Sta si prvi rekao? Tvrdis vec neko vreme da je najteze pobediti na superspeedways, a u realnosti za 90% timova je najlakse pobediti na superspeedways.
2025. sezona
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 15062
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2025. sezona
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 3233
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
za male timove je najveća šansa na restrictor plate stazama, da. ali to ne znači da će oni pobediti 100% jer kao što smo videli u nedelju uzo je brisko u gibsu.
poenta je da je na ovim stazama najteže pobediti jer je najveća konkurencija u brojnosti. ti uzimaš male timove ali oni nisu jedan vozač. mi pričamo o vozačima. e pa svakom vozaču je jednako teško kada su auti izjednačeni kao na restrictor plate stazama. a pošto malih timova ima više nego velikih (big 3) pa normalno onda da je veća šansa da će neko iz malih timova pobediti. ali nije obavezno.
poenta je da je na ovim stazama najteže pobediti jer je najveća konkurencija u brojnosti. ti uzimaš male timove ali oni nisu jedan vozač. mi pričamo o vozačima. e pa svakom vozaču je jednako teško kada su auti izjednačeni kao na restrictor plate stazama. a pošto malih timova ima više nego velikih (big 3) pa normalno onda da je veća šansa da će neko iz malih timova pobediti. ali nije obavezno.
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 15062
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.