Nascar zanimljivosti
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 15288
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: Nascar zanimljivosti
S obzirom da su samo par sedmica ranije bili u Las Vegasu gde su svi polu-goli, nesto su se svi uzbudili kada su videli ovo deriste. Nije mi jasno zbog cega...
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 3389
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
a to je zbog ovoga bilo, sad sam našao slike

Photos of Euphoria star Sydney Sweeney are taking over social media after her striking appearance at the Variety Power of Women: Los Angeles event.
The 28-year-old actress turned heads in a dazzling silver gown that left little to the imagination, confidently choosing to go braless beneath the sheer bodice.

wow. prirodne?

Photos of Euphoria star Sydney Sweeney are taking over social media after her striking appearance at the Variety Power of Women: Los Angeles event.
The 28-year-old actress turned heads in a dazzling silver gown that left little to the imagination, confidently choosing to go braless beneath the sheer bodice.

wow. prirodne?
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
Planuli svi ko napaljeni tinejdzeri, kao da nikada u zivotu nisu sise videli. 
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Boss
ne razumeš. ovo je sada egal kao kad bi se u srbiji pojavila karleuša gola.
ali naše još nemaju hrabrosti za to. zbog glupih predrasuda i 'zaostalog' balkana
- Talladega_500
- Yankee
Iskreno da ti kazem, ne znam ni ko je Sydney Sweeney.
Za mene su Milena Dravic, Anica Dobra, Branka Katic i slicne lepota, ne ove danasnje balavice.

Za mene su Milena Dravic, Anica Dobra, Branka Katic i slicne lepota, ne ove danasnje balavice.

- Boss
- Talladega_500
- Yankee
Koliko ti godina imas (ako smem da pitam)? Jesi li slicnih godina kao Sydney?
- Boss
ček pokušavam da shvatim. tebi je anica dobra bila bolja riba sa 35+ nego sa 25 kada je bila 'balavica' ?
Pa sećam se kad si rekao za J Lo da je danas baba
Pa sećam se kad si rekao za J Lo da je danas baba
- Talladega_500
- Yankee
To je jos jedna stvar koja se promeni kada postanes stariji - osim sto ti ime auto brenda vise nije bitno.
- Boss
Talladega_500 piše: ↑petak, 7. nov. 2025. u 04:58hTo je jos jedna stvar koja se promeni kada postanes stariji - osim sto ti ime auto brenda vise nije bitno.
- Talladega_500
- Yankee
Kapiram ti i Sydney ste slicnih godina. Javi mi se za 20-ak godina i kazi da li i dalje delis misljenje.
- Boss
Talladega_500 piše: ↑petak, 7. nov. 2025. u 05:06hKapiram ti i Sydney ste slicnih godina. Javi mi se za 20-ak godina i kazi da li i dalje delis misljenje.

reci iskreno
- Talladega_500
- Yankee
Desno.
Ajd Branislave laku noc. Mi matorci ne mozemo biti budni celu noc kao vi mladjarija, kod mene je 10 uvece i dusa mi spava
Ajd Branislave laku noc. Mi matorci ne mozemo biti budni celu noc kao vi mladjarija, kod mene je 10 uvece i dusa mi spava
- Boss
Evo i tvoj Blejni zna ko je Sidni Svini. Ovo je pre 4 dana bila je na finalu u Finiksu

everyone's first choice
Sweeney is an automobile enthusiast. She has restored a 1969 Ford Bronco and a 1965 Ford Mustang, and also owns a 1956 Ford F100 with original patina, gifted by her grandfather. As part of her partnership with Ford, Sweeney designed a custom 2024 Mustang.
Fordovka i ti to ne znaš

Zamišljam
Najveći deo kritika vezan je za navodni rasizam. U sloganu kampanje ističe se da je Sidni koja nosi plavi džins, plavokosa i plavooka bela žena koja ima i “great jeans” (dobre farmerke) i “great genes” (dobre gene).
"Geni se prenose sa roditelja na potomstvo i često određuju karakteristike poput boje kose, ličnosti pa čak i boje očiju. Moje farmerke su plave", kaže glumica u reklami, a onda kamera zumira njene plave oči. I taj video je obrisan sa društvenih profila pomenutog brenda.
"Ova reklama bi bila hit u Nemačkoj četrdesetih godina", "Iskreno, nikada nisam mislila da ću doživeti kako genetika, džins i neonacizam mogu biti u istoj reklami u 21. veku. Ali eto, tu smo gde jesmo, a Sidni je ponovo na meti kritika", "Možda Sidni nije razmišljala o kontekstu, nego je stala pred kamere i pročitala ono što su joj dali, ali danas to nije dopustivo. Svaka osoba mora biti svesna politilkog i istorijskog konteksta u kojem učestvuje", glase kritike sa mreža, a mnogo je negativnih reakcija.
I Sidni rasistkinja

everyone's first choice
Sweeney is an automobile enthusiast. She has restored a 1969 Ford Bronco and a 1965 Ford Mustang, and also owns a 1956 Ford F100 with original patina, gifted by her grandfather. As part of her partnership with Ford, Sweeney designed a custom 2024 Mustang.
Fordovka i ti to ne znaš

Zamišljam
Najveći deo kritika vezan je za navodni rasizam. U sloganu kampanje ističe se da je Sidni koja nosi plavi džins, plavokosa i plavooka bela žena koja ima i “great jeans” (dobre farmerke) i “great genes” (dobre gene).
"Geni se prenose sa roditelja na potomstvo i često određuju karakteristike poput boje kose, ličnosti pa čak i boje očiju. Moje farmerke su plave", kaže glumica u reklami, a onda kamera zumira njene plave oči. I taj video je obrisan sa društvenih profila pomenutog brenda.
"Ova reklama bi bila hit u Nemačkoj četrdesetih godina", "Iskreno, nikada nisam mislila da ću doživeti kako genetika, džins i neonacizam mogu biti u istoj reklami u 21. veku. Ali eto, tu smo gde jesmo, a Sidni je ponovo na meti kritika", "Možda Sidni nije razmišljala o kontekstu, nego je stala pred kamere i pročitala ono što su joj dali, ali danas to nije dopustivo. Svaka osoba mora biti svesna politilkog i istorijskog konteksta u kojem učestvuje", glase kritike sa mreža, a mnogo je negativnih reakcija.
I Sidni rasistkinja
- Talladega_500
- Yankee
Ajde brate balavi na ovu klinku negde drugo, neka ova tema ostane o NASCAR-u, a ne o reklami za farmerke neke balavice.
- Boss
Coffee With Mark Martin Part 3: Drivers Need Personality
3:42
Tačno. Neće više nikada biti vozača sa personalitijem jer se svet promenio.
Keni Valas: "Thank God Ilon Musk. Now you can like something and nobody sees."
1:00
‘I beat your favorite driver — All of them’: Hamlin fired up after Bristol win
Ovo treba
Da je za svaku od 60 pobeda ovo rekao sad bi Nascar bio popularniji
znaš šta vozači nascara ne razumeju. recimo ja sam gledao rosija i markeza i svaki put kad pobede oni imaju drugačiju proslavu neki skeč, šalu, nešto. Častain i drugi nascar vozači rade samo jedno i to svaki put isto ponavljaju. Posle par puta nije više zanimljivo.
Evo Top 10 od Rosija. A ti od Častaina nemaš Top 10. Imaš samo jedno razbijanje lubenice koje je svaki put isto.
3:42
Tačno. Neće više nikada biti vozača sa personalitijem jer se svet promenio.
Keni Valas: "Thank God Ilon Musk. Now you can like something and nobody sees."
1:00
‘I beat your favorite driver — All of them’: Hamlin fired up after Bristol win
Ovo treba
znaš šta vozači nascara ne razumeju. recimo ja sam gledao rosija i markeza i svaki put kad pobede oni imaju drugačiju proslavu neki skeč, šalu, nešto. Častain i drugi nascar vozači rade samo jedno i to svaki put isto ponavljaju. Posle par puta nije više zanimljivo.
Evo Top 10 od Rosija. A ti od Častaina nemaš Top 10. Imaš samo jedno razbijanje lubenice koje je svaki put isto.
- Talladega_500
- Yankee
Kada smo pre pricali o NASCAR: Full Speed na Netflixu, govorio si kako te ne zanima da "upoznas" vozaca vec samo njihova voznja na stazi.
Sada se zalis da vozaci nemaju "personality" iako kazes da te ne zanima da naucis njihov personality.

Sada se zalis da vozaci nemaju "personality" iako kazes da te ne zanima da naucis njihov personality.