mrzim da tipkam na telefonu. Ostavicu komentar tu i tamo, ali necu biti detaljan kao do sada.
Nadam se pobedi Forda veceras, nisu pobedili vec neko vreme. Ovo je trka na kojoj bi Childress mogao da iznenadi. Dillon je pobedio prosle sezone, veceras krece 11. A Busch je bio najbrzi tokom slobodne voznje, ali se kvalifikovao na tek 28. mesto.
Nadam se pobedi Forda veceras, nisu pobedili vec neko vreme. Ovo je trka na kojoj bi Childress mogao da iznenadi. Dillon je pobedio prosle sezone, veceras krece 11. A Busch je bio najbrzi tokom slobodne voznje, ali se kvalifikovao na tek 28. mesto.