Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Mance87
Poruka: 158
Član foruma od: utorak, 26. dec. 2017. u 22:52h

Re: Chat (free talk)

Poruka od Mance87 » nedelja, 14. jan. 2018. u 18:12h

Da si iz BG-a rekao bi ti Bubanj potok subotom,za Majdanpek stvarno ne znam.
SAMO LAGANO I PUN GAS ;)

kekic91

 
Poruka: 1019
Član foruma od: subota, 17. dec. 2016. u 17:09h

Poruka od kekic91 » nedelja, 14. jan. 2018. u 18:17h

Eh,pa znam to..ovako online ili mozda neko od vas prodaje ili zna nekog ko prodaje i slicno :D
duratecHE piše:
nedelja, 14. jan. 2018. u 18:09h
Slika

Ove nisu loše, imamo u firmi 2kompleta

Sent from my iPhone using Tapatalk
E to mi treba,cuo sam za Yato samo nisam imao koga da pitam kakve su,sad cu da pogledam,hvala ti,samo sto nije to to sto trazim,ovo je cini mi se srednja racva sa kratkim nastavkom sa tim vrlo vrlo tesko da odvijes drzac motora na fokusu npr zato forsiram velika sa duzim nastavkom da ima
Poslednja izmena: kekic91, na dan nedelja, 14. jan. 2018. u 18:21h. Ukupno izmenjeno 1 put.

duratecHE
Poruka: 4277
Član foruma od: petak, 5. sep. 2014. u 12:31h
Kontakt:

Poruka od duratecHE » nedelja, 14. jan. 2018. u 18:19h

Ja kupim jedan šafciger kada mi treba Al da valja. Plavi Unior forsiram, posto su crni ravni kinezima po kvalitetu. Kombinirke, papagajke... jedino plavi nešto vrede s opet nisu ni prići nekima koji su mi ostali od pokojnog dede. Bilo nekad da valja!

mbole
Poruka: 14980
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 14. jan. 2018. u 23:34h

Zapeko sraf potpuno isto lomi losu gedoru i u kuci i u garazi i u velikom auto servisu :)
Djak pesak :)

kekic91

 

Poruka od kekic91 » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 00:02h

Dobro bre Bole figurativno xD,ipak treba da izdrzi malo pritiska a ne da me bude strah da nategnem :D

FiestaBG87

 
Poruka: 5869
Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h

Poruka od FiestaBG87 » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 10:50h

Force :-D

mbole

Poruka od mbole » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 10:51h

Verovo il ne, neki od srafova koji su bili najgore zapekli sam odvijao bas u kuci, a ne na autu.
Sto kaze Duratec, kupi jedan al da valja.
Moje gedore su kupljene neke davne 1984 (Unior LSI). Ni jedna jedina nije pukla (fakat, neke su vremenom "dobile noge", ali srecom, manje bitne velicine). Cegrtaljka, nastavci.. rade i dalje. A prilicno su se naradile.

Mance87
Poruka: 158
Član foruma od: utorak, 26. dec. 2017. u 22:52h

Poruka od Mance87 » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 17:05h

Gedora nikada nece ni puci. Puci ce racva ili cetvrtasti deo koji ulazi u gedoru. Tako da kupi gedore koje hoces bitno da nadjes racvu ili cegrtaljku,kako Bole kaze,koja valja. A to ti je najbolje na nekom buvljaku gde neko prodaje stari alat koji je rasparen za male pare.
SAMO LAGANO I PUN GAS ;)

kekic91

 

Poruka od kekic91 » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 17:11h

E to,trenutno nemam pristup nigde blizu takvim buvljacima ali znam o cemu pricas. Ma puca gedore veruj mi prosle godine kad sam skidao drugu viljusku da mu zamenim kuglu pukla mi 15 gedora uzduz na srafu sto drzi desni silen blok kad gledas popreko na tocak ili prednji ako gledas pravilno.
Nasao po kutijama neku staru 15cu i odvio sa njom bez problema a ova pukla jbg
Imam tamo set ali njega ne mogu da uzimam iz Majdanpeku on je u sklopu cele radionice a treba mi i ovde neki set

mbole

Poruka od mbole » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 17:27h

Ja sam "rascvetao" gomilicu gedora "koje su kupljene u Nemacku i mora da su super" :)

kekic91

 

Poruka od kekic91 » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 17:30h

E to ja pokusavam da izbegnem,znaci koliko vidim vrlo je tesko naci to sto meni treba (veca racva sa vecim nastavkom) novo za taj cenovni rang ili polovno od nekog a da se ne ''rascveta'' pri prvoj upotrebi.

Za skupe znam i koje i gde to mi nije problem,za buvljake znam ali nemam pristup njima... Nista onda kad bas prigusti mora stotka da se odvoji i to je to

duratecHE
Kontakt:

Chat (free talk)

Poruka od duratecHE » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 19:28h

Dobre su one sto sam ti poslao sliku juče, nisu skupe, imam njihove popcangle i makaze za lim

http://yato.com/produkty/yato/?lang=en

kekic91

 

Poruka od kekic91 » ponedeljak, 15. jan. 2018. u 19:35h

Pa video sam i svidja mi se ali je pogresan set tj cini m ise da je ono bila samo srednja racva i to je to i vrlo kratak nastavak to mi ne vrsi posao

zekavr
Poruka: 440
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 10:16h

Poruka od zekavr » utorak, 16. jan. 2018. u 15:40h

duratecHE piše:
ponedeljak, 15. jan. 2018. u 19:28h
Dobre su one sto sam ti poslao sliku juče, nisu skupe, imam njihove popcangle i makaze za lim

http://yato.com/produkty/yato/?lang=en

Deki ima li neceg na forumu,a da ti nisi tu,ili da te ne zanima?😎

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8307
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » utorak, 16. jan. 2018. u 23:25h

Ne diraj nam dekipediju :D
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

FiestaBG87

 
Poruka: 5869
Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h

Poruka od FiestaBG87 » utorak, 16. jan. 2018. u 23:28h

Evropski čovek, širokog shvatanja :-D

duratecHE
Kontakt:

Poruka od duratecHE » sreda, 17. jan. 2018. u 10:47h

Znam gde djavo spava :-)

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 18. jan. 2018. u 01:29h

Ja uzeo, zakon! Gedora sa jakim klikom. Puna, ne krivi se. Jedino ako je voda dohvati, hoce da zardja-oksidira.
Slika

Slika
Slika

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 18. jan. 2018. u 03:15h

Necu da otvaram novu temu, pa cu se nadovezati ovde.

Dakle. 'Prevaranti sa interneta' ovog puta sa kp. Moram da napisem nesto o ovome, jer zaista znam dosta ljudi koji su prevareni na neki nacin, naravno preko interneta tj trgovine preko interneta.

Dakle, na mom tel crko cip za wifi, pa sam nasao polovnu plocu na 2km od mene. Nazvao prodavca, dogovorili se, nasli se, istrgovali na brzinu. Sutradan, odneo u servis, Konstatovali onda da je sve u kvaru, da je proca kriva, i bila potopljena itd. Okreno lika sto mi je prodao, ne javlja se. Poslao mu porku na kp, lik mi odgovara, i kao ne moze da se javi, jer je ostavio sve telefone kuci. Otisao je na zimovanje, a hotelu ima komp i sa njega mi salje poruke. Znam da laze, poceo da guglam njegov nik nejm, i nadjem ga na kp, a tamo je okacio kako radi popravku telefona i okacio profil na instagramu, koji je pod nekim sklj nik nejmom. Od mogucih 5 slika, na zadnjoj stoje 2 lajka, i jedan sa njegovim inicijalima. Tj pocetno slovo njegovog imena. I 'kliknem' na to, i iskoce mi njegove slike, ime i inicijal prezimena. Nadjem ga na fb, saznam sve. Zovem ga, ne javlja se i dalje. Ali i dalje odgovara na kp na poruke. Na fb je okacio kako radi veb dizajn, i tamo na njegovom sajtu, pise neki drugi broj. Okrenem taj, ne jaljva se. 20 dana kasnije, banem mu na profil fb, i lik podelio neki link od nekog mobil sopa. Odem licno tamo, kad on unutra. Nisam hteo taj dan da kvarim (jer sam bio sa devojkom, njenom mamom itd). Odem i kad me je video, ostao bez texta, i bez da sam spomenuo, nesto o parama, lik odma rekao da ce mi vratiti pare. Sad ga cekam, da vidim sta ce biti. Sva sreca sto poznajem grad jako dobro, i sto sam tu uradio trgovinu, inace ga nikad, ali nkad ne bih nasao. Tako da je moj savet, samo sto vidite ocima, to i kupujete. Saljes ti njemu, pa on tebi, od toga nema nista...
Slika

kekic91

 

Poruka od kekic91 » četvrtak, 18. jan. 2018. u 10:44h

Ma ima nego moras da prepoznas to unapred. Ako se javi jos neko mogu da napravim temu sa savetima kako ja to radim vec godinama. Stalno nesto kupujem ne samo iz srb nego aliexpress,ebay itd.
Od naprimer da lupim posto nemam predstavu koliko puta sam obavljao takve transakcije ali ajde da kazemo par stotina samo jednom me zeznuo lik ali to je bilo pre mnogo godina kada i nisam bio toliko u IT svetu,od tada niko.
Meni je lakse da odradim kupovinu preko interneta nego ovako. Ovako te covek i davi i cenka se i svakojake budale treba da trpis i da objasnjavas...Na netu zavrsim posao za par minuta a ponude u astronomsko vece i bolje a u dobrom delu i moram preko neta jer nema u okolini

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 18. jan. 2018. u 11:02h

Paypal je mama
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4940
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Poruka od Djole » četvrtak, 18. jan. 2018. u 13:23h

Sto se mene tice paypal nikad vise, jedva sam se sa njima posolio neke pare da mi vrate... Prodavac je vratio uredno i video sam to na izvodu da kazem ali nisam mogao da ih povučem... Na jedvite jade je to bilo... Tako da su sa mnom završili... Kupujem mojom karticom na koju vrate pare i mogu da je koristim.

Poslato sa Huawei p10 uz pomoć Tapatoka

:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 18. jan. 2018. u 13:41h

Paypal??Nema sanse,oni ti odmah vrate pare.Drugo je sto moras cekati odredjen broj dana zbog procedure
Sa paypalom si zasticen 45 dana od kupovine i mozes da otvoris dispute protiv prodavca
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4940
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Poruka od Djole » četvrtak, 18. jan. 2018. u 14:45h

Nesto je zaglavilo da nije moglo... Pare su prošle kroz izvod ali nisu bile na računu, prosao je i rok taj... Verujem super, ali uglavnom na aliju sam zadovoljan skroz, bilo je i povrata para... Mislim na eBay cu kupovati ali bez paypal samo na karticu ako bude moglo.

Poslato sa Huawei p10 uz pomoć Tapatoka

:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 18. jan. 2018. u 16:14h

Ma i ja sam kupovao na ebay-u i to nije problem. Vec najpre na kupujemprodajem ima gomila laznih profila, izlevate nesto i obrisu ga. Naravno, nikom nista. Dao sam predlog administraciji, da svako ko se reg da slika svoju licnu kartu i tek tad moze da radi sta hoce. Kao sto je sajt polovniautomobili uradio, slikas saobracajnu od auta pa ti okace oglas. Sa tim telefonima je glavna fora, slikaju ga kako hoce, kazu da radi, a ustvari nekad nesto trokira, ne radi itd.
Slika

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“