Ford Sierra 2.0 DOHC
- MaRe_
- Poruka: 45
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2012. u 18:48h
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC
opet smo skinuli glavu morace bregaste na trnovanje... kace u glavu a ne na polutkice....
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Трнују се рупе , а брегаста иде на обраду на машуни сличној стругу .
Него ако брегаста може да качи главу ? Чима качи , неким од брегова ?
Сем да додирује хидроподизач , нема шансе да берегаста удара у било шта .
Него ако брегаста може да качи главу ? Чима качи , неким од брегова ?
Сем да додирује хидроподизач , нема шансе да берегаста удара у било шта .
- MaRe_
znam da se rupe trnuju a ne bregasta.. Glava je ustvari malo pokrivljena i bregaste ne nalezu lepo, e sad to sve treba da se poravna nasteluje da bregasta i polutke lepo leze i da prave dobar pritisak ulja.. to je sve..
- MaRe_
Ode moja sierra u zaborav
dugo me nije bilo, sredio sam ono sr sa glavom i za sada je sve ok.. radio sam dosta oko auta, menjao sam prednje amortizere sa oprugama i pogacama, ramena, gumice... stavio sam sportski auspuh (zvuk se nije promenio, mozda zbog srednjeg lonca..) letni set guma alu felne.... i jos dosta toga imam u planu, slike nisu bash po redu ali ... za sad je to to.. ako imate neke sugestije, tu sam...

Poslednja izmena: MaRe_, na dan ponedeljak, 15. jul 2013. u 00:43h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Možda su ti slike u nekom privatnom albumu, ali kad kliknem na njih dobijam samo naslovnu ImageShack stranu.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- MaRe_
sredio sam linkove...
- MaRe_
drugari stavio sam farove koji imaju one motorcice za stalovanje visine, e sad dali svaka sierra ima fabricku instalaciju za to? da kupim i onaj prekidac ili moram sve da povezujem?
- BojanM
- BOFH
Pa da li si pronašao i ubo odgovarajuće džekove napred na motorčiće?
pozdrav, Bojan

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Nema svaka sierra fabricki ostavljene dzekove i instalaciju za stelujuce farove.
Moraces sam da izvedes struju ili da na otpadu nabavis kompletnu instalaciju sa modela koji su imali fabricku regulaciju.
Moraces sam da izvedes struju ili da na otpadu nabavis kompletnu instalaciju sa modela koji su imali fabricku regulaciju.
- Walsh
- Poruka: 407
- Član foruma od: nedelja, 14. jul 2013. u 00:52h
Lepa Sierra, nema sta.
Ne znam da li se i vama desavalo... odem na voznju, vratim se kuci i fali mi zmigavac. Odleti negde tokom voznje.. xd

1991 Sierra CLX 2.0 Dohc
2002 Focus 1.8 tdci
2002 Focus 1.8 tdci
- MaRe_
cuo sam da se to desava... nisam naso dzekove 

- BojanM
- BOFH
OndaK nemaš. 
@Walsh, silikon je ćaća.

@Walsh, silikon je ćaća.

pozdrav, Bojan

- MaRe_
Kupio sam branik sa fabrickim maglenkama, nov je ali je 2 godine stajao na kisi pa se ljuska ono sto reflektuje svetlost u maglenkama... Dali postoji neka farba (sprej) tog efekta da bih mogao da ih repariram? i dali moze da se ubudzi onaj kao bord kompjuter sto ima djija?
- Walsh
- Poruka: 407
- Član foruma od: nedelja, 14. jul 2013. u 00:52h
Hahaha, taj rad, silikon.BojanM piše:OndaK nemaš.
@Walsh, silikon je ćaća.

1991 Sierra CLX 2.0 Dohc
2002 Focus 1.8 tdci
2002 Focus 1.8 tdci
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
ne može farba... mora da se nosi na srebrenje ili hromiranje (pošto jelde treba nešto da reflektuje... farba obična ne reflektuje svetlo)MaRe_ piše:Kupio sam branik sa fabrickim maglenkama, nov je ali je 2 godine stajao na kisi pa se ljuska ono sto reflektuje svetlost u maglenkama... Dali postoji neka farba (sprej) tog efekta da bih mogao da ih repariram? i dali moze da se ubudzi onaj kao bord kompjuter sto ima djija?
moraš nam pokazati na šta misliš kad kažeš bord komp ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Sta god da misli treba mu pola instalacije od auta koji to ima plus vrhunski elektricar koji je voljan da za malo para provede nekoliko dana to povezujuci. Zato se lepo u startu kupi fini primerak koji to ima
A u svakom slucaju ne moze da se vozi na plin a da pokazuje na board-U koliko trosi.

A u svakom slucaju ne moze da se vozi na plin a da pokazuje na board-U koliko trosi.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- MaRe_
mislio sam ono sto pokazuje koja su vrata otvorena i tako to.. ma necu da se bakcem time, stavicu digitalni sat i to je to... Slikacu ovih dana enterier koji je izuzetno ocuvan...
- MaRe_
drugari a gde bih mogao da nadjem glavu volana? za sportski volan.. imam ih dva komada ali nigde glavu nemogu da nadjem...
- MaRe_
- MaRe_
Nije vam bash zanimljiva moja sierra
Evo jedan video snimak, malo je lose snimljeno ali j.. 

- TBV
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h
- MaRe_
bilo je dima i to puno ali nije bio gust zato sto ga ne drzim u mestu.. Inace lamela mi mnogo slajfuje ali nikako da nadjem vremena da stavim drugu a imam sve spremno, evo nekih malo stariji klipova...
- batarihter
- Poruka: 473
- Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h
..lepa ti je i dobra Sierra...ali brate MaRe,ja ne bih imao srca da arcim ovu moju tako....ipak su to stari automobili...i sve sto sam do sad fabricko skinuo i promenio novim delom-nije to-to....ja moju cuvam kao oci u glavi....a da Sierra 2.0 DOHC trazi da se bije po gasu-trazi....

Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
- MaRe_
ja to bash retko radim, eventualno kad padne kisha, ili kad operu ulice... i ja sam stavio mnogo novih delova ali nisam zadovoljan.. inace moja sierra je nekako troma, sporo ubrzava, a ima snagu da driftuje.. to mi je malo nelogicno...
- MaRe_