Scorpio Overhaulin'
- SASA77
- Poruka: 161
- Član foruma od: nedelja, 19. okt. 2008. u 02:43h
Re: Scorpio Overhaulin'
Koju si farbu uzeo i koliko? Meni je majstor rekao da treba 3.5-4 seta samo da ga prelije spolja, sto mi se cini nekako mnogo.
- kimaa1
- Poruka: 34
- Član foruma od: subota, 29. nov. 2008. u 13:35h
- Kontakt:
- SASA77
- Poruka: 161
- Član foruma od: nedelja, 19. okt. 2008. u 02:43h
Hvala na odgovoru. Znaci ovaj moj je hteo da me zavrne, bas cu da kupim 4 seta i da odem kad ga bude farbao i sve sto mu ostane ima da mu naspem u nos. M... mu lopovsku.
- rokki
- Poruka: 188
- Član foruma od: nedelja, 2. avg. 2009. u 18:02h
svaka pohvala za rad, boja mi se posebno sviđa, imao sam nekog suzukija iste boje...samo naprijed, mada treba puno volje a još više para!!!
moram se malo ubacit nakon što sam vidio turbo, i ja sam bio ugradio turbinu ali sa land rovera 2,4td, onako samo da probam, auto je išlo ko ludo, ali je bilo puno problema dok sam je navario na izduvnu granu, grana je pucala konstantno, a turbina bila je previsoka, tako da se zapalio tapacirung haube...sve to se dešavalo prije nekih desetak godina, tad mi je bilo samo bitno da vidim kako ide, pa makar sam je skinuo nakon par dana...imala je lufta i izvlačila mi je ulje maksimalno, a za podmazivanje sam je bio spojio na izlaz gljive od ulja, a za povrat sam izbušio neku rupu na karteru, koji sam naravno, morao bacit poslije tog eksperimenta...crijevo za povrat je bilo vrtno...ali išao je ko lud...ah, zaboravih, spoj na filteru zraka je bio jedinstven. stid me i sad kad se sjetim...
kakav grunf. on je amater.
moram se malo ubacit nakon što sam vidio turbo, i ja sam bio ugradio turbinu ali sa land rovera 2,4td, onako samo da probam, auto je išlo ko ludo, ali je bilo puno problema dok sam je navario na izduvnu granu, grana je pucala konstantno, a turbina bila je previsoka, tako da se zapalio tapacirung haube...sve to se dešavalo prije nekih desetak godina, tad mi je bilo samo bitno da vidim kako ide, pa makar sam je skinuo nakon par dana...imala je lufta i izvlačila mi je ulje maksimalno, a za podmazivanje sam je bio spojio na izlaz gljive od ulja, a za povrat sam izbušio neku rupu na karteru, koji sam naravno, morao bacit poslije tog eksperimenta...crijevo za povrat je bilo vrtno...ali išao je ko lud...ah, zaboravih, spoj na filteru zraka je bio jedinstven. stid me i sad kad se sjetim...
kakav grunf. on je amater.