problem amortizeri
- totti-
- Poruka: 591
- Član foruma od: sreda, 20. feb. 2013. u 01:15h
Re: problem amortizeri
mislim da cu ih kupiti i zamenim a ove sportske sacuvam 

- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Naruči od Sime sa otpada 4 standardne opruge za focus,kupi 4 nova amortizera monro refleks na akciji jedan gratis i imaćeš drugi auto. To ti je moj savet. Focus je i fabrički tvrdje podešen,ne treba ti auto za pistu bubrege da istreseš...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- totti-
- Poruka: 591
- Član foruma od: sreda, 20. feb. 2013. u 01:15h
Da ne otvoram novu temu,nasao sam kvar koji se vukao od kako sam uzeo focusa,u mom prvom postu je bilo pitanje vezno za zadnji trap ,zadnji desni tocak mi je bio vise izbacen napolju,ovoh dana sam terao kod raznih majstora auto,receno mi je bilo da su mi opruge otisle,jer se culo neko skripanje ,kao sto pise u ovom postu.E pre pola sata sam dosao iz servisa i nasao kvar, nije opruga nego mi je iskrivljena zadnja desna viljuska,predpostavljam da je to bilo sve vreme u pitanju sto se tice onoga da mi je tocak vise izbacen,sada mi je majsor rekao da to zamenim,jer je ta strana dosta meksa i zakacinjala u rub,kao i da mi je otisao na tom tocku lezaj,ne cuje se kad zavrtis tocak sigurno pravi neki luft, i ima nesto sto lici kao polu mesec iznad tocka i da su na njoj otosli selen blokovi.Sta vi mislite da zamenim novu viljusku ,receno mi je da je nova 8000 rsd, i za taj polu mesec da je ista cena ,za lezaj neznam koliko je,ja bih hteo da nadjem polovnu viljusku i taj polu mesec a lezaj da kupim.Sad neznam sa kog sve focusa mogu to da nabavim,nasao sam coveka de je auto dobro ocuvan ali je prednjica udarena a zadnji mos odlican ali je hecbek,2003 neznam dal je ben ili diz ,jer se slaze uopste.Nadam se da se razume sta sam pisao ,sve je ovo na brzinu

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
moze bilo koji mk1 focus, nebitno da li je sa 3/5 vrata.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()