Hvala na cestitkama
Mozda negde u inostranstvu osim nemacke.Ovde ima auta previse sa kukom.Samim tim auto je u septembru dobio TÜV bez mane odnosno valjda mu nisu kocnice valjale,i neka creva od kocnice pa je to sve promenjeno imam racune.Kostalo ga je oko 350€.Da je kuka ovde zabranjena auto nebi dobio tüv sigurno.Jer su mnogo teski kada je ispravnost auta u pitanju.Kao sto sam i rekao vracen je sa tüv-a dok nije sredio to sa kocnicama.Vidim da je i kupio nove gume.Jer ovde neces dobiti tüv ako ti gume nisu u granicama normale.Uostalom kupljen od nemca prva ruka,deckoje kupio S MAX

nekako mu je firma kupila pa on sada to isplacuje na kredit.Sta vise nije hteo da mi proda niti mi je rekao da mogu da dodjem jer ga je pre mene neko zvao i bio je zainteresovan za auto pa mu je rekao ok doci ci da ga vidim.
Kada sam ga ja bio zvao da dodjem da vidim auto rekao mi je jedan treba da dodje da ga vidi.Zvacu ga da vidim da li ce doci da ga gleda i da li je zainteresovan ako nije onda cu te zvati.Sutra dan me je zvao rekao mi je da onaj vise nije zainteresovan i da odem da ga pogledam ja.Tako da kada ti nemac nesto obeca to je amin.Mada nisu svi nemci takvi.Ovi sa sela jesu.A ovi vec gradjani oni su drugaciji.Sta vise bio sam kod njega kuci sto je ovde u nemackoj to retkost.
A imam jos jedno pitanje zadnja 2 puta sipano mu je pogresno ulje.Odnosno 10w40

.
Znam da na ovim motorima ide 5w30 kao sto sam ja i oduvek sipao,pa da pitam da li moze nesto motoru da smeta ili sta ja znam.
Danas cu mu ja staviti original fordovo 5w30 i original filter naravno sa onim aditivom za ciscenje motora iznutra pa ce se nadam se oprati to sranje od 10w40.
Pitao sam ga zasto mu je to sipano on kaze ne znam ja im dam samo auto i oni menjaju.

Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''