Teranje zivotinja
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Teranje zivotinja
Ne mogu vise da izdrzim. Skoro svaki dan perem auto ali ne vredi,machke mi dolaze i spavaju po kolima. Najvise ih privlaci mekan u udoban krov i tu se skupljaju. Da bi dosle do krova, ugaze mi sve ono sto sam prao i dzabe trud i ulozeno vreme.
Zimi ovo tek postaje izrazeno jer stalno vozim, motor je topao,pa posle kad se ohlai prelaze na krov koji verovatno na hladnom nije tako neprijatan kao lim.
Da li postoji nest cime bih mogao da oteram ove zivotinje zauvek? neki miris ili nesto?
Zimi ovo tek postaje izrazeno jer stalno vozim, motor je topao,pa posle kad se ohlai prelaze na krov koji verovatno na hladnom nije tako neprijatan kao lim.
Da li postoji nest cime bih mogao da oteram ove zivotinje zauvek? neki miris ili nesto?
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan ponedeljak, 9. avg. 2010. u 14:29h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Re: Teranje zivotinja
Pusku u ruke i war ...
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 12385
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Pas?RS_cabrio piše: Da li postoji nest cime bih mogao da oteram ove zivotinje zauvek? neki miris ili nesto?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
-
- Ljubitelj životinja
Ozbiljno vas pitam, jer je nepodnosljivo. A auto ne vozim na cetke jer je cabrio, oni kompresori nikad ne urade dobro posao,a previse vremene i novca bi uzimalo da svakih par dana vozim na pranje kod ovih sto rucno peru kao ja.
- quando
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h
Skoro smo rodjak i ja pokusavali da okanemo machke lutalice od njegove machke "u teranju"....Par puta sam shutnuo istog machora, i vraca se posle pola sata. E jedino je vazdusna puska imala efekta...Ne ubije ih, ne rani, samo zaboli, ko zna koliko...Ili na par dana vezes komsijinog psa kod auta...
Da auto namazes lepkom za pacove, moze pomoci al` ono....
Da auto namazes lepkom za pacove, moze pomoci al` ono....
-
- Ljubitelj životinja
ne vidim kad se desava akcija, jer mi ja auto u dvoristu iza zgrade, nije mi u vidokrugu. Mislis da macka moze da poveze zasto je gadjam pa ce da odustane?
Tolko ih mrzi da beze da sma juce jedno lupio rukom da bi je oterao nije htela da mrdne ni kad sma prisao,a to su divlje gradske macke,beze od svega i svacega.
Tolko ih mrzi da beze da sma juce jedno lupio rukom da bi je oterao nije htela da mrdne ni kad sma prisao,a to su divlje gradske macke,beze od svega i svacega.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8403
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Jedino da ih pohvataš i odvezeš negdje u neku zapizdinu i baciš tamo. Al uvjek mogu doći nove.
Ili kao što neko reče, neki pas koji mrzi mačke iz dna duše pa neka stražari.
Ili kao što neko reče, neki pas koji mrzi mačke iz dna duše pa neka stražari.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista i sakloni
- shomicus
- Poruka: 677
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Kupi teglicu bibera i pospi po krovu,ja znam da reaguje na pse jer sam u zgradi imao jednog koji se olaksavao u hodniku na istom mestu,posto sam po naravi covek koji ne moze nauditi nikome pa ni zivotinji nasao sam najbezbolnije resenje,BIBER,pospem ga po hodniku i kad se pas oljuti prilikom njuskanja par puta samo protrci,dal radi i na mackama,nisam siguran ali nije skupo pa probaj.
- Iosis
- VIP
shomicus E svaka ti čast!
Ovakva štetočina tebi pravi probleme.
Ovakva štetočina tebi pravi probleme.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista i sakloni
-
- Ljubitelj životinja
ja sam ih isto slikao kako leze na krovu,ali iz nekog razloga mi nema tih slika na telefonu.
Sto se tice bibera, nije problem, sad cu da pobam odmah,nego morm kesice sa biberom da uvstim u standardnu opremu za odrzavanje kola.
Sto se tice bibera, nije problem, sad cu da pobam odmah,nego morm kesice sa biberom da uvstim u standardnu opremu za odrzavanje kola.
- shomicus
- Poruka: 677
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Pa pretpostavljam da macke imaju izuzetno izrazeno culo mirisa kao i psi tako da ne verujem da ce da spusti glavu blizu bibera,probaj pa javi rezultate.
-
- Ljubitelj životinja
stavio sma,al izgleda ko prasina i prljavo,dzabe sam prao Ali istrajacu. nego se razmisljam da kupim onaj sprej sto zene nose za samoodbranu pa da prskam zivotinje.
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Lepak za miseve i pacove izmazes po krovu,pa sledeci put kad se popne bice zalepljena,skines je i bacis... clap
- quando
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h
Vucki, blago tvojoj zeni/devojci kad ti dosadi
Rs_cabrio, macka je zapamtila da vise ne treba da dolazi posle udara vazdusare...Batine tu nisu pomogle...Al` nemoj da me slusas, omasices i....vise stete nego koristi
Rs_cabrio, macka je zapamtila da vise ne treba da dolazi posle udara vazdusare...Batine tu nisu pomogle...Al` nemoj da me slusas, omasices i....vise stete nego koristi
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Zezam se malo,bez ljutnje,ali tu u sustini pomoci nema,imao sam slican problem,aj sto seta po autu to cu i da prebolim ali kad vidim da ostri kandze po haubi i razvlaci se........ war war war samo ovo pomaze
- Iosis
- VIP
Onda ti jedino ostaje da ga pokrivaš ciradom.
-
- Ljubitelj životinja
ne mogu ciradom,vozim ga po 4 il 5 puta dnevno i to bi iblo maltretiranje.
Evo sad je jedna opet se popela i posle jucerasnjeg bibera. najurio sma jei opet sipao vecu kolicinu bibera, ali ostim sto krov izgleda musavo, ne znam koliko efekta ima.
Evo sad je jedna opet se popela i posle jucerasnjeg bibera. najurio sma jei opet sipao vecu kolicinu bibera, ali ostim sto krov izgleda musavo, ne znam koliko efekta ima.
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2772
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Samo da ne bude... i dalje spavaju... ali kijaju.RS_cabrio piše:ja sam ih isto slikao kako leze na krovu,ali iz nekog razloga mi nema tih slika na telefonu.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5037
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
- Ljubitelj životinja
Vama smesno,a o ovome vam pricam :
- Iosis
- VIP
E kad ovako spava prišunjaj se s sleđa i pizduknije nečim da joj odmah otpadne 7 života. Valjda se više onda neće vraćati.
-
- Ljubitelj životinja
Inace,ako ostavim otvoren krov neko vreme, nadjem ja njih i unutra. Jednom jedna zapela,pogubila se kad sma naisao mislim da je umrla od povreda glave i obijanja po kabini dok nije shvatila da nema krov, pa tako izasla.
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Sinoc bio na nekom rostiljanju i macka se okoti pored samog rostilja.. Tako da budi srecan sto ti se nesto tako jos nije desilo..vidis da su poludele..
- Iosis
- VIP
Na posljednja dva posta nemam šta reći osim
-
- Ljubitelj životinja
Da ne ureknem, presle macke na komsijin BMW. Mozda je biber i vredeo,videcemo.