Bi li nekom prilikom, please, popisao sredstva koja koristiš za pranje/zaštitu enterijera i eksterijera? Vidim da si maher za to, a ja bih da se malo i tim hemijama pozabavim - izbor veliki a nemam pojma šta je (za) šta, šta valja itd.
totti piše:Evo, odgovoriću ti ja, pošto sam upućen u Boškovo održavanje.
Arf, Taš i Fairy za pranje i ribanje, kao i sunđer za sudove, ali ona zelena strana
A i na CD-u si pustio ovo hučanje koje simulira spoljnu buku?bo. piše:Stavio sam ga na klocne u garaži i dao malo gasa.
Mobitel sam mrdao tako da izgleda kao da vozim.
Moja mačka pojela kilu soli i nije vode pilaBokiRS piše:Moj dizel je brzi
Ne, dao sam sinu kompresor i puštao je zrak u veliku cijev.totti piše:A i na CD-u si pustio ovo hučanje koje simulira spoljnu buku?bo. piše:Stavio sam ga na klocne u garaži i dao malo gasa.
Mobitel sam mrdao tako da izgleda kao da vozim.
To sam upalio reflektore u garaži i žena je mahala sa sjajnim limom radi boljeg dojma.nikola_focus piše:I koje su domenzije ovog prozora, ima bas dosta svetla?
Dovukao sam 2 mala crnca s posla da mašu granjem.BojanM piše:Dopada mi se pažnja koju si posvetio detaljima... uključujući statiste koji mašu rukama pored auta, imitirajući drveće i saobraćajne znake koji bacaju senke.
Kupio sam diplomu za Paint, sve radim bez greške.jelchica piše:A i ova instrument tabla deluje kao da je prava! Urađena je bez greške!
Hvala!dejan_BL piše:Ne mogu a da ne prokomentarišem, tačnije pohvalim ovu zvijer!
Svaka čast na učinjenom, predobar je![]()
Samo pitanje, koliko je vremena i novca potrebno da bi se ovako sredio Mondeo?
totti piše:Pola sata do sat... I nekih 50-ak evra
Potrgao sam i antenu i bazu antene kad sam odšrafljivao antenu od baze - zalomio se šeraf radi oksidiranog navoja.jelchica piše:Ček ček, kakav problem baze antene?
I je l' ovo obična antena za radio ili nešto spec za gps?
dule0911 piše:Ovo je precizna GPS antena, cim je koriste na trkama.