PA Onda ti je super, ja sam zasao u bg samo mozda 3-4 puta, u bg je haos, pogotovo ako padne kap kise, od kada ne radim nevozim po bgdu i milina, samo sto kaze dule majstor, i ja sam sipao za caleta kad je ostao bez goriva, istina je, u umcarima kada dodje subota, pijacni dan, toliko kradu da je prvrsilo svaku meru, valjda tada nema ispekcije a guzva i odmah se oseti razlika, kada je radan dan i tu i tamo modzda 0,5 posto, ali subotom, 20 procenata sigurno (NE TOCE U BALONE I KANTE,PA NEKADA I U METALNE KANISTERE,), i kada sipas u kantu odvaja se talog, mulj od nafte, cak je lozak mnogo bolji od nafte, strasno, e ED smrdi drugacije, bas smrdi na ED, ali subotom se toci manje sigurno, luda kuca, zatvraju u 7 pise radi do 8, nema divljina je cudo, raj za ovakve, pa da imam na 20- 30 km normalnu pumpu nebi im prisao, imam aviu na auto putu i planiram da sipam samo na nju, inace vise ce da me uniste sigurno, cak i sa dunava svercovan trideset puta ksrsten ED koji sam kupovao je 100 puta realno bolji, testirano i provereno- uporedjeno, mozda dolivaju lozak u bazen sa ED i uzimaju raliku, ne bi me cudilo, posle kada rokne pumpa sta bi

.
Ko zna sta se tu rad,i bas cu da proverim (ja sam to nekada radio sa natfom 98..), ali sve pumpe u okolini drze dva lika koji su nekada svercovali naftu bas sa dunava, jedan je iz grocke, a ova kod mene mislim da je drugi lik iz lestana, mislim sta reci, ispekcija najvise voli njih, uvek imaju sa burek .
Jel sipate vi dvotaktol, ja nisam, evro dizel treba da je suv, neznam kako se to odnosi na dvotaktol, gagi kaze wurt ili kako vec.